סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
@טכנולוג והכבל מספיק ארוך שיהיה אסתטי?
-
@מוישה-מהדרום כן בהחלט הכבל ארוך מאוד לרכב סטנדרטי גם 7 מקומות
@טכנולוג אתה יכול לתת לי בבקשה קישור ספציפית למצלמה פרו 60 אחורי וקדמי + קיט חניה ושזה מישראל?
-
@טכנולוג אתה יכול לתת לי בבקשה קישור ספציפית למצלמה פרו 60 אחורי וקדמי + קיט חניה ושזה מישראל?
@מוישה-מהדרום נכון לעכשיו זה ביחד עם מצלמה שלישית (שאם אין לך צורך בה אתה יכול להתקין אותה בנפרד בכל רכב אחר) ושני כרטיסי זיכרון מתנה
בקישור הזה
תבחר את האופציה השלישית מהסוף כמו בתמונה
הקופון הזה יתן לך הנחה נוספת AEILWH3 (בנוסף לקופונים הרגילים) -
@מוישה-מהדרום נכון לעכשיו זה ביחד עם מצלמה שלישית (שאם אין לך צורך בה אתה יכול להתקין אותה בנפרד בכל רכב אחר) ושני כרטיסי זיכרון מתנה
בקישור הזה
תבחר את האופציה השלישית מהסוף כמו בתמונה
הקופון הזה יתן לך הנחה נוספת AEILWH3 (בנוסף לקופונים הרגילים)@טכנולוג זה לא משלוח מישראל
כרגע המשלוח מישראל זה רק בפרו 50 -
@טכנולוג זה לא משלוח מישראל
כרגע המשלוח מישראל זה רק בפרו 50 -
DDPAI הוסיפו שיפור לדגם Z50 ולדגםZ60
דגם חדש ומשופר למצלמת z50 של ddpai
השיפורים המשמעותיים הם:- חיישן gc8613 למצלמה הקדמית
- מסך 3 אינץ’
- אפשרות לצפיה מרחוק עם רכיב 4g של DDPAI
- WIFI 6 לתקשורת והורדה מהירים יותר
שאר הנתונים הם פחות או יותר כמו הדגם הרגיל
מחיר רגיל כ130$ ובזמני מבצעים כ70-80$
כאן עם או בלי קיט חניה וכן עם רכיב 4G
קישור נוסף לעיתים זול יותרדגם חדש ממש למצלמת הדגל של ddpi
השיפורים המשמעותיים מעבר לדגם הרגיל הם:- חיישן למצלמה האחורית SONY IMX662
- מפתח צמצם של 1.75 למצלמה הקדמית
- תמונות ברורות וחדות יותר עם 60 פריימים (התמונות שמרכיבות את הסרטון) לשניה
בשאר הנתונים היא זהה לדגם הרגיל
המחיר כולל כרטיסי זיכרון של ddpai מתנה
מחיר רגיל כ170$ ובזמני מבצעים כ135$ לקדמית ואחורית עם כרטיס זיכרון מתנה ו175$ לקדמית ואחורית ופנימית עם שני כרטיסי זיכרון מתנה
כאן ניתן לבחור כמה מצלמות מעוניינים ועם או בלי קיט חניה וכן עם רכיב 4G
קישור נוסף לעיתים זול יותר@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
השיפורים המשמעותיים הם:ראיתי עוד שיפור שלדעתי הוא מאוד משמעותי וזה שלפרו יש עברית
-
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
השיפורים המשמעותיים הם:ראיתי עוד שיפור שלדעתי הוא מאוד משמעותי וזה שלפרו יש עברית
-
@הכל-מלמעלה בכולם יש עברית חלקם כבר מגיעים כך ובחלקם רק צריך לעדכן את התוכנה הפנימית על ידי חיבור לאינטרנט עם האפליקציה
@טכנולוג גם לz40 יש עברית?
-
@טכנולוג גם לz40 יש עברית?
-
תכלס
הגיע אלי מצלמת פרו 50 בזכות @טכנולוג (בזכותך קניתי משהו טוב, ואני מאוד מרוצה ב"ה)
התקנתי קדמי ואחורי אך החוטים בתוך האוטו…איך אני מסדר את זה?
או שצריך לזה מוסך.אגב, את הקדמי שמתי תחת המראה (רציתי שיהיה באמצע), ככה שאני לא יכול לראות את המסך.
כשניסיתי להוריד בשביל להחליף מיקום, ראיתי שזה לא שייך
בשביל הבאים בתור -
תכלס
הגיע אלי מצלמת פרו 50 בזכות @טכנולוג (בזכותך קניתי משהו טוב, ואני מאוד מרוצה ב"ה)
התקנתי קדמי ואחורי אך החוטים בתוך האוטו…איך אני מסדר את זה?
או שצריך לזה מוסך.אגב, את הקדמי שמתי תחת המראה (רציתי שיהיה באמצע), ככה שאני לא יכול לראות את המסך.
כשניסיתי להוריד בשביל להחליף מיקום, ראיתי שזה לא שייך
בשביל הבאים בתור@מוישה-מהדרום כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
תתחדש! עשית החלטה נכונה, הן מצד המצלמה, והן מצד הגורם המייעץ…
התקנתי קדמי ואחורי אך החוטים בתוך האוטו…
איך אני מסדר את זה?
או שצריך לזה מוסך.אתה ממש לא צריך מוסך, אתה יכול לראות סרטונים כמו זה למשל (דקה 13:20) והלאה, ותקבל מושג איך להעביר את החוטים נכון בלי לגרום נזק בדרך.
בהצלחה!