אילתורים בעולם הרכב (לא תיקוני תקלות)
-
החיים מביאים אותך למצבים בהם אתה פשוט צריך לאלתר!
למשל, זה ידוע שהספסלים בחדרי ההמתנה במחלקת לידה הפכו ממזמן לחדר שינה אבל עם המיטות הכי לא נוחות ביקום!.. זאת ועוד בידיעת הבעל ששינה זה לא הולך להיות הצד החזק שלו בימים הקרובים…
והנה האילתור לפניכם:מדובר במזרון המתקפל של אושר עד. אני לא יודע מה ערכו של המזרון המתנפח…
בשירשור זה נביא אילתורים בעולם הרכב. שימו לב אין להביא אילתורים לעניית תיקון תקלות!!!
-
-
ביום מן הימים הייתי חייב לצאת לעבודה והייתה ברשותי רק פיתה קפואה. מה שעשיתי זה שחסמתי את פתחי המיזוג של הנהג והשארתי את זה של הנוסע והצמדתי אליו את הפיתה הקפואה כשהמזגן על שיא החום (פתחתי חלונות, ולא מרגישים חום).
בקיצור תוך עשר דקות הפיתה הפכה ממצב צבירה מוצק לפיתה מאיידת! לא האמנתי שזה יהיה כ’'כ טוב וכ"כ מוצלח. זה פשוט היה טעים!
-
@מאיר כתב באילתורים בעולם הרכב (לא תיקוני תקלות):
לא האמנתי שזה יהיה כ’'כ טוב וכ"כ מוצלח. זה פשוט היה טעים!
השף הכי טוב הוא… הרעב!
-
@EBA כתב באילתורים בעולם הרכב (לא תיקוני תקלות):אחרת היא היתה הופכת לדיקט מיובש, מה שאחיך הש’כנזים אוכלים בפסח
נשמע שדיקטים טריים אתה דווקא אוהב…
-
@מיוחד כתב באילתורים בעולם הרכב (לא תיקוני תקלות):
זה גם טוב או צריך להביא צילום אמיתי
אפשר בהחלט להביא תמונות קישורים חיצוניים.
לגופו של עניין, המזרון שהבאת הוא באורך 1.3 מטר שזה לא יספיק לרוב ככל המשתמשים…
אלי אקספרס אלופים בלתת תמונות שנותנות אשליה שמדובר במשהו יותר גדול למשל הם מקטינים את היד שאוחזת במוצר וכיו"ב (במקרה שלנו הם נתנו כריות קטנות) וצריך להזהר.
בתמונה שלי מדובר במזרון מתקפל באורך של 1.85 מטר.
-
לגופו של עניין, המזרון שהבאת הוא באורך 1.3 מטר שזה לא יספיק לרוב ככל המשתמשים…
התכוונתי לרעיון. אז יש את זה
טקסט קישור -
ביום מן הימים הייתי חייב לצאת לעבודה והייתה ברשותי רק פיתה קפואה. מה שעשיתי זה שחסמתי את פתחי המיזוג של הנהג והשארתי את זה של הנוסע והצמדתי אליו את הפיתה הקפואה כשהמזגן על שיא החום (פתחתי חלונות, ולא מרגישים חום).
בקיצור תוך עשר דקות הפיתה הפכה ממצב צבירה מוצק לפיתה מאיידת! לא האמנתי שזה יהיה כ’'כ טוב וכ"כ מוצלח. זה פשוט היה טעים!
אולי נשלים את התמונה.
אבא שלי מחזיק אצלו בספרינטר מקרר ומקפיא, וקבוע יש לו חבילת נקניקיות במקפיא, כשהוא נוסע לנסיעה בהמתנה או במסלול הוא מניח בתוך שקית כמה נקניקיות ולחמניה קפואה, ומניח את זה על הדשבורד כשהוא חוזר הוא מקבל ארוחה חמה משביעה (ולא מזינה) כי ככה זה כשאתה צריך לשרוד את היום.יום אחד במרוצת הזמן הייתי עם אשתי והילדים באיזה חור והבנו שצריך לאכול צוהריים, חשבנו מה עושים לאחר שחיפשנו חנות פלאפל כשרה ולא מצאנו, ואז נזכרתי ברעיון של אבא שלי, אז נכנסתי לסופר הקרוב ורכשתי חבילת נקניקיות טבעול ומארז לחמניות, אבל מה נעשה החברה רוצים כבר לאכול והאוכל קפוא, אז שיכללתי קצת את הרעיון של אבא שלי והכנסתי את הנקניקיות לשקית הצמדתי אותה למכסה שסתומים במנוע, ונסענו לגינה כלשהי, וואלה הנקניקיות התבשלו סוף הדרך!
-
@שלמה כתב באילתורים בעולם הרכב (לא תיקוני תקלות):
והכנסתי את הנקניקיות לשקית הצמדתי אותה למכסה שסתומים במנוע, ונסענו לגינה כלשהי, וואלה הנקניקיות התבשלו סוף הדרך!
שמעתי שיש כאלו שמשתמשים רק בשמן של קסטרול (או קנולה) כי הוא יותר בריא…
-
@נייטרון-חפשי כתב באילתורים בעולם הרכב (לא תיקוני תקלות):
שמעתי שיש כאלו שמשתמשים רק בשמן של קסטרול (או קנולה) כי הוא יותר בריא…
כן צודק צריך להבהיר שזה למידי פעם אם תחשבו לעשות את זה קבוע תחזיקו בתא כפפות חבילת שקיות קוקי (שקיות צלייה).
שקית רגילה לא בריא -
-
@נייטרון-חפשי אני מקווה שמצבם הבריאותי של כל נסייני הרעיונות דלעיל ימשיך להיות טוב גם לאחר גיל 50…
ואם הזכרת @נייטרון-חפשי ידידי רעיונות מטופשים של חיילים, היה (ואולי עוד יש) קטע בזמני מטווח שחיילים הכניסו לאוזניים קליעים (שלמים) במקום אטמי אוזניים, וזה עבד להם יופי, אך בהתחשב בעובדה שמדובר בעופרת רעילה ועוד שאר מרעין בישין (השמורים לדברים המקצרים חייו של אדם - תרתי משמע) ועור האוזן רגיש מאוד במערכת החיסונית - המחלה לא איחרה לבוא…
כן שמעתי מפי מדריך ירי ששבעצמו עבר את התלאה אשר מצאתו בדרך, ויצילהו ה’…
[נ.ב רציתי להכניס כאן איזה אימוג’י של קליע אבל ה-bullet היחיד שיש זה של רכבת קליע…]