קצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2
-
בוא נקצר דרך הים
הא אבל מוכרים את הרכב אז כבר נעשה תמונה
-
בוא נקצר דרך הים
-
בוא נקצר דרך הים
@פתוח-לשמוע כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
שמור מאד?
נכנס עם זה לים וזה שמור מאד?
אז מה זה שמור בלי מאד?
ומה זה בכלל לא שמור? (אולי ים המלח?) -
בוא נקצר דרך הים
-
פוסט זה נמחק!
-
בוא נקצר דרך הים
-
הגבר המפנק
הגבר המתלונן
הגבר המוכה
-
הגבר המפנק
הגבר המתלונן
הגבר המוכה
@פתוח-לשמוע שים לב שהגבר המפנק הוא מנתניה…
-
בוא נקצר דרך הים
-
בוא נקצר דרך הים
-
בוא נקצר דרך הים
-
@מאיר כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
לא הבנתי מה הבעיה. סוכנות מוכרת רכב חדש, אולי תצוגה. [וכן, זה הגיוני שהוא נשרט שם במשך חצי שנה שהוא עמד בתצוגה, או בעת הטעינה או הפריקה על האוניה, וזו הסיבה שהוא שימש לתצוגה].
@גיל ואני אמשיך להגיב דרך עריכה, כי החוקים החדשים אוסרים להגיב כאן עוד, שגם אם זה לא נשרט בירידה מהאוניה, [ואני מכיר את עמדת התצפית הזו מכביש 22, ולא רק אני מכיר] זה עדיין יכול להישרט על גבי המשאית של הגרר הערבי שהוביל את זה אל הסוכנות בבאר שבע למשל.
וכמובן - תמיד ייתכן שמדובר בסוכן רמאי, רק העליתי צד שלא. -
לא הבנתי מה הבעיה. סוכנות מוכרת רכב חדש, אולי תצוגה. [וכן, זה הגיוני שהוא נשרט שם במשך חצי שנה שהוא עמד בתצוגה, או בעת הטעינה או הפריקה על האוניה, וזו הסיבה שהוא שימש לתצוגה].
@גיל ואני אמשיך להגיב דרך עריכה, כי החוקים החדשים אוסרים להגיב כאן עוד, שגם אם זה לא נשרט בירידה מהאוניה, [ואני מכיר את עמדת התצפית הזו מכביש 22, ולא רק אני מכיר] זה עדיין יכול להישרט על גבי המשאית של הגרר הערבי שהוביל את זה אל הסוכנות בבאר שבע למשל.
וכמובן - תמיד ייתכן שמדובר בסוכן רמאי, רק העליתי צד שלא. -
וכמובן - תמיד ייתכן שמדובר בסוכן רמאי, רק העליתי צד שלא.@EBA כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
לא הבנתי מה הבעיה. סוכנות מוכרת רכב חדש, אולי תצוגה.
רכב מתצוגה 2025 עם כאלה דפיקות? זה הזוי, אפילו ל-MG, אתה לא מסכים ידידי?
וכדברי @אושר-מתקרב שהקדימני כהרף עין.
@EBA כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
[וכן, זה הגיוני שהוא נשרט שם במשך חצי שנה שהוא עמד בתצוגה, או בעת הטעינה או הפריקה על האוניה, וזו הסיבה שהוא שימש לתצוגה].
(אהבתי את התגובה דרך העריכה
) זה לא “נשרט”. זה נדפק. המכה השמאלית זו מכת פח. המכה אמצעית זה “שריטה” שחדרה גם את הפריימר והגיעה לפח.
ומכוניות לא יורדות מהאוניה כמו אבטיחים מהמשאית, כמי שראה פעם או פעמיים (עמדת תצפית פגז על נמל חיפה, תבואו! לא מכביש 22, @EBA ).
יש הגיון רב בדבריך, אך במכות שכאלו…עפעס…