דו''ח ממתנדב ''שומרי הדרך''
-
קיבלתי דו''ח על מקרה שקרה לפני שנה
צולם ע''י מתנדב של שומרי הדרך
על ''נהגת וכו' ,וסטית מנתיב, דבר שגרם לסיכון משתמשי הדרך, בלהבלהבלה''
עם המספר הלא נחמד ''500 ש''ח''+צילום מטושטש שהרכב עומד באלכסון בין 2 נתיבים
ניסיתי להיכנס לברקוד שהם שלחו כדי לראות סרטון או משהו יותר ברור, אבל לא הצלחתי, כנראה הקישור פגום
ביקשתי להישפט, והמשטרה, בזמן שיא, יומיים בלבד, כבר שלחה לי זימון (כנראה בגלל שזה לא היה בדואר, נדע לפעם הבאה, שלא תהיה, בעז''ה)השאלות שלי:
א. האם הסרטון של העבירה קיים איפשהו? כי אני לא הצלחתי למצוא, אם לא, אני יכול לומר שאותתתי ולא התפרצתי?
ב. יש דרך להחזיר את הגלגל לאחור? לשלם ולבטל את המשפט?תודה
-
-
@אושר-מתקרב כתב בדו''ח ממתנדב ''שומרי הדרך'':
. יש דרך להחזיר את הגלגל לאחור? לשלם ולבטל את המשפט?
וודאי
לפני המשפט אתה מגיע לתובע ומבקש לבטל
אבל אתה בכל זאת יכול לדחות את המשפט בעוד כמה חודשים ע"י התקשרות ושליחת פקס לבית המשפט שאתה לא מרגיש טוב ואתה לא יכול לבוא למשפט -
@יעקב-מ-פינס כתב בדו''ח ממתנדב ''שומרי הדרך'':
לפני המשפט אתה מגיע לתובע ומבקש לבטל
ביום המשפט עצמו? אני רוצה לחסוך לעצמי את הכאב ראש, קבעו לי ל8 בבוקר בפתח תקווה....
אגב, יש לך מושג איך זה עובד בכזה מקרה? הם מזמנים את ה***** הזה לתת עדות?
איך הוא יזכור משהו מלפני יותר משנה -
@אושר-מתקרב
אתה מתקשר יום לפני המשפטשלום (שיעול שיעול) מדבר אושר מתקרב ("") יש לי משפט למחר ואני לא מרגיש טוב בכלל (""""")
נראה לי זה שפעת (אאאפטש'י) יש מה לעשות?וממשיכים לפי ההוראות
איך הוא יזכור משהו מלפני יותר משנה
זהו בדיוק שהוא כנראה לא יזכור
-
-
@אושר-מתקרב
לבית המשפט בפתח תקווהסורי על העריכות, אני עם הטאבלט קצת עייף אחרי נסיעה מאלעד ובקבוק בי**
-
@יעקב-מ-פינס כתב בדו''ח ממתנדב ''שומרי הדרך'':
@אלי-2023
מה לא יעבוד?ככה היה אצלי
יפה שעבד לך
כשאני דיברתי איתם כמה ימים לפני אמרו לי אין מה לדבר תגיש בקשה רשמית
אבל אולי ההבדל הימים -
לא ידעתי שהמאפיה הזאת עובדת, זה כמו לעצבן מישהו שיש לו קשרים כמו שאתה לא זוכר גם הוא לא זוכר מה היה.
לדעתי לא כדאי לבטל את המשפט אם אתה ממילא הולך לשלם, תחכה למשפט ואל תלך יכול להיות שהם יבינו לבד במשפט שאין שום הוכחה (יש לזה סיכוי אם לא יראו את הכיפה), במקרה שלא יזכו אותך הם יכולים להעלות את הקנס למקסימום הקבוע בחוק לעבירה ובד"כ זה מה שממילא נתנו לך (מפתיע! לא?)
@יעקב-מ-פינס אני חושד שמתנהל כאן איזה סחר בלתי חוקי...
-
@נייטרון-חפשי כתב בדו''ח ממתנדב ''שומרי הדרך'':
לדעתי לא כדאי לבטל את המשפט אם אתה ממילא הולך לשלם, תחכה למשפט ואל תלך יכול להיות שהם יבינו לבד במשפט שאין שום הוכחה (יש לזה סיכוי אם לא יראו את הכיפה), במקרה שלא יזכו אותך הם יכולים להעלות את הקנס למקסימום הקבוע בחוק לעבירה ובד"כ זה מה שממילא נתנו לך (מפתיע! לא?)
אתה יודע את זה מידיעה ברורה/ מנסיון או מסברא ?
כי במקומות אחרים ראיתי שאנשים כותבים שהשופט גם יכול להעלות את הקנס על זה שסתם סחבתי אותם למשפט בלי סיבה
כ”ש שאתה לא בא לדיון ולא שולח מישהו מטעמך זה לא יכול להיחשב כזלזול ”בכבוד” בית המשפט -
@נייטרון-חפשי עכשיו אני רואה שדו''ח תנועה שמבוסס על מצלמה, המשטרה צריכה לשלוח את הדו''ח תוך 4 חודשים מביצוע העבירה, בפועל זה נשלח רק אחרי 9 חודשים, לכאורה זה לא חוקי
יש מה לעשות עם המידע הזה עכשיו, לפני המשפט? ואם אני אחליט כן לבוא למשפט, זה טענה שתתקבל?עריכה: לשון החוק
@אושר-מתקרב כתב בדו''ח ממתנדב ''שומרי הדרך'':א. האם הסרטון של העבירה קיים איפשהו? כי אני לא הצלחתי למצוא, אם לא, אני יכול לומר שאותתתי ולא התפרצתי?
מצאתי, כאן עושים את זה
-
@אלי-2023 כתב בדו''ח ממתנדב ''שומרי הדרך'':
כי במקומות אחרים ראיתי שאנשים כותבים שהשופט גם יכול להעלות את הקנס על זה שסתם סחבתי אותם למשפט בלי סיבה
יכול להעלות עד לעונש המירבי הקבוע לעבירה, לא זוכר מקור אולי זה אפילו רשום על הדו"ח מאחורה.
-
@אושר-מתקרב
מניסיון אין מה להפסיד מלא להגיע למשפט, לפי כל מה ששמעתי אף פעם בית המשפט לא החמיר יותרובכל מצב אתה יכול לשלוח את כל טענותיך באתר נט המשפט - יש אפשרות להגשה מהירה
וזה ייכנס לתיק המשפטי והשופט\התובע ייצטרכו להתייחס לזה