הועד הפועל למען כניסה שניה למודיעין עילית...
-
@שלמה זה עלה באחד הצ’אטים של הבדיחות אז זה נחמד לכתוב
מעניין מה קורה בערב/מוצאי שבת/חגים@חיים-ברזל אני מודע לצורך להטיח ביקורת בכל מה שאפשר כנגד המכהנים בתפקידים בעיר הנ"ל, אבל זה פשוט עוול, בתור תושב העיר שיוצא יום יום מן העיר בשעות שהיו עד לא מזמן שעות קטסטרופליות הן ביציאה בבוקר והן בחזור בערב, הנסיעה השתנתה בצורה דרמטית!!!, וכן לגבי שעות העומס שהזכרת,
לגבי איכות הכביש והעיקולים אני מסכים שנדרשים תיקונים ושיפורים, מקווים שהזמני יהיה זמני.
אני לא מתכוון אליך באופן אישי ח"ו, אבל רמת הסקפטיות פה בשרשור מוגזמת.
ולא מתים מלהגיד מילה טובה גם לאנשים שהאכילו אותנו מרורות בשנים האחרונות. -
@אוטו-גלידה כתב בהועד הפועל למען כניסה שניה למודיעין עילית...:
- הפקקים הבוקר כרגיל. כלום לא השתנה. אף נתיב לא יתן מענה לכביש של אלפי רכבים מדי יום
הנתיב אולי יקל אחר הצהריים, ערב על החזרה לעיר. תנמיכו ציפיות. הפקקים האלו איתנו כאן להישאר.
מה שיעשו - יתלוננו
קצת לחכות לסוף ואז נראה@איציק-1 כתב בהועד הפועל למען כניסה שניה למודיעין עילית...:
@חיים-ברזל אני מודע לצורך להטיח ביקורת בכל מה שאפשר כנגד המכהנים בתפקידים בעיר הנ"ל, אבל זה פשוט עוול, בתור תושב העיר שיוצא יום יום מן העיר בשעות שהיו עד לא מזמן שעות קטסטרופליות הן ביציאה בבוקר והן בחזור בערב, הנסיעה השתנתה בצורה דרמטית!!!, לגבי איכות הכביש והעיקולים אני מסכים שנדרשים תיקונים ושיפורים, מקווים שהזמני יהיה זמני.
אני לא מתכוון אליך באופן אישי ח"ו, אבל רמת הסקפטיות פה בשרשור מוגזמת.@חיים-ברזל כתב בהועד הפועל למען כניסה שניה למודיעין עילית...:
@אוטו-גלידה כתב בהועד הפועל למען כניסה שניה למודיעין עילית...:
- הפקקים הבוקר כרגיל. כלום לא השתנה. אף נתיב לא יתן מענה לכביש של אלפי רכבים מדי יום
הנתיב אולי יקל אחר הצהריים, ערב על החזרה לעיר. תנמיכו ציפיות. הפקקים האלו איתנו כאן להישאר.
מה שיעשו - יתלוננו
קצת לחכות לסוף ואז נראהדווקא תראה מה אני כתבתי
אני נותן צ’אנס, שאלתי בתמימות מה קורה בערב שבת - הפקקים הבוקר כרגיל. כלום לא השתנה. אף נתיב לא יתן מענה לכביש של אלפי רכבים מדי יום