נזילת מים
-
@גיל יש לי גרירה אבל ביררתי ואמרו לי שיש לי רק פעם אחת, אז כרגע מעדיף לנסות למצוא בעל מקצוע שמוכן לבא אליי
@שברולט יש את רולי, המליצו עליו בכמה מקומות בפורום, הוא נייד.
ולגבי הביטוח, כשעשית את הביטוח שלחו לך למייל את התעודת ביטוח חובה וצד ג’, נכון? תסתכל בתעודת צד ג’ אם רשום האם מוגבל לפעם בשנה (לא הגיוני בעליל). לפעמים זה מופיע בהרחבות למיניהם שאתה יכול למצוא אותם באתר של החברה המבטחת. -
מצאתי את מקור הנזילה ברוך ה’, תיכף אשלח סירטון. מישהו יודע על חנות לחלקים בב"ב שתיהיה פתוחה מחר וזולה? אני פשוט צריך לחזור כבר לישיבה וזה מעכב אותי…
-
-
@שברולט יש את רולי, המליצו עליו בכמה מקומות בפורום, הוא נייד.
ולגבי הביטוח, כשעשית את הביטוח שלחו לך למייל את התעודת ביטוח חובה וצד ג’, נכון? תסתכל בתעודת צד ג’ אם רשום האם מוגבל לפעם בשנה (לא הגיוני בעליל). לפעמים זה מופיע בהרחבות למיניהם שאתה יכול למצוא אותם באתר של החברה המבטחת. -
@יראת-שמים כתב בנזילת מים:
יש את רולי, המליצו עליו בכמה מקומות בפורום, הוא נייד.
הוא מוכר חלקים? כי לתקן את התקלה עצמה יש מישהו שעוזר לי אני רק צריך לקנות את החלק
-
מצורף הסרטון שרואים בו את התקלה ואת החלק שצריך להחליף, להנאתכם.
אם יש למישהו הארות וטיפים על העניין אשמח לדעת.
אגב עדיין לא מצאתי מישהו שפתוח ויכול למכור לי את החלק.
501f1713-a54e-4994-84d0-3d97001fbaf5-וידאו של WhatsApp 2025-04-30 בשעה 22.45.11_c37d3d80.mp4 -
מצורף הסרטון שרואים בו את התקלה ואת החלק שצריך להחליף, להנאתכם.
אם יש למישהו הארות וטיפים על העניין אשמח לדעת.
אגב עדיין לא מצאתי מישהו שפתוח ויכול למכור לי את החלק.
501f1713-a54e-4994-84d0-3d97001fbaf5-וידאו של WhatsApp 2025-04-30 בשעה 22.45.11_c37d3d80.mp4 -
אגב, שאלה למומחים בפורום ולאלו שהתמחו מהפורום, התקלה הזו יכולה להיות קשורה בזה שאני ממלא מים רגילים ולא נוזל יעודי?
ראיתי נידונים בפורום לגבי הלכתחילה האם צריך להפסיק השימוש במים או שאדרבה, כבר עדיף שלא, השאלה היא האם בדיעבד שכבר קרתה תקלה, א’ האם היא קשורה, ב’ האם כן כדאי להפסיק השימוש במים רגילים (בגדר לא זו אף זו…). -
אגב, שאלה למומחים בפורום ולאלו שהתמחו מהפורום, התקלה הזו יכולה להיות קשורה בזה שאני ממלא מים רגילים ולא נוזל יעודי?
ראיתי נידונים בפורום לגבי הלכתחילה האם צריך להפסיק השימוש במים או שאדרבה, כבר עדיף שלא, השאלה היא האם בדיעבד שכבר קרתה תקלה, א’ האם היא קשורה, ב’ האם כן כדאי להפסיק השימוש במים רגילים (בגדר לא זו אף זו…).אגב, שאלה למומחים בפורום ולאלו שהתמחו מהפורום, התקלה הזו יכולה להיות קשורה בזה שאני ממלא מים רגילים ולא נוזל יעודי?
ראיתי נידונים בפורום לגבי הלכתחילה האם צריך להפסיק השימוש במים או שאדרבה, כבר עדיף שלא, השאלה היא האם בדיעבד שכבר קרתה תקלה, א’ האם היא קשורה, ב’ האם כן כדאי להפסיק השימוש במים רגילים (בגדר לא זו אף זו…).ברור! מים רגילים מלאים באבנית. האבנית מצטברת ואוכלת כל חלקה טובה, עד שמגיע הפיצוץ.
עיין ערך דוד חשמלי אצלך בבית, אם לא תחליף פלאנצ’ כל כמה שנים…
רק אל תמלא שם מים ירוקים… -
ראיתי נידונים בפורום לגבי הלכתחילה האם צריך להפסיק השימוש במים או שאדרבה, כבר עדיף שלא, השאלה היא האם בדיעבד שכבר קרתה תקלה, א’ האם היא קשורה, ב’ האם כן כדאי להפסיק השימוש במים רגילים (בגדר לא זו אף זו…).ברור! מים רגילים מלאים באבנית. האבנית מצטברת ואוכלת כל חלקה טובה, עד שמגיע הפיצוץ.
עיין ערך דוד חשמלי אצלך בבית, אם לא תחליף פלאנצ’ כל כמה שנים…
רק אל תמלא שם מים ירוקים… -
-
-
@שברולט גם אחרי שתיקנת את הבעיה סע בעדינות ותהיה דרוך על החום מנוע, מהניסיון שלי תקלות כאלו יכולות לקרות בגלל לחץ לא תקין במנוע, ואז מחליפים חלק אחד ומתפוצץ חלק אחר, זה נכון בכל רכב ובמיוחד בשברולט,
אני מקווה מאוד שלא זה הבעיה אצלך. -
-
@שברולט כתב שאין לו מד חום מנוע
נכון שאין מד חום אבל יש מנורה שאי אפשר לסמוך עליה בכלל,
ראיתי מקרים שנדפק ראש מנוע בגלל שהיתה נזילת מים והמנורה לא נדלקה בשברולט ספארק, לכן אמרתי לנסוע בעדינות ובלי מזגן ולהקשיב טוב שאין רעש של בריחת מים, ולבדוק מים לפני כל נסיעה לפחות בתקופה הקרובה. -
-
-
@נייטרון-חפשי מתאים לכל רכב?
-
@נייטרון-חפשי מתאים לכל רכב?
-
@קינג-קומפיוטר לדעתי זה מתאים לכולם רק החיסרון הוא שזה מתחבר לשקע הobd ולא חיבור שיכול להשאר קבוע