הונדה ג׳אז היברידית
-
קניתי לפני חודשיים הונדה ג׳אז היברידית 2015 ויש לי שתי שאלות אשמח לעזרתכם
א. הרכב התחיל השבוע לתזכר אותי במסך להחליף שמן גיר. דיברתי עם המוכר של הרכב והוא אמר לי שבדגם הזה אין צורך להחליף האם זה נכון? ואם כן איך מאפסים את התזכורת?
ב. נראה לי שהטורים מעט גבוהים בעמידה סביבות ה 1 לפעמים קצת פחות כשקר לו יכול להגיע ל1.5 האם זה נורמלי או גבוה? -
אם הרכב מתזכר אז כנראה שהוא יודע מה הוא אומר
-
@טורבו-דיזל היה כאן איזה דיון קצר בעניין, בסתירה שבין היצרנים שנותנים הוראות לטפל בגיר טיפולים תקופתיים, לבין המוסכניקים הגורסים ש"אם אין תקלה עדיף לא לפתוח".
הרבה דברים ברורים לא יצא מזה, ודעתי האישית כדעת היצרן
בבחינת לך לאומן שעשהו… -
@טורבו-דיזל כתב בהונדה ג׳אז היברידית:
הרכב התחיל השבוע לתזכר אותי במסך להחליף שמן גיר.
הגיר אצלך הוא גיר רציף וחשוב להחליף שמן גיר בזמן [כעקרון הרשמי אצלך הוא כל 60 אלף ובחברה טוענים שבישראל צריך להחליף כל 30 אלף]
במידה ולא החליפו אף פעם וכבר עבר הרבה קמ יש מחלוקת הפוסקים שיכול להיות שבמקרה כזה עדיף לא לגעת, אם אתה לא יודע מתי הוחלף לאחרונה אתה יכול ליצור קשר עם הונדה, הרבה פעמים יש להם מידע מהשנים הראשונות שיכול להועילדיברתי עם המוכר של הרכב והוא אמר לי שבדגם הזה אין צורך להחליף האם זה נכון?
בורות
ואם כן איך מאפסים את התזכורת?
ב. נראה לי שהטורים מעט גבוהים בעמידה סביבות ה 1 לפעמים קצת פחות כשקר לו יכול להגיע ל1.5 האם זה נורמלי או גבוה?
בהתנעה זה נורמלי 1.5 ואחר כך הוא צריך להתייצב מתחת ל1 סלד
-
@עבד-נאמן כתב בהונדה ג׳אז היברידית:
ספציפית בדגם הזה ידוע שמאוד חשוב להחליף שמן גיר כל 60 KKM, מקסימום 80
אם לא החליפו ב100+ האחרונים י"א שעדיף לא לגעת כי זה יכול לגרום בעיותולאחר ש @טורבו-דיזל כתב ש
דיברתי עם המוכר של הרכב והוא אמר לי שבדגם הזה אין צורך להחליף
מסתבר לומר שהמוכר לא החליף
וא"כ צריך לחשבן כמה ק"מ היה אצלך ואצל המוכר