איפה נמצא הפילטר של המזגן בדייהטסו סיריון 2008 ?
-
@ידני כתב באיפה נמצא הפילטר של המזגן בדייהטסו סיריון 2008 ?:
זכור לי שמוסכניק פעם אמר לי שבסריון אין גישה לפילטר מזגן.
הפילטר יושב מאחורי התא כפפות אבל באמת הקופסא שלו אטומה ברוב הדגמים ולא ניתן לפתוח אותה , אבל אפשר לחתוך ולהתאים לזה מכסה יש לזה קיטים מותאמים ברחבי הרשת מצורף קישור
כמו כן אם אתה מחפש חלקים או סרטוני הדרכה ברשת תדע שהרכב שווק גם כדייהטסו בון [זה השם המקורי שלו לפני שהם החליטו שהוא יהיה הממשיך של הסיריון] וגם כטויוטה פאסו וגם כסובארו גאסטי וניתן לחפש בשמות אלו -
@יצחק-רשטונ כתב באיפה נמצא הפילטר של המזגן בדייהטסו סיריון 2008 ?:
הפילטר יושב מאחורי התא כפפות אבל באמת הקופסא שלו אטומה ברוב הדגמים ולא ניתן לפתוח אותה , אבל אפשר לחתוך ולהתאים לזה מכסה יש לזה קיטים מותאמים ברחבי הרשת
אז לפני שאני שובר את הראש איך לעשות את זה.
אשאל ב 175,000 ק''מ יש עניין בכאב ראש הזה? או להמשיך את החיים. -
@הטוב-באדם כתב באיפה נמצא הפילטר של המזגן בדייהטסו סיריון 2008 ?:
הפילטר יושב מאחורי התא כפפות אבל באמת הקופסא שלו אטומה ברוב הדגמים ולא ניתן לפתוח אותה , אבל אפשר לחתוך ולהתאים לזה מכסה יש לזה קיטים מותאמים ברחבי הרשת
אז לפני שאני שובר את הראש איך לעשות את זה.
אשאל ב 175,000 ק''מ יש עניין בכאב ראש הזה? או להמשיך את החיים.אני החלפתי ובאמת הפילטר הישן היה מאובק וסתום אז זה בסוף שווה את ההשקעה,אני הרגשתי שיפור קטן
בהצלחה -
175,000 ק''מ יש עניין בכאב ראש הזה? או להמשיך את החיים.
הרכב נסע 175 אלף בלי להחליף פילטר מזגן?? ה' ישמור, הוא בטח סתום כמו קיר בטון.
גם אם לא התכוונת לזה, אחרי כל קיץ ישראלי יש להחליף פילטר, ההבדל במזגן הוא משמעותי ושווה את זה. -
@לך-תדע כתב באיפה נמצא הפילטר של המזגן בדייהטסו סיריון 2008 ?:
@EBA כתב באיפה נמצא הפילטר של המזגן בדייהטסו סיריון 2008 ?:
אני מתחיל להבין למה לסיריון יש מחלה של מדחס מזגן שהולך...
שאלת תם: פילטר מזגן סתום לא אמור להשפיע בעיקר על המפוח?
בסוף זה משפיע על האוויר שיוצא לחלל הרכב כי הפילטר הוא בין המפוח לצינורות של היציאה לחלל הרכב
-
@לך-תדע תשובת תם:
מסברא האוויר החם אמור לעבור דרך צלעות הקירור ולהתקרר ואם לא עובר שם אוויר יכול להגרם קיפאון של הגז שם ולהעצר במקום שהוא יזרום חזרה למדחסנ.ב. העונה אינו טכנאי מזגנים אז קח את זה בע"מ
אבל שמעתי מאיש מזגנים שזה הורס
-
@אבי-ים כתב באיפה נמצא הפילטר של המזגן בדייהטסו סיריון 2008 ?:
@לך-תדע תשובת תם:
מסברא האוויר החם אמור לעבור דרך צלעות הקירור ולהתקרר ואם לא עובר שם אוויר יכול להגרם קיפאון של הגז שם ולהעצר במקום שהוא יזרום חזרה למדחסנ.ב. העונה אינו טכנאי מזגנים אז קח את זה בע"מ
אבל שמעתי מאיש מזגנים שזה הורסאני גם שמעתי הסבר מעין זה
אבל זה נשמע קצת דחוק...
הרי הפילטר בד"כ לא סתום לחלוטין, יש קצת מעבר של אויר
וא"כ נניח שמישהו הדליק מזגן על פול, ועובר שם חצי ממה שאמור להיות זה עדיין לא יותר גרוע ממי שמדליק על העוצמה הנמוכה -
@לך-תדע כתב באיפה נמצא הפילטר של המזגן בדייהטסו סיריון 2008 ?:
אני מתחיל להבין למה לסיריון יש מחלה של מדחס מזגן שהולך...
שאלת תם: פילטר מזגן סתום לא אמור להשפיע בעיקר על המפוח?
צודק 100%!!!
אין שום קשר למדחס מלבד השפעה מזערית כמו שטענו כאן מסברא אבל לא ברמה שמשפיעה יותר משימוש בימים חמים. -
לכל העוזרים והמסייעים, יש כאן מחלוקת, האם יש פילטר או לא.
הנטיה שלי שיש, כי @המפותח החליף! זה תיעוד מציאותי.אני החלפתי לסתם רכב בכללי לא לדייהסו
למעשה לא מצאתי איך להגיע אליו, אני חושש לפרק דברים שיעשו בעיות, מישהו יכול לכוון אותי יותר מדוייק?
-
מישהו יכול לכוון אותי יותר מדוייק?
תקרא שוב מה שכתבתי למעלה
-
@EBA כתב באיפה נמצא הפילטר של המזגן בדייהטסו סיריון 2008 ?:
שאין בזה פילטר
שאין פילטר או שלא ניתן לפתוח את התיבה ?
[עיין בתמונות ודו"ק]
-
תקרא שוב מה שכתבתי למעלה
חלילה וחס שלא יחסתי לדבריך חשיבות!
גם הדברים שכתבת לעיל לא הובילו אותי למשהו שאהיה בטוח שהוא המיועד, ולכן אני חושש לקחת ריזיקה ולפרק אולי כרית אוויר וכדו', לכן ניסיתי לראות אולי מישהו ידע להגיד לי בדיוק איפה.
ניסיתי גם להפעיל מזגן על סירקולציה פנימית, ולנסות לראות מאיפה הוא לוקח את האוויר, גם את זה לא בדיוק מצאתי....
אנסה לחפש בכל מקרה, אם אמצא אעדכן.