חתך אותי מימין ובלם, ותובע אותי למשפט
-
@עבד-נאמן כתב בחתך אותי מימין ובלם, ותובע אותי למשפט:
לאחר התאונה הוא צולם שהרכב שלו על חצי נתיב בדיוק (ושלי על נתיב מלא, גם הפגיעה אצלו היתה מאחורה בצד השמאלי בלבד)
הקו הפרדה כל זמן שהוא מקווקו מותר לעבור, אבל זה לא משנה כי אם זו הוכחה מספקת (כך זה אכן נראה) לכך שהוא נכנס לנתיב שלך בשעה שהיה עליו לתת זכות קדימה הוא אוטומטית אשם אא"כ יוכל להוכיח שיכולת לבלום.
-
@moshe תודה רבה
הגשתי בקשה בקישור אחר לעיריית ירושלים אתמול, והבוקר קיבלתי תשובה שהם לא ראו במצלמות תיעוד של התאונה הנ"ל.
שלחתי להם תצלום אווירי של המפה וסימנתי להם את מיקום התאונה בדיוק, והם הגיבו לי שאין להם מצלמות שם, לא נשמע לי הגיוני, מדובר ברחוב ארתור הנתקה / זנגוויל, מקום מרכזי. -
@aiib
להלן התשובה שקיבלתי לפני דקות ספורות:*יש בירושלים הרבה מצלמות במרחב הציבורי, של העירייה, של גופים אחרים ופרטיות.
אני אחראי על מצלמות אבטחה של אגף חרום וביטחון בלבד.
כפי שציינתי אין במקום מצלמות שבאחריותי ולכן אין לי איך לסייע.
ערב טוב*
יש למישהו מושג איזה עוד גופים מחזיקים שם את המצלמות ? כי יש שם מצלמות.
-
@טרנט-ע כתב בחתך אותי מימין ובלם, ותובע אותי למשפט:
יש פה רשימה של מצלמות של הערייה
-
@תגיענו-לשלום זה רשימה של ‘אגף חרום וביטחון’ ואליהם פניתי, והם טוענים שאין להם מצלמות במקום התאונה
-
עכשיו הוא תובע אותי למשפט,
הוא מתגונן באמצעות התקפה… אל תבהל.
במידה וח"ו בית המשפט יחייב אותך - אזי הביטוח ישלם את הנזק. זה שהביטוח לא משלם כי הוא משתמש בשיטת “אני לא משלם תתבע אותי…” (השיטה היא כזו: 80% לא באמת תובעים בסוף. מתוך 20% שכן תובעים רק חצי זוכים…)
בקיצור אין לך מה לפחד ממשפט כי במקרה הרע הביטוח ישלם.
מישהו חתך אותי בכביש מימין ושם ברקס,
למה הוא שם ברקס? היתה סיבה מוצדקת? יש אנשים שרוצים להוציא מחירון על רכבם ומשתמשים בשיטה ה"הוגנת" הזו… אני מעלה רעיון: נסה לבדוק האם יש לנהג הזה היסטוריה של תביעות דומות, ולכאו’ הטענה שלך תהיה משמעותית יותר.
-
@מאיר כתב בחתך אותי מימין ובלם, ותובע אותי למשפט:
למה הוא שם ברקס? היתה סיבה מוצדקת? יש אנשים שרוצים להוציא מחירון על רכבם ומשתמשים בשיטה ה"הוגנת" הזו… אני מעלה רעיון: נסה לבדוק האם יש לנהג הזה היסטוריה של תביעות דומות, ולכאו’ הטענה שלך תהיה משמעותית יותר.
ממש תודה על הכדור הרגעה.
יצאנו שנינו מרמזור אני הייתי בנתיב השמאלי והוא בימני, והיה בנתיב הימני לפניו אוטובוס והוא ניסה לעקוף אותו (ואותי) אז הוא חתך אותי מימין, ובאותו רגע האוטובוס פנה שמאלה ולא היתה לו ברירה אלא לבלום [היה לו ברירה, לנסוע כמו בנ"א, ולכל הפחות לשמור מרחק כשאתה חותך, ולא לחתוך צמוד אליי]
-
זה רשימה של ‘אגף חרום וביטחון’ ואליהם פניתי, והם טוענים שאין להם מצלמות במקום התאונה
-
@תגיענו-לשלום בשניהם אין מצלמות במקום שאני צריך, אני צריך בצומת ארתור הנטקה/זנגוויל
-
תבקש כאן:
https://www.jerusalem.muni.il/he/city/freedomofinformation/
הם אמורים להוציא מכל גוף רשמי. זה בעלות של 22 ש"ח לבקשה.
-
יצאנו שנינו מרמזור אני הייתי בנתיב השמאלי והוא בימני, והיה בנתיב הימני לפניו אוטובוס והוא ניסה לעקוף אותו (ואותי) אז הוא חתך אותי מימין, ובאותו רגע האוטובוס פנה שמאלה ולא היתה לו ברירה אלא לבלום [היה לו ברירה, לנסוע כמו בנ"א, ולכל הפחות לשמור מרחק כשאתה חותך, ולא לחתוך צמוד אליי]
הוא עקף תוך כדי חציית צומת אחרי רמזור?
נראה לי שזה כבר שם אותו במקום לא טוב, כי זה לא חוקי לעקוף באמצע צומת, ואז מסברא זה יהיה אשמתו.
לא?