שלט לא נועל פריוס 2008
-
-
-
-
@שלמה-1 כתב בשלט לא נועל פריוס 2008:
@צילפינגים איך אפשר להחליף מנגנון של הנעילה?
אתה יוצא מנקודת הנחה שזה ישר מנגנון של הנעילה…
לא חושב שזה נכון
אני יותר חושב כד’ @מיוחד [שבכל שרשור מחדש מגלה לנו את ידיעותיו המופלאות…] שכנראה חשמל לא מגיע למנגנון וכו’
צריך בדיקה מהשורש לא מהמקלדת…
מהקל אל הכבד
צריך להתחיל בבדיקת פיוז [ כמו שאמרו קודמי שזה פחות סיכוי אבל זה קל לבדיקה]
לפתוח דיפון ולבדוק עם רב מודד אם מגיע חשמל למנגנון
אם אכן גילינו שזה מנגנון בעייתי ז"א שמגיע חשמל בזמן נעילה אבל הוא לא נועל אז נצטרך להחליפו… מסתבר שניתן למצוא בפירוקיות וכדו’ -
@צילפינגים בדקתי פיוזים הכל תקין
יש מישהו מאזור ירושלים שיכול לבדוק לי את זה
על פניו זה נראה מנגנון הנעילה כי גם הנעילה של כל הדלתות מבתוך הדלת לא נועלת לי את הדלת הזאת
הדבר היחיד שנועל זה הכפתור נעילה יחידי של הדלתשים לב: כשאתה עושה נעילה מכאנית (מפתח או מנגנון של הדלת) זה ננעל. כשאתה עושה נעילה אלקטרונית (חשמלית) זה לא ננעל.
בשלב זה יש 2 אפשרויות: או שמגיע חשמל למנגנון הנעילה אך אינו מצליח לבצע נעילה, או שמנגנון הנעילה לא מקבל כלל חשמל.
מרימי השמשות (חלומות נסגרים בנעילת הרכב) נותנים פקודה לסגור חלונות בשעה שניתנת אות חשמל למנגנון הנעילה של דלת הנהג (בתנאי שנפתחה הדלת אחרי כיבוי הרכב). אחד ועוד אחד שווה שתיים והתקלה היא ב99 אחוז שהבעיה בלוח שנמצא בדלת הנהג ולדעתי העניין הוא שהקליפס של חוטי הנעילה יצא ממקומו.
-
@נייטרון-חפשי כתב בשלט לא נועל פריוס 2008:
@שלמה-1 אתה צריך לנתק את שני החוטים הללו ולבדוק אם הם מקבלים חשמל בנעילה .
בד"כ יש אפשרות להשחיל את הבודק של הפיוזים.
-
@מאיר סורי על הבורות
עם הבודק פיוזים אני צריך לבדוק את שתי החוטים שמחוברים למקום נעילת הדלת ופתיחתו?
זה לא פיוז זה חשמל הבודק פיוזים בודק גם האם מגיע חשמל או לא?בודק פיוזים למעשה בודק האם יש מעגל חשמלי. אם תחבר את הקליפס ל"מינוס" ואת ה"מברג" למגע של חוט הנעילה (כמדומה שהוא אפור) - אם הכל תקין יבקע אור במברג.