התקנת נורת לד יונדאי i30 2014
-
@גיל כתב בהתקנת נורת לד יונדאי i30 2014:
@גיל כתב בהתקנת נורת לד יונדאי i30 2014:
מקווה שעזרתי והארתי. אם אהבתם - תגיבו ואולי נעשה על זה פוסט מסודר
חברים זה כבר בתנור - בימים הקרובים בעז"ה נפרסם פוסט מסודר לגבי חוקיות לד/קסנון.
ייש"כ עצום.
ברשותך אשאל שתי שאלות.
א. מה יהיה הדין ברכב כמו שלך (קשקאי +2) שברמת הגימור הנמוכה שיש בה פנסי הלוגן, החליפו לַרכב את כל הפנס (לא רק הנורה) לזה מרמת הגימור עם הקסנון, האם זה חוקי? וכמובן לעוד דגמים שיש להם הבדל בפנסים בין רמות הגימור.
ב. האם מותר להחליף בפנסים האחוריים (אדומים) ללד.
@מאיר כתב בהתקנת נורת לד יונדאי i30 2014:
ייש"כ עצום.
ברשותך אשאל שתי שאלות.
א. מה יהיה הדין ברכב כמו שלך (קשקאי +2) שברמת הגימור הנמוכה שיש בה פנסי הלוגן, החליפו לַרכב את כל הפנס (לא רק הנורה) לזה מרמת הגימור עם הקסנון, האם זה חוקי? וכמובן לעוד דגמים שיש להם הבדל בפנסים בין רמות הגימור.
א. קראתי שלא. וזה דומה לכל שינוי במרכב הרכב, וראיתי באתר של מיצובישי ששאלו לגבי דגם מסויים של רכב שמגיע בגירסת 5 מקומות או 7 מקומות, ואין הבדל רק להוסיף 2 מקומות, וענו לו שאסור.
ב. ברכב שלי (בגלל ששאלת בא’) האורות האדומים מאחור הם לוח לד. ברכבים אחרים זה אסור. כנ"ל אורות איתות ואורות רוורס. למרות שהאכיפה על הנ"ל מוגבלת ביותר, וצבע הפנס מפריע גם לשוטר לגלות מה בפנים. -
@מאיר כתב בהתקנת נורת לד יונדאי i30 2014:
ייש"כ עצום.
ברשותך אשאל שתי שאלות.
א. קראתי שלא. וזה דומה לכל שינוי במרכב הרכב, וראיתי באתר של מיצובישי ששאלו לגבי דגם מסויים של רכב שמגיע בגירסת 5 מקומות או 7 מקומות, ואין הבדל רק להוסיף 2 מקומות, וענו לו שאסור.
ב. ברכב שלי (בגלל ששאלת בא’) האורות האדומים מאחור הם לוח לד. ברכבים אחרים זה אסור. כנ"ל אורות איתות ואורות רוורס. למרות שהאכיפה על הנ"ל מוגבלת ביותר, וצבע הפנס מפריע גם לשוטר לגלות מה בפנים. -
אשמח לעזרתכם
מי שיודע איך מתקינים נורת לד באוטו הנ"ל
הגיע עם מאוורר בחלק האחורי והתפסן של הנורה המקורית לפנס נמצא בחיבור החשמל (לא בנורה עצמה)
תודה
זה הנורה שהזמנתי
https://www.aliexpress.com/item/4000878526025.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.1b0f586aZxctMA -
@חנינא החלפת בסוף ללד? א״כ אשמח לשמוע איך זה, אם בולט שזה לד ואיזה עוצמה וצבע הזמנת? (אני גם עם אותה בעיה)
-
@שמואל-2
צר לי לאכזב אני החלפתי ולא עזר כי הבעיה ברפלקטור של הפנס שהוא לא זורק את האור קדימה כך שזה לא הועיל שהנורה יותר חזקה
אם יש מישהו שיש לו פתרון יותר זול מלהחליף את כל הפנס אשמח לשמוע -
-
-