השאלת רכבים לנהגים חדשים באופן בטוח (פתרונות בבקשה)
-
@יוני כתב בהשאלת רכבים לנהגים חדשים באופן בטוח (פתרונות בבקשה):
רק תבדקו שאתם משדרים על אותו גל
לא לא הוא התכוון כולל דלק רק טוען ששוה להוסיף בחודש 500 שקל בשביל לחסוך אי נעימויות וסיכונים ולקבל זמינות@טאייער אני מבין מדבריך שהעלות הסופית שלך לרכב (לא לנהג חדש) כולל קניית רכב, טסט, תיקונים שוטפים, כולל דלק לאברך קלאסי שנוסע בדרך כלל בתוך העיר זה לא יותר מ1000 - 1300 שקל בחודש??? מאברכים שדיברתי איתם יצא לי שזה בין 1500 - ל2000
-
@מצויין-101 כתב בהשאלת רכבים לנהגים חדשים באופן בטוח (פתרונות בבקשה):
אין לי בעייה שתקח את הפוסט ותערוך אותו בצורה יותר טובה, (מצידי תכנס לפרופיל שלי ותערוך משם )
הכל מצויין!
רציתי רק שתקבל עזרה מקסימאלית למה שאתה צריך, ואני רואה שהנושא פורח. זה מספיק.
אחרי שיהיו לך עוד מסקנות, תערוך את זה בפוסט הראשון לתועלת הרבים,. -
שמעתי ממישהו שנרשם לביטוח צ’יק ליברה לפני שהוא היה בגיל 24,
וגם כיום כשהוא מעל גיל 24 המערכת עדיין מבטחת אותו,
כנראה אם כן שזה רק פרט טכני ברישום הראשוני ולא באמת משהו שמעכב את הביטוח עצמו…
השערה בעלמא… ולא לוקח אחריות!! -
שמעתי ממישהו שנרשם לביטוח צ’יק ליברה לפני שהוא היה בגיל 24,
וגם כיום כשהוא מעל גיל 24 המערכת עדיין מבטחת אותו,
כנראה אם כן שזה רק פרט טכני ברישום הראשוני ולא באמת משהו שמעכב את הביטוח עצמו…
השערה בעלמא… ולא לוקח אחריות!!השאלה מה קורה אם ח’'ו קורה משהו והגיל לא תואם לביטוח?..
או שהוא כן תואם. -
@Klonimoos
בעולם הביטוח אדם מבוגר יכול לנהוג על רכב שמבוטח על ביטוח צעיר.
השאלה האם פה בגלל שזה מבטח רק את הנהג הספציפי הדבר יהיה שונה.
ולפי משקפי התורה לכאו’ אמרינן הכא דבכלל מאתיים מנה. -
@מצויין-101 הצדק עם דבריך בהחלט, כל עוד שאתה יכול להסתדר בלי רכב גם אם זה כרוך באי נעימות אל תקנה,
אני מתעסק עם ליווי לקוחות לקניית רכב, וכשמגיעים אלי לקוחות שרוצים לקנות את הרכב הראשון שלהם הדבר הראשון שאני עושה זה לשכנע אותם למה לא לקנות רכב, כל מי שמספר לך שזה סך הכל אלף שקל בחודש מספר לך סיפורי סבתא, ללקוחות שבאים אליי לקנות רכב אני אומר להם שידעו מראש שיש הוצאה של אזור ה-1500 שקל בחודש, בלי המחיר של קניית הרכב.
וראה כאן.https://rechavimzelaze.ovh/topic/727/לכל-המחפשים-רכב-שלא-רואה-מוסך?_=1735044478933 -
השאלה האם פה בגלל שזה מבטח רק את הנהג הספציפי הדבר יהיה שונה.
יש לך את הנוסח של תנאי הפוליסה? ע"פ מה שידוע לי כתוב משהו בסגנון: גיל הנהג הצעיר ביותר הוא: x
בקיצור הביטוח חייב לכסות את מה שכתוב בתנאי הפוליסה.
-
@ידני כתב בהשאלת רכבים לנהגים חדשים באופן בטוח (פתרונות בבקשה):
@מצויין-101 הצדק עם דבריך בהחלט, כל עוד שאתה יכול להסתדר בלי רכב גם אם זה כרוך באי נעימות אל תקנה,
אני מתעסק עם ליווי לקוחות לקניית רכב, וכשמגיעים אלי לקוחות שרוצים לקנות את הרכב הראשון שלהם הדבר הראשון שאני עושה זה לשכנע אותם למה לא לקנות רכב, כל מי שמספר לך שזה סך הכל אלף שקל בחודש מספר לך סיפורי סבתא, ללקוחות שבאים אליי לקנות רכב אני אומר להם שידעו מראש שיש הוצאה של אזור ה-1500 שקל בחודש, בלי המחיר של קניית הרכב.
וראה כאן.https://rechavimzelaze.ovh/topic/727/לכל-המחפשים-רכב-שלא-רואה-מוסך?_=1735044478933אני יותר ממסכים איתך!!
רבב זה חור בכיס שלא ניתן לאמוד אותו אני בכלל לא דיברתי על קניית רכב וירידת ערך מדבר על הוצאות שוטפות
אממה… אם תעיין מדובר בבחור די פעיל בכל מה שקשור במציאת השכרת רכב קניה וביטוחים וכו’ הוא מוציא הרבה כסף על השכרות למניהם אז ה1500 עוברים דיאטה משמעותית, כי הפער קטן עד לא קיים
ובאשר לדבריך @מצויין-101 רכב ללא דלק כתבתי לך ואם הוצאותי בחודש זה טנק אחד לא עברתי את ה1000 אבל קשה לדעת כמה זה שנתי זה אמור להיות באיזור 1300 -
@ידני
מעניין לפתוח על זה נושא בפני עצמו…
שכל אחד יציין איזה רכב ש לו ובכמה העלות החודשית שלו מסתכמת לחודש בממוצע לפי עלות שנתית …
לדעתי יהיה שם נתונים מעניינים
וזה רק יסביר ויוכיח איזה רכב עדיף… וגם יעזור לאנשים איזה רכב הכי חסכוני בתכלס’ -
-
בכל אופן לגבי צ’יק ליברה לנהג מבוגר כרגע אני נוטה להקל, רק לא מצאתי עורך דין שיאשר לי למקרה של ח"ו…
-
פוסט זה נמחק!
-
לכל מי שמעוניין בהשכרות
כדאי שיכנס לקישור הזה זה יכול לעזור לו מאדכל מי שמובא שם מסכים שיפרמו אותו כך? יכול להיות לזה השלכות…
-
פוסט זה נמחק!
-
שכל אחד יציין איזה רכב ש לו ובכמה העלות החודשית שלו מסתכמת לחודש בממוצע לפי עלות שנתית …
לדעתי יהיה שם נתונים מענייניםלא בטוח, כי אנשים נוטים לשכוח את ההוצאות שהיו להם.
“זה רכב אפס תקלות! שום בעיות!”
ואז אתה מזכיר להם “אבל היית במוסך שבוע שעבר, לא?”
הם: “אה נכון, אבל זה היה רק מדחס של המזגן, שטויות”
אתה: “נו, וכמה השטויות הללו עלו?”
הם: “אהההמ… הבדיקה הראשונה אצל ההוא שלא מבין עלתה 300… ואז התיקון אצל הערבי שרק הזיק עלה 500… ואז הבדיקה החוזרת אצל המוסך הרציני עלתה 400… והתיקון עלה… החלק עצמו קשה להשיג, אז עלה 1000… והעבודה… טוב, אני ממהר לגמ"ח של פלוני, נדבר אחר כך”.