הונדה ג'אז רעשים של רוח מבחוץ
-
הונדה ג’אז 2013 בנסיעה באיזור ה100 קמ"ש מתחילים רעשים של רוח ושל ההתנגדות לרוח כנראה.
יש דרך לפתור את זה?
תודה רבה. -
אי אפשר לדעת האם אתה מדבר על רעשים סבירים שיש בכל רכב מי יותר ומי פחות שמתגברים עם עליית המהירות [סו"ס לא מדובר ברולס רויס פאנטום] או ברעשים מוגזמים , תתחיל בלבדוק האם הגומיות מסביב הדלתות שלמות כמו"כ לפעמים התקנה של מגיני רוח פוגמת באטימות של הגומיות חלון
-
הונדה ג’אז 2013 בנסיעה באיזור ה100 קמ"ש מתחילים רעשים של רוח ושל ההתנגדות לרוח כנראה.
יש דרך לפתור את זה?
תודה רבה. -
אי אפשר לדעת האם אתה מדבר על רעשים סבירים שיש בכל רכב מי יותר ומי פחות שמתגברים עם עליית המהירות [סו"ס לא מדובר ברולס רויס פאנטום] או ברעשים מוגזמים , תתחיל בלבדוק האם הגומיות מסביב הדלתות שלמות כמו"כ לפעמים התקנה של מגיני רוח פוגמת באטימות של הגומיות חלון
@יצחק-רשטונ סדק בגומייה בדלת נהג יכול לגרום לכזה רעש?
ומה זה מגיני רוח? -
@אליעזר-לוי צריך לשאול אם אתה בטוח שזה רעש של רוחות? זה לא אמור להיות כל הזמן בכל מזג אוויר… אם זה אכן רעש של רוחות - אין יותר מדי פתרונות זולים לעניין…
@גיל אולי זה לא רעש של רוח, אלא רק ההתנגדות לאוויר. אבל ממה זה קורה?
-
@אליעזר-לוי צריך לשאול אם אתה בטוח שזה רעש של רוחות? זה לא אמור להיות כל הזמן בכל מזג אוויר… אם זה אכן רעש של רוחות - אין יותר מדי פתרונות זולים לעניין…
@גיל ואם זה רעש של חוסר אטימה ממה זה אמור לקרות?
-
@גיל ואם זה רעש של חוסר אטימה ממה זה אמור לקרות?
-
יש דרך לפתור את זה?
תודה רבה.@אליעזר-לוי משהו חדש או שהיה תמיד?
כי פעם כשבדקתי על ג’אז ראיתי בכמה סקירות שהדגישו את הרעשי רוח של הרכב הזה -
@אליעזר-לוי משהו חדש או שהיה תמיד?
כי פעם כשבדקתי על ג’אז ראיתי בכמה סקירות שהדגישו את הרעשי רוח של הרכב הזה@תלת-גוונא האוטו חדש אצלי
-
@אליעזר-לוי חשבת לבדוק מיסבי גלגלים?
@גיל כתב בהונדה ג'אז רעשים של רוח מבחוץ:
חשבת לבדוק מיסבי גלגלים?
איך זה יכול להיות קשור לרעש שמגיע מאיזור הדלת?
-
@גיל כתב בהונדה ג'אז רעשים של רוח מבחוץ:
חשבת לבדוק מיסבי גלגלים?
@אליעזר-לוי כתב בהונדה ג'אז רעשים של רוח מבחוץ:
קודם כל, לאוזן לא מיומנת זה יכול להישמע דומה.
מה הקשר לדלת? תשים לב שלכל דלת יש גלגל שצמוד אליה, מיסב רועש יכול בהחלט להישמע לאוזן הנ"ל כרעש מהדלת. ואני נותן לזה סיכוי מכיוון שאתה בעצמך לא בטוח שזה רעש מהרוח, כאמור@אליעזר-לוי כתב בהונדה ג'אז רעשים של רוח מבחוץ:
רעשים של רוח ושל ההתנגדות לרוח כנראה
-
קודם כל, לאוזן לא מיומנת זה יכול להישמע דומה.
מה הקשר לדלת? תשים לב שלכל דלת יש גלגל שצמוד אליה, מיסב רועש יכול בהחלט להישמע לאוזן הנ"ל כרעש מהדלת. ואני נותן לזה סיכוי מכיוון שאתה בעצמך לא בטוח שזה רעש מהרוח, כאמור@אליעזר-לוי כתב בהונדה ג'אז רעשים של רוח מבחוץ:
רעשים של רוח ושל ההתנגדות לרוח כנראה
@גיל אני חושב שאני גם רואה את הדלת זזה במילימטרים כשיש את הרעש הזה, אבל אולי אני מדומיין.
-
@גיל אני חושב שאני גם רואה את הדלת זזה במילימטרים כשיש את הרעש הזה, אבל אולי אני מדומיין.
@אליעזר-לוי תנסה לנסוע במהירות של 100 קמ"ש כמו שאתה אומר שאתה שומע את הרעשים, אבל הפעם - עם חלונות פתוחים. רעשים של רוח אתה תשמע אחרת - כי הרוח תרצה לכסח אותך (עצה טובה - לשמור על הכיפה) ותנסה לשים לב אם הרעש ההוא עדיין נשמע למרות שהרוח נכנסת לרכב על מלא וכבר לא מנסה לפרוץ לך את הדלת.
לחלופין, אם יש לך עצבים להרים את הרכב על ג’ק ולסובב על ריק כל אחד מהגלגלים ולשמוע אם יש רעש בסיבוב. -
@אליעזר-לוי תנסה לנסוע במהירות של 100 קמ"ש כמו שאתה אומר שאתה שומע את הרעשים, אבל הפעם - עם חלונות פתוחים. רעשים של רוח אתה תשמע אחרת - כי הרוח תרצה לכסח אותך (עצה טובה - לשמור על הכיפה) ותנסה לשים לב אם הרעש ההוא עדיין נשמע למרות שהרוח נכנסת לרכב על מלא וכבר לא מנסה לפרוץ לך את הדלת.
לחלופין, אם יש לך עצבים להרים את הרכב על ג’ק ולסובב על ריק כל אחד מהגלגלים ולשמוע אם יש רעש בסיבוב.@גיל תודה על העצות הטובות
-
@גיל תודה על העצות הטובות
תודה על העצות הטובות
נוסיף לך עוד אחד-
תיסע על אותו רכב ותשמע אם יש הבדל ברעשים. -
תודה על העצות הטובות
נוסיף לך עוד אחד-
תיסע על אותו רכב ותשמע אם יש הבדל ברעשים.@תלת-גוונא רעיון מעולה. אבל אני לא מכיר אחד כזה…