המכוניות הנגנבות ביותר בישראל
-
@יוסי-לוינטל מהסיבה הזו חבר בעל טויוטה קורולה חדישה לא מצליח למצוא חברה שתבטח לו את הרכב בביטוח מקיף.
-
וואלה סליחה לא שמתי לב שהעלו את זה כבר למחוק?
-
@יוסי-לוינטל כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
וואלה סליחה לא שמתי לב שהעלו את זה כבר למחוק?
הכל טוב זה הועלה לפני שנה עבר מספיק זמן כדי להקפיץ מה גם שלמעט החשמליות שנוספו כיום כל הרכבים האלו עדיין גניבים אש
לדעתי חשוב שהקפצת! -
אם כבר פתחנו נושא, אולי אחד המייבינים פה בפורום יכתוב סיכום מה גורם לרכב להיות יותר גניב?
-
@יוסי-לוינטל בעיקר המפתחות החכמים הם עושים את העסק להרבה יותר פשוט לגניבה
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
@גיל אני עשיתי מקיף קורולה חדישה.
נהג חדש ללא וותק כלל.אצל בארי ביטוחים 0722503430
דרך אגב בגלל שזה רכב גניב, המקיף ברכבים האלו יקר יותר!
כן, גם החבר שאני מדבר עליו בסוף מצא ב-6700 למקיף… מה!!!
-
@צילפינגים כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
יש לזה מקור?
אני גם חושב ככה. אני לא מצליח להבין מה טכנולוגי בהנעה ללא מפתח. הרי פתיחת דלתות עם שלט יש שני עשורים לפני ההנעה ללא מפתח…
-
@zalmensmok כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
@מאיר לפי מה שהבנתי הם עובדים עם משבש תדרים (אין לי מושג מה זה עושה ואיך אפשר להניע איתו. אולי זה מזהה איזה תדר הרכב אמור לקבל והוא משדר אותו)
משא"כ ברכב רגיל נניח שהצלחת לפתוח את הדלת, מה הלאה
משדר תדרים,
לא משבש,
והוא משדר את התדר של המפתח חכם, -
@מאיר כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
@צילפינגים כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
יש לזה מקור?
אני גם חושב ככה. אני לא מצליח להבין מה טכנולוגי בהנעה ללא מפתח. הרי פתיחת דלתות עם שלט יש שני עשורים לפני ההנעה ללא מפתח…
בהנעה ללא מפתח הרכב במצב דולק ורק מחכה לפקודה שתגיד לו להדליק את כל המערכות
כשיש שלט כמו פעם צריך מפתח אימבולייזר וכו’ ואז הרכב נדלק וזה עוד כמה תהליכים מורכבים יותר מרכב ללא מפתח
הגנבים מגיעים עם מכשיר שסורק את התדר של הרכב ונותן לו פקודה להיפתח ולהידלק
לאחמ’'כ אם הם רוצים לשבש את הגילוי של איתוראן פוינטר וכדומה הם משתמשים במשבש תדרים (ג’אמר)@גיל כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
כן, גם החבר שאני מדבר עליו בסוף מצא ב-6700 למקיף… מה!!!
זה נחשב זול מאוד במצב היום שמעתי על הצעות הזויות בהרבה
-
@יוסי-לוינטל כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
אם כבר פתחנו נושא, אולי אחד המייבינים פה בפורום יכתוב סיכום מה גורם לרכב להיות יותר גניב?
מאוד פשוט, קיה ויונדאי מאוד קל לגנוב [משהו ב
תדר שלהםסוויץ’ שלהם , לא יודע בדיוק], שאר הרכבים בצמרת, הם הדגמים החביבים על המגזר… -
@אנונימוס כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
משדר תדרים,
לא משבש,
והוא משדר את התדר של המפתח חכם,כמובן שהתדר לבד לא מספיק, מדובר על שידור מסוים ובתדר מסוים, השיטה היא לתווך בין השלט/מפתח המקוריים אל הרכב.
ככה זה עובד:@אושר-מתקרב כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
מאוד פשוט, קיה ויונדאי מאוד קל לגנוב (משהו בתדר שלהם, לא יודע בדיוק),
דווקא אצלם פשוט ‘שכחו’ לשים אימבולייזר, ודאגו לסוויץ’ מאד פרקטי, שניתן לסובב אותו עם כל אביזר והוא מניע (צריך רק לעקוף את החריץ של המפתח, אך לאחריו הסיבוב מייצר התנעה ללא מגבלה). מדובר על דגמים של שנתוני 15-21.
כן, גם עם כבל יואסבי אפשר להתניע…
@קינג-קומפיוטר כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
בהנעה ללא מפתח הרכב במצב דולק ורק מחכה לפקודה שתגיד לו להדליק את כל המערכות
לא הבנתי, למה כוונתך?
גם בהנעה ללא מפתח יש (אמור להיות) כמה שכבות אבטחה. יש את ביטול נעילת הדלתות, ויש את היכולת להניע או בכלל לתת זרם לצרכנים-ACC, מה יש בהגנה המסורתית שאין שם?לאחמ’'כ אם הם רוצים לשבש את הגילוי של איתוראן פוינטר וכדומה הם משתמשים במשבש תדרים (ג’אמר).
אכן. רק מדייק - זה לא קשור לפריצה אל הרכב אלא רק למניעת הדיווח למוקד של החברות.
-
@לך-תדע כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
דווקא אצלם פשוט ‘שכחו’ לשים אימבולייזר, ודאגו לסוויץ’ מאד פרקטי, שניתן לסובב אותו עם כל אביזר והוא מניע (צריך רק לעקוף את החריץ של המפתח, אך לאחריו הסיבוב מייצר התנעה ללא מגבלה). מדובר על דגמים של שנתוני 15-21.
אותי זה מעודד זה אומר שאני יכול להזמין שלט עם מפתח קפיץ??? i25 מודל 2016
-
@zalmensmok ברכבים רגילים ברגע שפתחת את הדלת השמיים הם הגבול.
ברכב עם כניסה חכמה, צריך קצת מאד רקע טכנולוגי ואת המכשור הנכון ואז… גם פה השמיים הם הגבול.
מה המכשור שהם צריכים כדי לשכפל תדרים?! טטריס אתה מכיר? את המחזיק מפתחות הקטנצ’יק ההוא עם המשחק של פוקימון אתה מכיר? ועוד’. ראיתי בעיניי. -
@בנג-ה כתב בהמכוניות הנגנבות ביותר בישראל:
ברכבים רגילים ברגע שפתחת את הדלת השמיים הם הגבול.
יש לי חבר עם טיוטה 2011 שפתחו לו את הדלת של הרכב קשרו אותו לג’יפ ואחרי חצי דקה לא היה רכב בחנייה [אם תרצו אני ישתדל למצוא את המצלמת אבטחה]
-
מזכיר לי שפעם הייתי בשטיפה בכפר והשארתי את הרכב (מאזדה לאנטיס) בצד ואמרתי לחמור לשטוף
והלכתי לקנות לי שתיה ושחזרתי אחרי עשר דקות אז הרכב כבר היה בפנים ליד הגרניק וששאלתי את החמור איך יכול להיות אז הוא ענה לי שהוא היה פעם כל לילה מביא רכבים לרשות…