השחרת חלונות בירושלים
-
@hgecmn כתב בהשחרת חלונות בירושלים:
חלונות אחוריים צדדים, ואת האחורי
כמו ש @ITAMAR25 הבין, לא סתם שאלתי, השמשה האחורית אסורה בהשחרת עפ"י חוק, ואתה מסתכן בקנס 500 ש"ח, אי מעבר טסט שנתי, ואפי’ הורדת רכב מהכביש עד לאישור בוחן תנועה שהורדת את ההשחרה. לא ממליץ להתלכלך עם זה, האכיפה ממש מוגברת היום.
הרחבתי על זה כאן. -
@גיל כתב בהשחרת חלונות בירושלים:
אתה עובר טסטים? באמת?
יש עדיין מכוני רישוי שמחליקים דברים כאלה?לדעתי אם זה רכב לא ישן אז הם ממש מעבירים בלי בעיה כי חושבים שככה זה הגיע, אצלי אף אחד אפילו לא שואל ולא אומר כלום, ונראה לי שגם בכביש אף אחד לא יבדוק אם זה לא רכב ישן.
יש לי חבר שלפני כמה שנים אמרו לו בטסט על החלון אחורי, הוא אמר להם אין לי מושג מה אתם רוצים ככה זה הגיע, והעבירו אותו בלי לבדוק. -
@ITAMAR25 כתב בהשחרת חלונות בירושלים:
יש לי חבר שלפני כמה שנים אמרו לו בטסט על החלון אחורי, הוא אמר להם אין לי מושג מה אתם רוצים ככה זה הגיע, והעבירו אותו בלי לבדוק.
ברוך השם שהבוחנים במכוני הרישוי לא נמנים על העשירון העליון בדירוג ה-IQ.
בכל אופן עם שוטרי תנועה זה אחרת. ה’ ישמרכם גם מהם. -
@אליה כתב בהשחרת חלונות בירושלים:
אחורי? כבר עשור בערך אני עם זה ולא אמרו לי מאום לא בטסט ולא בכבישים ועוד מלא רכבים שלקחתי בטסט ולא אמרו כלום
זה שבן-אדם לא מת מסיגריה לא אומר שהיא בריאה…
חוקי - זה לא. אוכפים - זה כן. מאחל לך המשך סיעתא דשמיא.
לפני כמה שבועות עמדתי בחנות חלפים באזור ק.אתא וראיתי איך שוטרת עצרה רכב שהיו לו חלונות שחורים -מושב אחורי ושמשה אחורית, וחטף על זה 500 ש"ח, וכשההוא התחיל לעדכן את השוטרת במה שהוא חושב עליה, ועל המקצוע שלה, ועל דורותיה,אז היא אמרה לו בקור רוח
- עוד מילה אחת ואני מזמנת לכאן בוחן תנועה, ואתה תחזור באוטובוס…