מצלמת דרך מומלצת
-
@שלמה-6 כתב במצלמת דרך מומלצת:
תכל’ס האם לקנות עם קיט או בלי קיט??
תלוי ברצון שלך לצילום בחנייה וגם לידיים שלך
עם קצת ידיים טובות אתה יכול ממש בקלות יש פה בפורום מדריך מאוד מפורט -
@שלמה-6 חינם תמיד שווה
אבל בפועל מדובר על מצלמה שיש בה את כל המסביב בלי התוכן האמיתי כלומר יש לה gps וחיבור סים לשליטה מרחוק ועוד כל מיני פיצ’רים אבל איכות הצילום שלה נמוכה מהסטנדרט היום (זה רק fhd) החיישן אינו סוני ואיכות הצילום בלילה לא מרשימה בכלל אז בחינם אולי כדאי (הסיבה שאמרתי אולי היא משום שאני עצמי הייתי מעדיף לשלם קצת ולקבל מצלמה שעושה עבודה כמו שצריך אבל יש שיעדיפו את החינם) אבל בתשלום לא מומלץ -
@דני-מערכות כתב במצלמת דרך מומלצת:
וגם לידיים שלך
עם קצת ידיים טובות אתה יכול ממש בקלות יש פה בפורום מדריך מאוד מפורט??
לגבי מה רשמת את זה?
אם ניתן לחבר לבד?! -
@שלמה-6 בוא נעשה קצת סדר…
לגבי קיט כמו שאמר @דני-מערכות זה תלוי בך האם חשוב לך שהמצלמה תעבוד כשהרכב כבוי או לא וכן האם מפריע לך חוט שיוצא קבוע משקע המצת
אם החלטת לקנות קיט אתה יכול לקנות מקורי כאן אבל יותר זול לקנות קומפלט עם המצלמה בקישור כאן
אפשר גם לקנות חליפי כאןואפשר גם לחבר לבד כמו שמפורט במדריך התקנה המושלם של @צילפינגים כאן
בהצלחה -
@טכנולוג כתב במצלמת דרך מומלצת:
וכן האם מפריע לך חוט שיוצא קבוע משקע המצת
קודם כל תודה על הפירגון…
דבר שני אפשר לעשות עם חיבור לפיוזים אבל שידלק רק בנסיעה פשוט לחבר עם גונב מתח אחד לפיוז שעובד רק אחרי סוויץ ואז הוא יחסוך לעצמו חוט שיוצא קבוע משקע המצת… -
@צילפינגים כתב במצלמת דרך מומלצת:
קודם כל תודה על הפירגון…
דבר שני אפשר לעשות עם חיבור לפיוזים אבל שידלק רק בנסיעה פשוט לחבר עם גונב מתח אחד לפיוז שעובד רק אחרי סוויץ ואז הוא יחסוך לעצמו חוט שיוצא קבוע משקע המצת…אם כבר טרח קנה קיט העביר אותו וחיבר הכל לא חבל לא לחבר עוד חוט אחד ושיצלם כל הזמן?
מה העיניין? -
@דני-מערכות אולי לא הייתי מספיק ברור…
אני מדבר במקרה שאין לו קיט חניה במקום שיסתובבו חוטים באוטו אפשר פשוט לחבר לפיוזים ואז יהיה יותר נקי -
@שלמה-6 כתב במצלמת דרך מומלצת:
זה המחיר שכרגע יש לי Z50 עם קיט וGPS
וזה המחיר ל Z40 עם קיט וGPSמה לבחור???
בסדר!
בסוף @טכנולוג עזר לי וקניתי A510 של חברת MAI70אגב @טכנולוג סייע לי וחזר אלי לפלאפון האישי בערך דקה אחרי ששלחתי לו הודעה במייל שאני רוצה להתייעץ עימו.
ולא רק שהסביר לי כל דבר לפרטי פרטים על המנגוננים והחיישנים והחיבורים השונים בין מצלמות ומה עדיף…
אלא גם אחרי שבחרתי מה אני רוצה הוא ישב וחיפש לי קישור למוצר שיהיה הכי זול ואף שלח לי קופונים למוצר…
וואהווווו… איזה כיף לראות שיש כאלה אנשים בעם ישראל.
ירבו כמותו בישראל!!!