צריכת דלק גבוהה. ניתן לעשות משהו?
-
@146 כתב בצריכת דלק אמיתית:
שלום לכולם
יש לי מיצבושי לנסר 2007 , שעשתה 220,000 קילומטר ,הרגשתי שהיא סוחבת הרבה דלק ,עשיתי בדיקה וגליתי שהיא לוקחת בתוך העיר 1 ל 6 קילומר, זה מאוד יקר, האם יש מה לעשות עם זה , לאחרונה הוחלפו פלאגים וכהלים , מישהו יכול לתת לי עצה ?ברוך הבא לפורום!
איזה עיר? -
@146 כתב בצריכת דלק אמיתית:
ירושלים , עיקר הנסיעות משכונת מקור ברוך לתלפיות
לענ’‘ד אם אתה עומד הרבה בפקקים, והרמזורים ה’‘נחמדים’’ והצפופים של עיר הקודש - שגורמים לגז ברקס כל הזמן, זה הגיוני לרכב הזה.
אגב מערכת גז יושבת עליו פצצה. -
@146 כתב בצריכת דלק גבוהה. ניתן לעשות משהו?:
משכונת מקור ברוך לתלפיות
אם אתה נוסע בשעות העמוסות אז הצריכה סבירה.
לגבי הסבה לגז: הסבה לגז חוסכת כחצי מעלויות הדלק אך עלותה כ6,000 ש’'ח. השאלה שנשאלת היא; כמה אתה משלם כיום על דלק בחודש? השקעה שכזו תהיה שווה רק אם מצב הרכב תקין ומטופל וצפוי לו אורך ימים…
אגב, מסור דש חם לשכונת מקור ברוך, עיר אבותי -
זה לא מסוכן למנוע העדין שלו?
המנוע שלו לא עדין, וזה לא מסוכן.
מה שאני יודע.
@שמואל-קליין מוזמן לאשר/ -
אני מכיר מישהו שכנראה משבית לנסר קלאסיק עם מערכת גז .
אם תרצה אוכל לברר לך איתו אולי יצא לך משתלם לקנות ממנו ולשלם רק להתקנה -
-
כבוד יצחק רשטונ
תוכל בבקשה לברר לי אצל החבר שלך, כמה הוא ירצה על החומר , ואני יבדוק כמה עולה התקנה ,
שאל אותו גם האם זה מערכת עם שמן או בלי@צבי-דורש-ציון כתב בצריכת דלק גבוהה. ניתן לעשות משהו?:
כדאי לך כשאתה מזכיר מישהו לתייג אותו (פתח קישור בכרטיסייה חדשה)
בהצלחה!אז בוא נועיל לעניין וכבר נתייג את @יצחק-רשטונ …
-
@Klonimoos כתב בצריכת דלק גבוהה. ניתן לעשות משהו?:
רק ‘‘מאיר’’ שברגע שהוא כתב משהו בנושא כל עריכת פוסט כבר מתזכרת אותו, התיוג קצת מיותר. ️
מחילה מכת"ר אבל כמדומני שכאשר הנושא פוצל - בעל הנושא המקורי לא מקבל עדכון. לכן תייגתי.
-
לכבוד יצחק רשטונ
תוכל בבקשה לברר לי אצל החבר שלך, כמה הוא ירצה על החומר , ואני יבדוק כמה עולה התקנה ,
שאל אותו גם האם זה מערכת עם שמן או בליאני עם כזה רכב עם גז, ערן אמר לי שלא צריך שמן למנוע הזה
לגבי העברה שמעתי פעם שזה עולה סביבות 2000, מסתמא מאז ששמעתי ועד היום המחיר עלה עוד קצתדרך אגב אתה יכול להעביר מכל רכב בעל 4 צילינדרים לאו דווקא אותו רכב בדיוק