Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@טוסון אתה אומר לנסות אצלו ואם לא לנסות משהו אחר סתם חבל על המריחה והכסף עדיף לברר על מישהו פגז ושהכל ילך חלק
הכוונה שהוא טוב. יש לי משהו מהמשפחה שנהנה אצלו עוד פעם אני לא למדתי ולכן אני לא יכול לומר את דעתי האישית אבל הוא נשמע מרוצה [יש כמה שלמדו אצלו שאני מכיר ונהנו, אבל כל מורה זה ענין של טעם וריח]
@עמית מכיוון שזה עניין של טעם אישי אם שמעת המלצות תנסה אל תיקח את זה כבד מקסימום תעבור (אפשר לעבור מורה תוך יום) אגב ממליצים לא לעשות טסטים בירושלים
@מיוחד אחי זה לא שאני מתחתן איתו במורה נהיגה אני לפחות מחפש באופן כללי מישה סבלני לא צועק מעניין ולא מורח שיעורים
@טוסון אני יכול לעשות שיערים בירושלים וטסט במקום אחר?
@עמית זה לעבור מורה פה הדעות חלוקות האם לעשות 15-25 שיעורים בירושלים ואז לעבור או לעשות טסט ראשון בירושלים ואז לעבור (תרתי משמע)
@טוסון נראה לי שאם המורה מכין אותך טוב עדיף בירושלים ככה הכי פשוט
@עמית תנסה בהצלחה רבה אבל לעשות טסט בתלפיות זה לא הכי כדאי תעדכן בתוצאות בעז''ה טסט ראשון אחרי 12 שיעורים
@טוסון אתה צוחק אבל הלוואי שזה יצליח
@מיוחד תודה אחי
@עמית אני לא צוחק אני באמת מאמין שתצליח
Spoiler
@עמית תודה אחי
זה נראה שהמספר של גבי בוחבוט לא עובד, גם לכם?
@עמית עכשיו ענה לי
@עמית כמה הוא לוקח? הוא מלמד על ידני?
@טוסון לא שאלתי, הוא אמר לחזור עליו בערב, הוא היה בנהיגה
@טוסון למה אתה רוצה ידני
@עמית כתב במחפש מורה נהיגה בירשלים:
אתה שואל? אז כן אני לא רוצה להיות מוגבל
@טוסון בארץ אין ידני ובחו''ל יש כבר הרבה אוטמט וזה רק הולך ומתרבה וגם שידני יותר מסובך
אבל המכוניות הידניות יותר זולות האמת שאם אני אמצא מישהו זול וטוב אני אתפשר להתחיל באוט' אז תעדכן בכל מקרה מה יצא ממנו