כך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.
-
@מיישה
אני סוטה מהנשא.
אבל לדעתי זה לא חוצפה ולא ישראלית.
חנות בישראל צריכה להרויח ולכסות הוצאות של ייבוא ניהול חשבון ארנונה שכירות ושאר ירקות... הכל צריך ליהיות עם אחריות ועובדים וכו'....
אולי לא שמעת אבל ישנם אנשים צדיקים המקפידים לקנות רק בישראל ומקיימים מצוות וחי אחיך עמך ויישוב הארץ....
עיין. -
@הכל-בעז-ה כתב בכך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.:
ולעשות אותו הדבר ביחד עם מים, וזה יוצא כמו חדש
מומלץ לאחר מכן למרוח לכה כדי לשמור את הפנסים נקיים
-
@YOLEVI כתב בכך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.:
@הכל-בעז-ה כתב בכך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.:
ולעשות אותו הדבר ביחד עם מים, וזה יוצא כמו חדש
מומלץ לאחר מכן למרוח לכה כדי לשמור את הפנסים נקיים
זה די מוכרח כי בלי זה נוצר כעין עכירות במראה השקוף של הפנס
-
@מרן-הרוששיבע
אחלה חוצפה ואפילו הם לא החליפו את התמונה וזה לא המוצר הראשון שאני נתקל בזה
וגם אני מקפיד לקנות רק בישראל בבית באלי ומקיים מצווה וחי אני עם עצמי וגם יישוב הארץ
מה אני ייקח כסף שאין לי וייתן לשכן שלי רק בגלל שהוא יש לו תשלומי שכירות וארנונה -
יש במקסטוק ערכה לחידוש פנסים ב30 ש"ח, ניסיתי וזה עובד יפה מאוד גם אם לא מושלם.
השיטה של הליטוש שהביאו כאן היא הדרך האמיתית לחידוש ואם רוצים שיהיה מושלם צריך להתחיל עם נייר גס (800) ולעלות יותר ויותר (1000-1200-1500-2000-3000-5000) גם את זה ניסיתי ויצא כמעט 100% כמו חדש ועדיין לא עשיתי את השלב הסופי של חומר פוליש עם ספוג (השתמשתי במברגה עם מתאם לליטוש - מומלץ!).
כל החומרים הייעודיים שנמכרים הם פחות או יותר לכה שקופה מדוללת עם מניעת קרני UV, מלבד מניעת הקרינה הלכה נכנסת לחריצים של השריטות בפנס וכך הוא חוזר להיות מבריק, ניתן באותה מידה לקנות לכה שקופה (לא מט!) בטמבור (עם מניעת UV) לדלל ב50% לפחות טרמפנטין לטבול בפנים צמר גפן ולסחוט אותו בכח ואח"כ להעביר על הפנס ניסיתי וזה עובד יופי אבל אומרים שבלי ליטוש זה לא מחזיק לאורך זמן.
כדאי להגן על הצבע של הרכב עם סרט איזולירבנד (דבק חשמל) במיוחד אם אתה משתמש במברגה.
כאן רואים איך עושים ליטוש מקצועי: https://youtu.be/uYRckB_g10I?t=2374
וזה קישור לכלי ליטוש למברגה: https://s.click.aliexpress.com/e/_DdHtxPR
שימו לב שאין לזה חיבור משושה לאימפקט -
@נייטרון-חפשי כתב בכך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.:
לדלל ב50% לפחות טרמפנטין לטבול בפנים צמר גפן ולסחוט אותו בכח ואח"כ להעביר על הפנס ניסיתי וזה עובד יופי אבל אומרים שבלי ליטוש זה לא מחזיק לאורך זמן.
למה צריך לדלל? לא טוב להשתמש ישר עם הלכה?
-
יש על זה שרשור מאוד ארוך בקארספורום ושרשורים עוד יותר ארוכים בפורומים לרכב באנגלית וזה מה שכתוב שם, 'נראה לי הטעם בזה' משום שאנחנו מעוניינים שתהיה שכבה דקה ככל הניתן אחרת אחרי כשנה יתחילו קילופים, מה עוד שהלכה יותר רגישה לשריטות.
-
@נייטרון-חפשי ולערבב במים לא יעשה את העבודה?
-
-
חומר פוליש עם ספוג
איזה חומר מומלץ בשביל זה? אני פשוט מבקש בטמבור חומר פוליש?
-
@נייטרון-חפשי אז לסיכום מה שצריך לקנות זה:
7 גדלים של נייר זכוכית
חומר פוליש
לכה שקופה לא מט עם מניעת UV
טרמפנטיןאשמח אם תוסיף או תתקן אם צריך
-
לדלל ב50% לפחות טרמפנטין לטבול בפנים צמר גפן ולסחוט אותו בכח ואח"כ להעביר על הפנס ניסיתי וזה עובד יופי אבל אומרים שבלי ליטוש זה לא מחזיק לאורך זמן.
חייב לדלל מכיוון שאנו רוצים תוצאה חלקה והלכה היא סמיכה ואז נוצרים סימני טיפות או מריחה אבל כשמדללים הלכה מעצמה נעשית חלקה
-
@נייטרון-חפשי למה באמת צריך פוליש לאחר השיוף הרי זה לכאורה ממש נקי
-
@נייטרון-חפשי למה באמת צריך פוליש לאחר השיוף הרי זה לכאורה ממש נקי
תסתכל בסרטון שקישרתי תוכל לראות את ההבדל לפני פוליש ואחרי.
אני עצמי לא יודע מה זה הפוליש הזה ולא יצא לי להשתמש בו, לדעתי בהתחשב במחיר וזמינות המוצר ניתן בהחלט להשאיר את זה לפרפקטיוניסתים (כלומר - יום אחד גם אני יעשה את זה ) -
-
דבר חשוב שצריך לזכור לאחר כל המלל שאם הפנס עצמו לא אטום לגמרי (שבר הכי קטנטן או סדיקה בגומיות) הרי שחדר אויר עם טיפה לחות לתוך הפנס והוא מצהיב קצת גם מבפנים ולכן אחרי כל השיופים הוא לא ממש יחזור להיות חדש לגמרי אבל עדיין שווה (אני שייפתי לעצמי כבר פעמיים וגם לאבא שלי וחברים וזה יוצא ממש יפה)
-
@יואלי כתב בכך תלטשו את הפנסים של הרכב שלכם.:
אני שייפתי לעצמי כבר פעמיים וגם לאבא שלי וחברים וזה יוצא ממש יפה
יואל, לי עוד לא שייפת, אבל אני אמתין בסבלנות....🤪