קצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2
-
@Klonimoos כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
יתכן והוא יודע… הוא רק רוצה שיקפוץ לכולם בסינון.
הבעיה שהרבה עושים סינון על בלי מחיר
כנ"ל האלו שרושמים 1000 ש"ח -
פוסט זה נמחק!
-
-
-
@על-הטוב-ש-ך לי היה 2007 קורולה עם 90,000
-
@על-הטוב-ש-ך לי היה 2007 קורולה עם 90,000
@חיים-ברזל יש לי חבר בכולל שיש לו קורולה 2004 עם 40K ק"מ על השעון. (אמיתי לגמרי)
-
@חיים-ברזל יש לי חבר בכולל שיש לו קורולה 2004 עם 40K ק"מ על השעון. (אמיתי לגמרי)
@DanielC
וואלה הזוי לחלוטין
הפחד היום עם זיוף הק’'מ -
@על-הטוב-ש-ך נתניה זה עיר הניסים והנפלאות אל תתפלא
@צילפינגים ממבט קל על ההגה נראה שהמוכר שכח 2 בצד שמאל של הק"מ

-
@על-הטוב-ש-ך מעניין שזה כבר 25 ימים ביד 2
-
@על-הטוב-ש-ך מעניין שזה כבר 25 ימים ביד 2
@א.ב.
@א.ב. כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:@על-הטוב-ש-ך מעניין שזה כבר 25 ימים ביד 2
תקרא את כל מה שכתבו זה לא משהו שירוצו על זה
-
@על-הטוב-ש-ך כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
זה יכול להיות דבר כזה?
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ohjmjuza?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=21&pagination=188K ק"מ
שנת 2011
והוא כותב שעשה טיפול כל 10,000 ק"מ
8 פעמים ב 15 שנה? -
@על-הטוב-ש-ך כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
זה יכול להיות דבר כזה?
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ohjmjuza?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=21&pagination=188K ק"מ
שנת 2011
והוא כותב שעשה טיפול כל 10,000 ק"מ
8 פעמים ב 15 שנה? -
@yosi בכל שקר יש קצת אמת מצד אחד הוא לכאורה איפס אבל תכלס כנראה האוטו עשה הרבה יותר אז לכן הוא כתב כל 10 אלף עבר טיפול
@צילפינגים הרכב אצלו 3 שנים והוא עשה 13,000 ק"מ בשנה (שזה קלאסי) ועשה טיפול כל 10 שזה 3 טיפולים ב3 שנים, לא רואה פה משהו מוזר.
אז נכון שאני לא מאמין לו כי סטטיסטית יותר מסתבר שהוא משקר מאשר שהנתונים נכונים, אבל אני לא רואה שום הוכחה. -
@צילפינגים הרכב אצלו 3 שנים והוא עשה 13,000 ק"מ בשנה (שזה קלאסי) ועשה טיפול כל 10 שזה 3 טיפולים ב3 שנים, לא רואה פה משהו מוזר.
אז נכון שאני לא מאמין לו כי סטטיסטית יותר מסתבר שהוא משקר מאשר שהנתונים נכונים, אבל אני לא רואה שום הוכחה. -