סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
@מויישי-מהמרכז צודק לגמרי ללא קיט המצלמה לא יודעת שאתה חונה והיא ממשיכה לעבוד כאילו אתה בנסיעה מה שממלא את הכרטיס וגם זולל במהירות את המצבר
-
@קיה-פיקנטו כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
הכי משתלמת כרגע
יש לך ניסיון איתה?
@מויישי-מהמרכז
כן ,קידמית ואחורית עם קיט חניה
עושה עבודה מצוינת -
@יוסי-לוי קיט חניה זה מוצר פשוט אבל גאוני זהו כבל עם 3 גידים אחד שלילי אחד חיובי קבוע ואחד חיובי אחרי הסוויץ’
המצלמה מקבלת חשמל רק מהחיובי הקבוע ולכן אם לא נחבר את החיובי אחרי הסוויץ’ היא תעבוד רגיל גם בחניה אבל כאשר מחברים את החיובי אחרי הסוויץ’ הוא רק מאותת למצלמה שעכשיו אני חונה ולכן היא ממשיכה לצרוך חשמל אבל בזרם נמוך תלוי לפי מה שהגדרנו במצלמה כלומר החיובי אחרי הסוויץ’ לא נותן חשמל אלא רק מסמן למצלמה שהרכב חונה
בנוסף יש עוד קופסא קטנה שמזהה את המתח במצבר וכשהיא רואה שהוא נמוך מידי פירוש הדבר שיתכן שהרכב לא יניע מחוסר חשמל ואז היא מנתקת את המצלמה מהמצבר@מויישי-מהמרכז כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
מצלמה זוללת כזה הרבה מצבר?
התשובה היא לא, משום שכדי לגמור את המצבר המצלמה צריכה לעבוד עשרות שעות ואולי יותר אבל מצבר בשונה מסוללת ליתיום כאשר הקיבולת שלו יורדת גם המתח שלו יורד ואז הוא אמנם מספק חשמל אך במתח נמוך (פחות מ12 וולט) למצלמה זה בסדר כי היא עובדת במתח נמוך של 5 וולט אבל להנעה זה לא מספיק ולכן אע"פ שיש חשמל במצבר הוא לא יוכל להניע כי המתח שלו נמוך
-
@המאעסטר כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
הצלחתי להגיע ל 295 ומה שאני הבאתי זה 273
צודק, אני התכוונתי שמה שהבאתי יותר זול אם קונים קדמית בלבד (לא השוויתי קדמית ואחורית) אבל עכשיו אני רואה כדבריך שאם קונים קדמית ואחורית שלך יוצא יותר זול

בכל מצב שים לב כאן יוצא יותר זול משניהם לקדמית ואחורית (227 ש"ח) -
אשמח לעזרה
הזמנתי Z50PRO ואחורית
בנוסף הזמנתי גם קיט אבל נראה לי שעשיתי טעות :
מצרף קישור https://www.aliexpress.com/item/1005007500172776.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.bad4586aWtlGrm
אני קניתי את For Z60 Z90 Series
לא הבנתי מה הולך שם יש שם בתמונה גם OBD וגם חיבור לפיוזים
אשמח לעזרה ,בתכנון רציתי קיט לפיוזים. -
אשמח לעזרה
הזמנתי Z50PRO ואחורית
בנוסף הזמנתי גם קיט אבל נראה לי שעשיתי טעות :
מצרף קישור https://www.aliexpress.com/item/1005007500172776.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.bad4586aWtlGrm
אני קניתי את For Z60 Z90 Series
לא הבנתי מה הולך שם יש שם בתמונה גם OBD וגם חיבור לפיוזים
אשמח לעזרה ,בתכנון רציתי קיט לפיוזים.@קיה-פיקנטו או שאולי זה פשוט מגיע עם 2 האפשרויות ביחד ?
-
@קיה-פיקנטו או שאולי זה פשוט מגיע עם 2 האפשרויות ביחד ?
-
@טכנולוג תודה רבה
אם מישהו מעוניין בחלק שמתחבר OBD (אני משתמש במחבר פיוז כאמור)
מוזמן לבוא לקחת (אין לי צורך בו…)
אזור בנימינה