רכב גפ''ם כל הזמן עובר לדלק
-
שלום וברכה, שנה טובה.
יש לי יונדאי טוסון 2007, לפני כחודש התקנתי מערכת גז אצל ג'י גז בחיפה.
מאז, הרכב 6 פעמים עבר לדלק ולא הסכים לעבור לגז, כל פעם הגעתי ודודי סידר את הלחץ ואמר לי שעכשיו זה טוב, ובפעם האחרונה הוא החליף שסתום גז, ומצוף, ועכשיו זה עוד פעם עבר לדלק.
אם מישהו מכיר או יודע אני אשמח שיגיד לי מה זה יכול להיות? -
-
@motiyosef2020
א. מתייג את @שמואל-קליין אם הוא לא יספיק לענות ממליץ לך להתקשר אליו, תראה בפרופיל שלו.
ב. מה הם אומרים מצידם בקשר לאחריות על זה? שתבא לתקן 6 פעמים??? -
@motiyosef2020 אולי הבעיה בלחצן שמעביר לגז
תנסה לנתק אותו -
זאת פרסומת שלילת מאוד לג'י גז הפוסט הזה, אולי כדאי שתסביר להם את אם הם לא מבינים.
-
@נייטרון-חפשי ניסיתי, הבעיה שהמנהל במילואים ודודי אומר (הייתי אצלו היום, הוא סדר עוד פעם, ושוב חזר לדלק) שאין לו מה לעשות עם זה...
-
@motiyosef2020 כתב ברכב גפ''ם כל הזמן עובר לדלק:
@נייטרון-חפשי ניסיתי, הבעיה שהמנהל במילואים ודודי אומר (הייתי אצלו היום, הוא סדר עוד פעם, ושוב חזר לדלק) שאין לו מה לעשות עם זה...
מעניין מה @שמואל-קליין אומר על זה....
למעשה הוא ממליץ כל פעם ללכת לבאר שבע שם יש מומחה בעניין יותר מחיפה.
אם הם לא מבינים שאם האוטו לא תקין אז מחזירים לך את הכסף + פיצוי הוגן על העוגמת נפש, יש להם בעיה חמורה מאד!!!
הסתייגות: לאחר תגובתו של ר' @לך-תדע, יתכן ובהסכם איתם בהתקנה, זה לא כולל אחריות על כיונון... ואז אין להם בעיה איתנו, יש לנו בעיה איתם. (ויתכן ג''כ שאין ברירה.) -
@Klonimoos כתב ברכב גפ''ם כל הזמן עובר לדלק:
אם הם לא מבינים שאם האוטו לא תקין אז מחזירים לך את הכסף + פיצוי הוגן על העוגמת נפש, יש להם בעיה חמורה מאד!!!
צודק ב-100%. לא בהתקנות גפ"מ, וחבל שכך.
ביותר מדי מקרים זה התהליך, כיוונון ועוד כיוונון, ובין לבין האוטו מתחרפן כמו תינוק צווחן (ורכבים נוטים להיות יצירתיים בתלונות שלהם על כיוונים "מחופפים", שלא תדע...).
אסייג: לא זוכר מקרוב אנשים שהתקינו במרכבת המשנה (באר שבע), יתכן ויש לו סטים מנצחים שלא מצריכים את הפרוצדורה המטורללת הזו... -
@לך-תדע כתב ברכב גפ''ם כל הזמן עובר לדלק:
אסייג: לא זוכר מקרוב אנשים שהתקינו במרכבת המשנה (באר שבע), יתכן ויש לו סטים מנצחים שלא מצריכים את הפרוצדורה המטורללת הזו...
@שמואל-קליין כל הזמן ממליץ ללכת לבאר שבע אחרי חיפה, עכשיו אני מבין גם למה... לו כן יש ניסיון בעניין.
נראה לי הוא אמר פעם שההתקנה בחיפה יותר זולה מב''ש והיא מצויינת, אבל כיוונים מומלץ בבאר שבע.
יעויין פה
ובחיפוש אחרי המילים ''באר שבע'' עם הגבלת תוצאות ''פורסם ע''י'' ''שמואל קליין''. -
@Klonimoos בגרנדיס ההפרש היה 400 ש"ח אבל צריך גם ליסוע אליו אין שירות של נהג
-
@שמואל-קליין כל הזמן ממליץ ללכת לבאר שבע אחרי חיפה, עכשיו אני מבין גם למה... לו כן יש ניסיון בעניין.
נראה לי הוא אמר פעם שההתקנה בחיפה יותר זולה מב''ש והיא מצויינת, אבל כיוונים מומלץ בבאר שבע.אכן, מרכבת המשנה ידועים בכיוונים, ברמה כזו ששמעתי מכמה שהתקינו אצל אחרים על דעת לעבור אחרי זה שם לכיוונים, לא שמעתי אכזבות מהכיוונים שלו.
ע"ב זה אני משער שיש לו רוה"ק/סטים של כיוונים שהוא מצא מנסיון לכל רכב, לא יודע מה מבין האופציות...
הבעיה היא שכשהכל במקום אחד (התקנה+כיוונים, וכבמקרה של פות"ש), קשה לפעמים לדעת האם כל הבעיה היא היא באיזו שהיא תת קונפיגורציה בתפריט משנה של הגדרה שולית כלשהי, או חלילה, באיזשהו רכיב שחובר/נקדח באופן שגוי, ואת זה קשה לפתור עם מחשב... -
@motiyosef2020
אני לא חושב שהבעייה קשורה לכיוונים
הריני מבטל דברי בפני דבריו של @שמואל-קליין כאן
בכ"מ תעדכן מה נסגר -
@YOLEVI כתב ברכב גפ''ם כל הזמן עובר לדלק:
@motiyosef2020 אני לא חושב שהבעייה קשורה לכיוונים
💥💥! 😉
נשמח להחכים, מה נראה לך הבעיה?
סתם כך, חכם ערן מבאר שבע, אני משער שהוא היחיד שעוד יכול למצא לו מזור אם בחיפה מקשקשים אותו. לא חייב דווקא בכיוונים.
נחכה שר' @motiyosef2020 יחזור ויעדכן איפה זה עומד, לאן התקדם העניין.... -
נשמח להחכים, מה נראה לך הבעיה?
אני לא יודע מה כן ודאי שהכי מומלץ ללכת לערן רק שכואב לי על הפות"ש שגם שילם בחיפה וגם יצטרך ללכת לערן...
-
@Klonimoos כרגע הם אמרו לי שאני יביא להם את הרכב לשבוע והם יביאו לי רכב חלופי. טכנית עדיין לא הספקתי להגיע אליהם אז כרגע אני נוסע על דלק.
(לדעתי זה בעיית חשמל, כי אחרי יומיים שנסעתי על דלק, התחיל להיות לי מהמיכל של הגז כל מיני רעשים מוזרים, התקשרתי לחבר והוא אמר לי לנסות לנתק את הפיוזים, ניתקתי והפסיקו הרעשים...) -
כרגע הם אמרו לי שאני יביא להם את הרכב לשבוע והם יביאו לי רכב חלופי
אני הייתי דורש פיצוי ושכר על זה שאני צריך ''להגיע אליהם'' פעם שישית ע''מ לסדר.
אני מבין שאתה לא כ''כ קרוב לשם.
בכל אופן תתפלל למי שאמר והיה העולם שהסיפור יגמר על הצד הטוב ביותר.
אגב כמו שציינתי לעיל, @שמואל-קליין ממליץ ללכת לכיוונים אצל ערן בכל מקרה, לפי מחקרו זה שווה את הכסף והרכב טוב יותר, חסכוני יותר, ומחזיק מעמד יותר. -
כרגע הם אמרו לי שאני יביא להם את הרכב לשבוע והם יביאו לי רכב חלופי
אני הייתי דורש פיצוי ושכר על זה שאני צריך ''להגיע אליהם'' פעם שישית ע''מ לסדר.
אני מבין שאתה לא כ''כ קרוב לשם.
בכל אופן תתפלל למי שאמר והיה העולם שהסיפור יגמר על הצד הטוב ביותר.
אגב כמו שציינתי לעיל, @שמואל-קליין ממליץ ללכת לכיוונים אצל ערן בכל מקרה, לפי מחקרו זה שווה את הכסף והרכב טוב יותר, חסכוני יותר, ומחזיק מעמד יותר.אתה גם בהחלט יכול לומר לו שפרסמת את זה בפורום הרכב הגדול במגזר החרדי (אמת!) ואתה לא תמחק עד שהבעיה תטופל ותקבל פיצוי על עוגמת הנפש.
-
מה שאתה מתאר זה ב99% בעיה של כיוונים
שווה לבדוק
אין אף אחד בארץ חוץ מערן שעושה כיוונים טוב -
@שמואל-קליין כתב ברכב גפ''ם כל הזמן עובר לדלק:
אין אף אחד בארץ חוץ מערן שעושה כיוונים טוב
בעצם אתה ממליץ לו ללכת לערן, לשלם, ולהפטר מהעניין אחת ולתמיד?
או שימשיך להתקשקש עם חיפה?