מראה פנורמית לרכב
-
@יעקב-מ-פינס אז צריך כל פעם לשנות גם את הזווית של המראה בעצמה מעבר ללשונית?
-
@יעקב-מ-פינס כתב במראה פנורמית לרכב:
@aiib
רק אם אתה רוצה לראות מה קורה בכביש מאחוריך 😉פשוט זה היה נשמע פטנט שרק מזיזים את הלשונית...
-
@aiib כתב במראה פנורמית לרכב:
@יעקב-מ-פינס אז צריך כל פעם לשנות גם את הזווית של המראה בעצמה מעבר ללשונית?
לא, לא כל פעם, וזה כן פטנט כמו שחשבת. הוא התכוון שבאופן כללי כדי שזה יעבוד המראה צריכה להיות מכוונת נכון.
-
@יצחק-רשטונ כתב במראה פנורמית לרכב:
המראה מעוותת את המציאות המשתקפת בה. היא מקטינה את העצמים השונים ולכן הם נראים רחוקים מכפי שהם באמת. המראה המקורית של הרכב נותנת אומדן מדויק יותר.
הכל ענין של הרגל, הטענה הזו נכונה רק למי שפתאום עבר מרגילה לפנורמית עד שהתרגל. אצלי דווקא ברכב הראשון היתה פנורמית, וכשעברתי לרגילה היה לי מאוד קשה לאמוד מרחקים.
המראה הפנורמית גדולה משמעותית מהמקורית ומסתירה חלק משדה הראייה של הנהג מלפנים.
יש בזה משהו.
נוצרת חפיפה גדולה עם מראות הצד ובהדרגה מפסיקים להשתמש בהן. מה שגורם לבעיות העיקריות הבאות:
נו נו, אולי.
לפנורמית אין מנגנון נגד סנוור, כך שאם מסנוורים אתכם מאחור בלילה, תתקשו לראות גם מה קורה מלפנים. במקורית יש מנוף קטן בתחתית שע"י הזזתו נמנע הסנוור.
זה נכון, אבל עדיין אם מישהו מסנוור אפשר פשוט לא להסתכל במראה! זה עוזר...
עקב גודלה הרב, מפריעה הפנורמית לשימוש מקסימאלי ויעיל בסוככי השמש.
שטותי'ם. אולי ברכב מיני-מיני כמו אלטו או אייגו, אצלי באוריס יש גם מצלמת דרך וגם פסקל, ועוד יש מקום עד הסוכך שמש...
הפנורמית עשויה מזכוכית דקה ופשוטה וממוסגרת בפלסטיק מאיכות ירודה. במקרה של מכה, תתנפץ הפנורמית לרסיסי זכוכית קטנים וחדים העלולים לגרום לפציעות קשות בפנים ובעיניים.
לא תמיד, צריך לבחור אחת איכותית. [כמו הקישור השני שהוא לעיל]
כל חלק שיצרני הרכב מרכיבים במכונית, עובר תכנון בהשקעה של מיליונים וחייב לעמוד בבדיקות תקינה מחמירות. סימון התקינה מחייב וגם מופיע על גוף המראה. למראות הפנורמיות הקיימות בשוק, אין תקינה כזו
בלה בלה בלה וטרללה
-
@אושר-מתקרב כתב במראה פנורמית לרכב:
@aiib יש לך את זה או את זה ,
את הקישור השני יש לי, זה ממש איכותי מסיבי וחזק.
אם תרצה אני מוכר את זה במחיר של אליאקספרס, במודיעין עילית
כי אני רוצה את הקטן יותר. יש לי את הגדול. -
@EBA כתב במראה פנורמית לרכב:
כל חלק שיצרני הרכב מרכיבים במכונית, עובר תכנון בהשקעה של מיליונים וחייב לעמוד בבדיקות תקינה מחמירות. סימון התקינה מחייב וגם מופיע על גוף המראה. למראות הפנורמיות הקיימות בשוק, אין תקינה כזו
בלה בלה בלה וטרללה
זה דווקא כן נכון
אולי מישהו באמת ימליץ כאן על מראה פנורמית איכותית נגד סינוור
-
@YOLEVI כתב במראה פנורמית לרכב:
אולי מישהו באמת ימליץ כאן על משהו איכותי נגד סינוור
סליחה על ה''המלצה''.
אבל כמו ש @EBA כתב, פשוט לא להסתכל על המראה האמצעית,
מישהו מאחוריך ממהר ומסנוור? שיתפוצץ!!!!
למעיישה זה לא עוזר כשרוצים לעבור נתיב כ''כ? אע''פ שהמראות הצדדיות עדיין מסנורות.
יש לי לזה שני פתרונות, אחד חוקי ואחד פלילי, חוקי - להעביר חוק שכל החשמליות ההזויות האלו שמסנוורות בצורה שלא תעלה על הדעת!!!! להפקיע את מנורותיהם!
והפלילי, זה פשוט לחורר עם אקדח צלפים את שני המנורות הארורות של החשמליות ודומיהם.
מחילה על הפריקה! זה מטריף אותי לאחרונה ממש!
-
@EBA כתב במראה פנורמית לרכב:
@אושר-מתקרב כתב במראה פנורמית לרכב:
@aiib יש לך את זה או את זה ,
את הקישור השני יש לי, זה ממש איכותי מסיבי וחזק.
אם תרצה אני מוכר את זה במחיר של אליאקספרס, במודיעין עילית
כי אני רוצה את הקטן יותר. יש לי את הגדול.סליחה על ההקפצה,
קניתי מראה פנורמית בקטגוריית 3 ב5,
עוצרים את זה במס?
גם הדואר שלח לי מייל שהמשלוח הולך לעבור בדיקה,
השאלה האם הלך לי כל המשלוח,
תודה רבה