הטרמפיסטים....
-
@ראובן-שבתי כתב בהטרמפיסטים....:
ואם אפשר להפסיק עם הספוילרים זה ניהיה כמו פרוג
הכל בספוילר
מילא הודעה אחת בספוילר בשביל לא להספים
נושא שלם ספוילרים? סיוט כל פעם לפתוח(אני מדבר בכובע של משתמש בפורום לא קשור לסיירת פיקוח או לחוקים, סתם בקטע טכני.)
צודק לגמרי! -
@ראובן-שבתי צודק, מחילה
אני מעלה סקר
איזה טרמפ יותר הזוי
1 עם שייח דרוזי בדרך לנבי שועיב
2 עם טרנזיט של נ נחים
3 עם שוטר
4 עם נהג אוטובוס אחרי שסיים את השירות
5 עם אחד שביקש מהחבר שהיה איתי להחזיק את ידית ההילוכים כי החמישי לא נתפס
6 ולדעתי הכי הזוי - עם פקח של רט’'ג פנימה לתוך השמורה אחרי שעת הסגירה
כולם סיפורים אמיתיים
אולי פירוט בהמשךאפשר להצביע באימוג’ים ( @Klonimoos )
-
-
@טוסון כתב בהטרמפיסטים....:
ולדעתי הכי הזוי - עם פקח של רט’'ג פנימה לתוך השמורה אחרי שעת הסגירה
את האמת שזה היחיד שבאמת נשמע לי הזוי, את כל השאר אני כבר מכיר או שלא כ"כ מופקע בעיני
ואם כבר אוטובוס, לי עצר פעם מונית שסיים את העבודה (בחינם כמובן) -
@מאיר כתב בהטרמפיסטים....:
יש שוטרים ויש שוטרים
אולי בנתיבות, ברוב המקומות יש שוטרים גרועים ויש גרועים יותר.
-
@צבי-דורש-ציון כתב בהטרמפיסטים....:
לי עצר פעם מונית שסיים את העבודה (בחינם כמובן)
כשלמדתי בישיבה בדרום עוצם עצרו לנו הרבה פעמים מוניות בחינם עד שנהיה מצב שזה לא חידוש לומר נסעתי במונית טרמפ
-
@צבי-דורש-ציון כתב בהטרמפיסטים....:
@טוסון כתב בהטרמפיסטים....:
ולדעתי הכי הזוי - עם פקח של רט’'ג פנימה לתוך השמורה אחרי שעת הסגירה
את האמת שזה היחיד שבאמת נשמע לי הזוי, את כל השאר אני כבר מכיר או שלא כ"כ מופקע בעיני
זה היה ממש הזוי
ירדנו חלק מהמשפחה למעיין מתחת שדה בוקר (לפני שנים) עם איזה רכב פנאי שטח דשדש של חבר
באמצע הדרך עצרנו ופתאום מגיע הפקח עם ההילייקס ואומר לנו השמורה סגורה וגם הרכב שלכם לא יכול לרדת את זה אז אני אקח אותכםואם כבר אוטובוס, לי עצר פעם מונית שסיים את העבודה (בחינם כמובן)
גם לי קרה
והסיפור עם האוטובוס היה כך
יצאתי עם חבר לעינות ענר - נריה ביום שישי
ושעה לפני שבת יצאנו בטרמפים חזור לאלעד, ואף רכב לא עצר לנו
החלטנו ללכת ברגל לכיוון הכביש המרכזי יותר
הלכנו שם איזה 20 דקות עד שהגענו למקום שהכבישים מתחברים
שם פתאום איזה מתנחל עם רנו לוגאן עמוסה עצר והתחיל לצעוק עלינו שזה מסוכן (והוא צדק מאוד)
ואז הגיע שם אוטובוס שסיים את השירות הוא חסם אותו והודיע לו שהוא חייב לקחת אותנו למקום בטוח יותר
הנהג שהיה פלסטיני לא הבין מאיפה זה נפל עליו אבל לא היה לו ברירה והוא אמר לנו שהוא נוסע עם האוטובוס עד בית חנינה
נסענו איתו לשילת, ו10 דקות לפני שב’'ק היינו כבר באלעד -
@פתוח-לשמוע כתב בהטרמפיסטים....:
בכביש 4מומלץ להתקדם צמתים צמתים שכן כל צומת מקדמת אותך באופן ישיר ופותחת לך עוד כמה מקומות שיתכן ומהם יבוא רכבים נוספים.
יש לשים לב שלא מדובר בצומת עד הלום לכוון המרכז כי שם כל מי שעוצר הוא בדרך כלל לכוון אשדוד דרום… בגלל שני הנתיבים הצמודים לתחנה שהם פונים לימין
-
אמרת אוטובוס הזכרת לי מעשה פיקנטי
נסענו פעם אוטובוס של אברכים מאופקים לטיול ואחרי אחד המסלולים ברחנו לכמה אברכים (סיפור ארוך למה, אבל זה הגיע להם) כשיצאנו מהיעד הבא אנחנו רואים אותם מגיעים הם סיפרו שהם יצאו מהמסלול וגילו שברחנו להם ולא היה להם פלאפונים ושום דבר והם פשוט עצרו טרמפים עם בגד ים (אני לא זוכר אם גם חולצה או לא) בסוף עצר להם אוטובוס שריחם עליהם ולקח אותם ככה
את הלקח הם לא שכחו -
@מצויין-101 כתב בהטרמפיסטים....:
יש לשים לב שלא מדובר בצומת עד הלום לכוון המרכז כי שם כל מי שעוצר הוא בדרך כלל לכוון אשדוד דרום… בגלל שני הנתיבים הצמודים לתחנה שהם פונים לימין
שם מה שאפשר לעשות
א’ להביא שלט שכתוב עליו מרכז (לפעמים אפי’ יעצרו יותר מהר)
ב’ לעצור בלחץ אבל לשים לב שזה רק באמצעיים כי השמאלי פונה שמאלה