דחוף - פנצ'ריה באזור הר חוצבים
-
@בוטח אם התפוצץ לך ברמה שאתה רואה שצריך להחליף צמיג, אז אין לפנצ'ריה במה לעבוד עליך (אולי לומר שצריך שיהיו שני הצמיגים על הסרן מאותו סוג, אם מדובר בגלגל קדמי).
אם יש חור קטן, נקוט כלל בידך, חור שנמצא במעטפת של הצמיג (לא בחלק שמתחכך עם הכביש) אסור לתקן (חוקית). חור שנמצא בחלק שמתחכך עם הכביש, מותר לתקן במידה והוא לא גדול מ??? מ"מ (לא זוכר כמה, תנסה לבדוק בגוגל) -
@בוטח כתב בדחוף - פנצ'ריה באזור הר חוצבים:
התפוצץ לי גלגל בהר חוצבים ירושלים, החליפו לי לגלגל רזרבי אבל אמרו שהוא לא לנסיעה ארוכה, ורק עד 80 קמ"ש, ולפנות מייד לתיקון. יש פנצ'ריה מומלצת באיזור? ניתן לגשת לכל פנצ'ריה מ144, או שיעבדו עלי? אני צריך בקרוב לצאת מהעיר.
הכל בסדר תיהיה רגוע!
אתה יכול גם לנסוע איתו מחוץ לעיר.
זה לא מומלץ מסיבה פשוטה שאין לך עכשיו רזרבי. (ראה פה... )
טכנית אתה יכול לנסוע איתו לשלום, והכל בסדר.בכל מקרה ראה פה המלצת מו''ר @טכנולוג הנחוצה כ''כ! זה בעצם פה
@מאיר ענ''ד שצריך לנעוץ שם את המדריך הכ''כ חשוב!
הסתייגות ע''פ דבריו של ר' @klopkk 👇, כל דברי נאמרו אם אכן הגלגל הרזרבי שלך תקין מנופח כהוגן ולא יבש.
לכך הוא נועד שגם אם מישהו נתקע ב9 בלילה הוא יוכל לחזור גם מהצפון לדרום ברוגע ובשלווה.. עד שיפתחו הפנצ'ריות.ואגב קול קורא 📢 לכל בעל רכב לבדוק את תקינות הגלגל רזרבי שלו, אם הוא לא תקים חבל אפי' על הדלק של הסחיבה שלו לכל חור....