שיפורי מותרות לרכב
-
-
-
@מוטי-ברנד הנוזל שמשות
ואגב יש כאלה שאוספים מהריצפה ומוכרים -
@יעקב-מ-פינס
דבר עם @אלוף-העולם-1 הוא עושה תאורת אווירה שיתן לך כמה טיפים -
@מוטי-ברנד כתב בשיפורי מותרות לרכב:
מיקרופון עם משדר לייזר ישר לאוזן
הבלשים בגבעת האנדרומדה? לא נראה לי שהפיתוח התקדם מאז...
איך קראו לספר, מבצע יוחנן אולי... -
@יעקב-מ-פינס כתב בשיפורי מותרות לרכב:
בנוגע לסטיקרים אני הולך להשים רק אחד עם קוד QR לפורום אני עדיין באמצע לחשוב על ניסוח
👍
דאג שבניסוח יופיע שהפורום תואם למגזר החרדי והדתי. לא שח"ו יש לי משהו נגד מגזר או מישהו אלא שכל מי שנכנס שידע שיש קווים וסגנון כתיבה תואמי מגזר.
פעם אחת רכב עקף אותי מימין ואח"כ 'חתך' אותי ובלם קמעה.. וכמעט שדוושת הברקס שלי הגיעה לרצפת הרכב.. וברכב של המחוצף היה סטיקר "תלמד לקח לא ליסוע בנתיב השמאלי".. -
-
בשבילך שיתפתי את זה
-
@יראת-שמים כתב בשיפורי מותרות לרכב:
משענת יד, רק צריך לבדוק התאמה.
אני חייב כזה דבר יש המלצות? ואיך אני יכול לדעת אם זה מתאים?
-
@מאיר כתב בשיפורי מותרות לרכב:
דאג שבניסוח יופיע שהפורום תואם למגזר החרדי והדתי.
זה לא סותר?
@EBA כתב בשיפורי מותרות לרכב:לד בשמשה האחורית להעברת מסרים [...] לרכב שמאחוריך
@פתוח-לשמוע כתב בשיפורי מותרות לרכב:
לא הבאתי קישור מטעמים מובנים.. ודו"ק
-
@יעקב-מ-פינס
כיסוי לחגורה
פקק לגלגל, או אולי כזה
ככה לא תצטרך להשאיר פתק עם המספר פלאפוןזה בינתיים, כשיהיה לי זמן אחפש לך עוד קצת...
תחפור טוב באלי, תמצא דברים חמודים לכל רכב... -
@יעקב-מ-פינס
בלי לזכור את כל מה שהזכירו כאן.
לענ''ד אני חושב שכדאי לך להוציא כסף על שיפורים נחוצים יותר, שיעזרו לך במכלולי הנהיגה וההתנהלות עם הרכב, יש עוד מעות? תוסיף עוד.
ולכן המלצתי לקנות בהתחלה כדלהלן. (לא בהכרח הסדר)- מצלמת דרך, חפש בפורום יש כל מיני המלצות.
- ברגים סיליקון, עם קומפרסור.
מנפח גלגלים חשמלי.(אוף!!! ברח לי מהראש השם של זה!) - מדבקות נגד מים למראות ולשמשות שמול המראות, זה ממש יעיל בגשם. אם יעלה בידי אעלה קישורים מאלי בהמשך.
- מראות להקלה על החניות עיין פה. @שלמה 🙆
- משענת נוחות לנסיעה לגב. עיין פה @יוסיוס טוען שזה נח, זה נראה כך.
- כיסוי לשמשה הקידמית נגד שמש בחניות, כמו''כ הצללה מסויימת לשאר החלונות ברכב כדוג' רשתות וכדו'. כמובן שחלונות כהים, בעניין. קרדיט ל @אפייי .
- כמו שהזכירו משענת ליד ימין.
אי''ה ויהיו לי עוד רעיונות אעלה בהמשך.
העיקר שהרעיון הובן.
-
@טוסון כתב בשיפורי מותרות לרכב:
אולי איזה יצירתי פה ימצא סמל לשב' בלי שתי וערב
(לא שאז אבא שלי ישתכנע לקנות שברולט אבל בשביל להוכיח לו שזה אפשרי)
לכאורה, מקור הסמל של שברולט ברור מאוד. אחד משני מייסדי החברה (נוסדה ב-1911), וויליאם דוראנט (שהיה גם ממייסדי ג'נרל מוטורס), סיפר כי המקור לסמל מ-1913 – שנראה כמו עניבת פרפר וכך הוא מוצג על-ידי שברולט – בטפט של מלון פריזאי אותו ראה מספר שנים קודם. דוראנט קרע את הטפט והביא אותו להראותו לחברים, מתוך מחשבה כי סמל כזה יאה לחזיתה של מכונית. ברור, חד-משמעי – וכך גם נכתב בפרסום של שברולט עצמה מ-1961, במלאת 50 שנים למותג.
העניין הוא שבתו מרגרט פרסמה ספר ("אבי", ב-1929) ובו סיפרה כי אביה נהג לשרבט בארוחות, והסמל הזה נוצר בארוחת ערב אחת, בין המרק לעוף המטוגן (בדיוק). אבל גם לאלמנתו של דוראנט יש סיפור, והוא שונה; לפי סיפור זה שניהם ראו באלבמה, ב-1912, פרסומת למוצר בשם "Coalettes" (מוצר בעירה מזוקק של "החברה הדרומית לפחם דחוס", אם זה ממש חשוב לכם; עד לשם הגיעה החפירה) – וזה היה סמלו. רשומון, ללא ספק.
אך גם ישנה האפשרות שהזכרת
אפשרות נוספת מתייחסת לסמל כאל צלב בעיצוב שונה – מחווה למייסד השני של שברולט והאיש שעל שמו נקראה החברה. לואי שברולט נולד בשוויץ (1878), והסמל נועד לציין את הצלב שעל הדגל השוויצרי. בקיצור, האפשרות שנדע, בוודאות, את מקורו של הסמל נמוכה מאוד. אם בכלל.
מקור וקרדיט מגזין אוטו.@Klonimoos כתב בשיפורי מותרות לרכב:
מנפח גלגלים חשמלי.
קומפרסור. כנזכר בפורום רבות, עדיף של שתי בוכנות מהארץ.
-
-
@יעקב-מ-פינס
הייתי מוסיף את זה
לראות את מצב חום מנוע -
פוסט זה נמחק!