כך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.
-
@YOLEVI כתב בכך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.:
@נייטרון-חפשי למה באמת צריך פוליש לאחר השיוף הרי זה לכאורה ממש נקי
תסתכל בסרטון שקישרתי תוכל לראות את ההבדל לפני פוליש ואחרי.
אני עצמי לא יודע מה זה הפוליש הזה ולא יצא לי להשתמש בו, לדעתי בהתחשב במחיר וזמינות המוצר ניתן בהחלט להשאיר את זה לפרפקטיוניסתים (כלומר - יום אחד גם אני יעשה את זה ) -
-
דבר חשוב שצריך לזכור לאחר כל המלל שאם הפנס עצמו לא אטום לגמרי (שבר הכי קטנטן או סדיקה בגומיות) הרי שחדר אויר עם טיפה לחות לתוך הפנס והוא מצהיב קצת גם מבפנים ולכן אחרי כל השיופים הוא לא ממש יחזור להיות חדש לגמרי אבל עדיין שווה (אני שייפתי לעצמי כבר פעמיים וגם לאבא שלי וחברים וזה יוצא ממש יפה)
-
@יואלי כתב בכך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.:
אני שייפתי לעצמי כבר פעמיים וגם לאבא שלי וחברים וזה יוצא ממש יפה
יואל, לי עוד לא שייפת, אבל אני אמתין בסבלנות....🤪
-
@יואלי כתב בכך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.:
דבר חשוב שצריך לזכור לאחר כל המלל שאם הפנס עצמו לא אטום לגמרי (שבר הכי קטנטן או סדיקה בגומיות) הרי שחדר אויר עם טיפה לחות לתוך הפנס והוא מצהיב קצת גם מבפנים
ואיך סותמים את הפנס לגמרי?
כלומר, מה המקומות שיכול להיכנס מהם אויר (חוץ משבר או סדק כמובן). רק בכניסה של הנורות? -
@הכל-בעז-ה כתב בכך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.:
אפשר ללטש פנסי רכב קידמים בזול על ידי קניה של חומר פשוט שנקרא נייר מים. זה נייר ליטוש מומלץ.
אז ככה. דבר ראשון לעבור עם נייר 1500 ולשייף את הפנס ביחד עם מים בתנועה סיבובית על כל הפנס. לאחר מכן לקחת נייר 2000 ולעשות אותו הדבר ביחד עם מים, וזה יוצא כמו חדש!אפשר לנקות רק לטסט ע"י מריחת משחת שיניים ולקות היטב זה מחזיק קצת אבל לטסט זה עובר...שמעתי גם אותו רעיון רק עם WD40
חבר סיפר לי בעבר כי זה עוזר באותו הרגע אך לטווח הארוך זה לא טוב כי למעשה הפנס מצופה באימיל ששומר עליו ושאתה משפשף אז אתה מוריד אותו אין לא עוד הגנה ולכן ריטוש אמיתי עולה הרבה כסף@נייטרון-חפשי כתב בכך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.:
כאן רואים איך עושים ליטוש מקצועי: https://youtu.be/uYRckB_g10I?t=2374
נ.ב ערוץ מצויין
-