תיעוד תאונה מהיום, דעתכם?!
-
@דוד-שמש כתב בתיעוד תאונה מהיום, דעתכם?!:
האם יש צד שהרכב שיצא לא אשם? [הוא טוען שהוא הסתכל במראה והיה ריק, רק שהטויוטה הגיע במהירות גבוהה - הרחוב לפני זה מתעגל]
אם הסרטון על מהירות רגילה אז הטיוטה באמת הגיעה במהירות גבוהה ובמיוחד שיש שם פסי האטה
וחוץ מזה לטפס על האוטו במהירות נמוכה זה לא אפשרי אפי' שיש את פסי ההאטה -
אז ככה
הוידיאו נפתח בנטפריהאשם (לדעתי בלבד) הוא כמובן זה שיצא מהחנייה
בחניה במקביל צריך תמיד לצאת קדימה ואף פעם לא אחורה
הסיבה? פשוט ברגע שהזנב יצא מהחנייה אין לך אופציה לראות בכלל את המקום שאליו אתה יוצא בשום צורה (כן גם אם תסתובב 190 מעלות עם היד על כיסא הנוסע) כי זווית הרכב היא כמובן לנתיב הנגדי
הדבר היחיד שאפשר להפיל על הנהג שנתקע זה בטענת חובת הזהירות הכללית....סלחו לי שאני כותב מידי ארוך (או מידי קצר)
אני אחרי לילה של בייביסיטר על הרכב בכביש 4 ליד גשר רמת אלחנן
-
@יעקב-מ-פינס כתב בתיעוד תאונה מהיום, דעתכם?!:
בחניה במקביל צריך תמיד לצאת קדימה ואף פעם לא אחורה
אתה בטוח שהוא יצא ברוורס??
זה נראה יותר שהטיוטה דחפה אותו אחורה כשהיא דחפה אותו מהצד -
@נהג_חדש
בטוח בטוח
רואים את הזנב שלו עם אור לבן בוהק של רוורסמוזר,
בהילוך איטי זה ממש נראה בבירור שהוא יוצא קדימה שניה לפני שהטיוטה דוחף אותו.
תנסה להסתכל בשניה לפני התאונה (על מסך מלא והילוך איטי) -
@נהג_חדש כתב בתיעוד תאונה מהיום, דעתכם?!:
מסך מלא
7 אינטש בטאבלט 😂😂
ועכשיו ברצינות
זכורני שהוא יוצא קודם אחורה
אני אגיע הביתה ואני אבדוק במסך במחשב (מחקתי כבר את הסרטון מהטאבלט) -
בטוח בטוח
רואים את הזנב שלו עם אור לבן בוהק של רוורס@נהג_חדש כתב בתיעוד תאונה מהיום, דעתכם?!:
מוזר,
בהילוך איטי זה ממש נראה בבירור שהוא יוצא קדימה שניה לפני שהטיוטה דוחף אותו.שניכם צודקים!
הוא יצא קדימה, ואז הטויוטה החזירה אותו אחורה עם כיוון הגלגלים- והוא יצא שוב ברוורס- כמו שהוא נראה בסוףאו- ויותר מסתבר- שהנהג קלט את זה ברגע האחרון והחל לחזור רוורס- והמשיך הלאה עד שיצא שוב מהחניה והפעם ברוורס [ולכן רואים את האור הלבן הבוהק של הרוורס] = אבל יותר שטוח..]
-
אני אגיע הביתה ואני אבדוק במסך במחשב (מחקתי כבר את הסרטון מהטאבלט)
אוקיי אז הגעתי הביתה
שלומי מצויין תודה לכל הדואגים והמסיעים ותודה ששאלתםראיתי את הסרטון עכשיו במחשב הנייד (14 אינטש 😜) וגם בנייח (25 אינטש רק לצאת ידי חובה)
ואתה אכן צודק הוא יצא ישר
זה מה שקורא שאתה רואה סרטון במסך פיצי (באיכות לא הכי איאיאי) כשאתה עייףהאשם בסיפור (וזה סופי אני לא רוצה לשמוע וויכוחים) הוא הרכב המטפס\הטויוטה\הלבן
והסיבה היא פשוטה, הרכב היוצא התחיל לצאת עוד לפני שהנ"ל התחיל את הפס האטה אך הנ"ל חשב שהיוצא ראה אותו
הם נפגשו שהרכב היוצא היה כבר 40% בתוך הנתיב של הנ"למקווה ש
לאקראתם עד הסוף 😉😬
המון הצלחה לכם ולילה טוב לי