ההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706)
-
@מיישה כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
בגדול פיקס
אני נתקלתי ב TS10S בשתי באגים
- בעדכון מסוים היתה בעיה שאפליקציית הרדיו היתה נתקעת בפתיחה שלה ורק אחרי דקה או שתיים היה אפשר לשנות ערוץ. לאחר עדכון הגירסה זה הסתדר
- באג יותר משמעותי שאין קליטת רשת מיד רק אחרי כמה דקות וצריך גם לפתוח את האפליקציה מחדש ולפתוח מחדש ובנוסף אם אפליקציית הוויז נמצאת בחלון של מסך הבית אז היא לא מזהה שיש אישור למיקום ומציגה חלון שמצריך לסגור את הוויז
תוך כדי שאני כותב אני חושב שאולי שתי הבעיות נובעות מאתה סיבה שהקליטת הרשת וקליטת ה GPS לא עובדות מיד, אולי הם הולכות לישון במצב שינה ולוקח להם זמן להתעורר(אולי אפשר לשנות משהו בהגדרות) -
@יוסי-לוי כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
@מיישה כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
בגדול פיקס
אני נתקלתי ב TS10S בשתי באגים
- בעדכון מסוים היתה בעיה שאפליקציית הרדיו היתה נתקעת בפתיחה שלה ורק אחרי דקה או שתיים היה אפשר לשנות ערוץ. לאחר עדכון הגירסה זה הסתדר
- באג יותר משמעותי שאין קליטת רשת מיד רק אחרי כמה דקות וצריך גם לפתוח את האפליקציה מחדש ולפתוח מחדש ובנוסף אם אפליקציית הוויז נמצאת בחלון של מסך הבית אז היא לא מזהה שיש אישור למיקום ומציגה חלון שמצריך לסגור את הוויז
תוך כדי שאני כותב אני חושב שאולי שתי הבעיות נובעות מאתה סיבה שהקליטת הרשת וקליטת ה GPS לא עובדות מיד, אולי הם הולכות לישון במצב שינה ולוקח להם זמן להתעורר(אולי אפשר לשנות משהו בהגדרות)הבאגים האלו קשורים לקיידוארד או לעדכון שעשית או שככה זה הגיע מהחברה?
-
-
@יוסי-לוי כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
@רענן לא קשור לקיידרואיד
הבאג הראשון הגיע בקושחה מסוימת והלך אחרי עדכון קושחה
הבאג השני הוא לא בדיוק באג אבל זה מפריע, לפעמים צריך את הוויז כבר בתחילת הנסיעה ולוקח כמה דקות עד שהוא פעיל
כשהיה לי את ה TS18 הוא היה קולט מיד
@מיישה האם גם אצלך לוקח זמן ב TS10S עד שהוויז קולט רשת?זה שלוקח לוויז זמן לעלות יכול ממש להפריע. חוץ מזה זה באגים שלא אמורים לקרות ממערכת טובה בפרט כמו מה שמדברים עליה פה בפורום.
בכללי בפרט מקריאת האשכול הזה נראה שרוב האנשים נהנים מ2 המערכות גם מהמקורית וגם מהחדשה נראה לי מהפידבקים פה שיש לפעמים באגים בשניהם אבל לרוב האנשים אין באגים ושום מערכת לא נראית יותר איכותית או ברמה יותר מהשניה ופחות או יותר שניהם מערכות ברמה מאד גבוהה -
@רענן כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
@שמו כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
גם לי זה קורה
@מיישה נראה שגילו פה באג חדש אתה נתקלת בזה יש לך מושג איך אפשר לפתור את זה ?
@שמו @יוסי-לוי כמה זמן לוקח לכם עד שהוויז עולה?אצלי אין בעיה