מחפש המלצה על רכב 7 מקומות
-
@מתבודד כתב במחפש המלצה על רכב 7 מקומות:
מה אומרים על זה
יונדאי סנטה פה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/okn78xih?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=18&pagination=1לא מכיר את הרכב הספציפי הזה,
אבל שים לב, הוא שותה דלק, מנוע גדול 2.7, קילומטראז גבוה עבור יונדאי.
הצבע המקולף במכסה מנוע מחשיד אותי שמנוע הרכב התחמם יותר מידי... -
@simon כתב במחפש המלצה על רכב 7 מקומות:
מה אומרים על זה
יונדאי סנטה פה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/okn78xih?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=18&pagination=1לא מכיר את הרכב הספציפי הזה,
הצבע המקולף במכסה מנוע מחשיד אותי שמנוע הרכב התחמם יותר מידי...תודה , עיניים מקצועיות....
מה בקשר לסיטרואן הזה
לא ספציפי על הרכב הזה אלא סוג רכב
נשמע שהוא מאד חסכוני ... -
אשמח לשמוע את דעתכם....
מעוניין לקנות רכב 7 מקומות
גר בצפת - הרבה עליות וכו'
נסיעות פנים בעיקר
כ10 פעמים בשנה נסיעות למרכז
תקציב עד 20,000 שח
אשמח להמלצות על רכב מרווח נוח ובעיקר אמיןבתודה מראש לעוזרים
ברוכים הבאים
אני גם מצפת
דבר ראשון ענו לך המומחים
אני מניסיון אישי אומר,אין רכב נורמלי 7 מקומות במחיר שפוי מינימום לרכב נורמלי מתחיל ב45,000₪ ומסתים ב...לגבי הסנטה פה
@נייטרון-חפשי יכול לתת לך חוות דעת הוא מכיר את האוטו מקרוב -
מה בקשר לסיטרואן הזה
הרכב הכי מושמץ בא"י, והוא ספציפית על 220,000 ק"מ שזה מאוד נדיר ממש זקנה מופלגת ביחס לבני מינו.
@המפותח כתב במחפש המלצה על רכב 7 מקומות:
לגבי הסנטה פה
@נייטרון-חפשי יכול לתת לך חוות דעת הוא מכיר את האוטו מקרובכך אמר לנו יחזקאל המכונאי כשקנינו: 'רכב יחסית אמין (אמינות של קיה/יונדאי) אבל כאב ראש למוסכים' ואילו ידענו כמה שזה נכון..... מה גם שאז עדיין לא עלה בדעתינו לטפל לבד. כדי להחליף אלטרנטור או מדחס היינו צריכים להוריד טמבון ורדייאטורים...
אבל זה רכב נוח בהחלט עם מרחב גדול וכסאות נוחים גם מאחורה, ספסל אחורי נמוך כרוב רכבי ה7 ותא מטען ג"כ מינימלי ומטה כנהוג, וצריכת דלק בשמים.
אבל שוב, היתרון העיקרי של הרכב זה הנוחות והחיסרון העיקרי שאם הלך לך מדחס אתה תיפול מהכסא כשתשמע את מחיר התיקון. -
@simon כתב במחפש המלצה על רכב 7 מקומות:
מה אומרים על זה
יונדאי סנטה פה
הצבע המקולף במכסה מנוע מחשיד אותי שמנוע הרכב התחמם יותר מידי...תודה , עיניים מקצועיות....
מה בקשר לסיטרואן הזה
לא ספציפי על הרכב הזה אלא סוג רכב
נשמע שהוא מאד חסכוני ...לגבי הסיטרואן, חיפשת אמין?
אז זה לא בשבילך...
וכבר הקדימני הרב @נייטרון-חפשי -
תודה לכולם
אני מבין שהתקציב שלי לא מתאים לרכב 7 מקומות....
אין ברירה ....הילדים הגדולים יסעו באוטובוס.....תוכלו להמליץ לי על רכב 4 מקומות מרווח נח ואמין....
בתקציב של עד כ 8000 שח
לא נוסע הרבה , בעיקר באיזור צפת
תודהאני מתנצל שאני לא נותן לייק למי שעזר לי , אין לי אפשרות כזו , אני חדש בפורום
-
אשמח לשמוע את דעתכם....
מעוניין לקנות רכב 7 מקומות
גר בצפת - הרבה עליות וכו'
נסיעות פנים בעיקר
כ10 פעמים בשנה נסיעות למרכז
תקציב עד 20,000 שח
אשמח להמלצות על רכב מרווח נוח ובעיקר אמיןבתודה מראש לעוזרים
למה לא גראנדיס על גז?
-
אני מבין שהתקציב שלי לא מתאים לרכב 7 מקומות....
אני דווקא חושב שיש
- קרייזלר, שותה המון! אבל במחיר הזה אתה יכול לשים לו מערכת גז. אמינות ממוצעת ומעלה, ומצד שני חלפים יקרים. ונוחות שאין כמותה. פחות נוח לנסיעות בתוך העיר כי הוא משאית.
- מיצובישי אאוטלנדר/גרנדיס ישנות זה הרכב המומלץ לדעתי (חוץ מהסטרים....) אבל לא שמתי אותו ראשון כי אנשים לא אוהבים לקנות רכב שנראה כך ולעומתו הקרייזלר שומר על מראה יותר.
- טויוטה ורסו/מאזדה 5 אם ניתן לקרוא לזה רכב 7 ומה גם שאמינות הגירים שלהם לא משהו אז צריך להזהר אבל מצד שני החלפת גיר במאזדה עולה כולה 3,000 אז אתה יכול לקנות אחת עם גיר הרוס ולהחליף ולצאת ס"ה בפחות מ10,000.
- הרכב שלי- הונדה סטרים! עם טסט פעמיים בשנה (לא נורא ס"ה עוד 300 שקל למישהו שיקח) רכב חזק, חסכוני, ומרווח! גם מקום למזוודה בתא המטען וגם מרחב פנימי גדול, עם נוחות נהיגה טובה מאוד, נוח לנסיעה בעיר כמו רכב רגיל. החיסרון- חלפים נדירים, אבל אתה בצפת ואני אשמח לעזור.
-
למה לא גראנדיס על גז?
@יוני אשמח לשמוע
רכב אמין , נוח ?
ומה לגבי הגז , לא מפחיד ? זה בטיחותי?בטיחותי אולי יותר מדלק, אמין ונוח, רכב מכוער עם רעשי פלסטיקה.
-
@נייטרון-חפשי כתבת שאתה ממליץ על גרנדיס , לא?
הוא דווקא לא מכוער בכלל.... -
@מתבודד מתחילת השרשור לא הבנתי למה לא הציעו לך אותו קח המנוע שלו יחסית חזק ויתאים לעליות וזה רכב שמתאים לגז יש אותו מ2005 עד 2011 (הפנסים שלו טיפה יקרים אז בקנייה שים לב ומה שעשינו שילמנו למוכר 400 ש"ח להפעיל את הביטוח פנסים שלו וקיבלנו חדשים
-
לפי מה שכתבתם נראה לי שגרנדיס על גז יתאים לי....
נכנס ליד 2 , מה חשוב לבדוק....
ק"מ, שנתון , רמת איבזור , הבנתי שיש 3 רמות ... וכו'מעולה!
ממליץ לך לחפש בפורום פה ''7 מקומות'' וכדו' תחכים ותראה שנטחן עד דק.
בנוסף אם אתה הולך על גז, ממליץ לך ליצור קשר עם המומחה בעניין @שמואל-קליין
עיין בפרופיל שלו, הוא עוזר בשמחה ובלב רחב, ואם אין לך כח לכאב ראש, אז הוא גם מתווך ויעזור לך למצא בפועל.