ראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור
-
-
@שלמה כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
סדק בגג פנורמי??!
זה לא סדק זה שבר! אף אחד כאן לא רוצה לעבור חורף עם הבלגאן הזה מדובר כאן במתכון לנזילות וקצרים במיוחד ברכב היברידי
מה גם שחסר לרכב חלק מהטמבון האחורי. מה לדעתכם הצירוף של הגג והחלק החסר יחד עם מחיקת המספר מגלה לנו על המציאה הזו?צודק בכל מילה עוד משהו קטן שהאוטו מצולם ככל הנראה אצל פחח יש שם טמבון על הריצפה בקיצור נשמע משהו רע...
וכמו שאמרתי שלא סתם יותר מ10 ימים האוטו מפורסם אז כנראה זה לא מציאה.. -
אוטו ממש נראה טוב חיצונית יש קצת פחחות בטמבון מקדימה ומאחורה
הבטריה עובדת אבל כל שבועיים נדלק מנורה של בטריה
טויוטה אמרו לו שנשרף אחד מהתאים ועוד תא 40 אחוז
האוטו מטופל כל 10.000 והרכב היה בשכירות לא ברור האם זה שכירות או ליסינג המחיר 32.000
מה אומרים האם שווה בדיקה -
@שמו כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
השאלה שלי האם זה שווה את המחיר 32.000 פלוס בטריה
סה"כ אתה בעצם משלם מחיר מלא לא מציאה תנסה אולי להוריד אותו עוד בגלל הפחחות ואולי שתבוא לראות את האוטו תמצא עוד מה פגמים קטני להוריד עליהם ואז זה היה קצת יותר משתלם
איפה הכי טוב להחליף בטריה?
יש לך בנוסף ל @אליהו גם את @דוד-המומחה הוא גם מתעסק עם בטריות לאוריס במחירים הוגנים מאוד יש לך גם אחד בשם מוטי בירושלים הוא גם טוב מאוד בסוללת אין לי פלאפון או משהו כזה מסתבר שיש פה למישהו בפורום
-
הוא נראה בן אדם אמין מאד
אפילו שלא רואים כלום ברכב כי כיבו את הנורה הוא סיפר לי על זהזה לא ראיה מספיקה בשביל להחשב אמין. זה אולי ראיה שהוא לא אוהב להסתובב בבית משפט.. אגב בנסיעה של כמה דקות אפשר להווכח אם הסוללה תקינה או שהיא בדרך לקבר.
-
@מאיר כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
זה לא ראיה מספיקה בשביל להחשב אמין. זה אולי ראיה שהוא לא אוהב להסתובב בבית משפט..
בידיוק!!!
ויותר מדוייק, אל תתפתו לכל אחד שברוב אמינותו וטובו, ''מגלה'' לכם סודות מהעבר על הרכב בכינות תהומית..... זה הדבר הראשון שהייתי מלמד מישהו שרוצה לשקר...
הסתייגות! ללא הכללה וללא קביעת עובדה. רק לעורר המחשבה ולבטל הוכחות שגויות. -
@YOLEVI
אתה באמת חושב שהוא יחכה לך???????@YOLEVI כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
את הקישור של זה הבאת?
כןןן חבל!!! אני הבאתי את הקישור הזה בתגובה השנייה שלי ממש בפתיחת הפוסט...
אבל אחרי יומיים זה כבר לא היה שםםם...
אני דיברתי איתו במשך רבע שעה והוא היה ממש שבוע לפני טיסה לחו"ל והוא היה נשמע הכי אמין שיש בעולם...
ברור אבל שכזאת מציאה לא תשאר פה יתר מדי זמן
הייתי ממליץ לך לבדוק את זה
או זה
או זה -
@YOLEVI
מה אתה אומר על זה? -
@מצויין-101 השניים האחרונים האוריס והיאריס הם רובוטים לכן המחיר ככה ולא זול בשביל רובוטי אפשר להביא במחיר הזה קורולה רובוטית שיותר גדולה ומרווחת מהיאריס וכן מהאוריס
-
@מצויין-101 כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
@YOLEVI
מה אתה אומר על זה?הראשון דווקא די נחמד
האמת שאני לא מחפש משהו עכשיו אבל מה שהבאת שם היה ממש מחיר פצצה והיה שווה לי לקנות ומקסימום למכור את שלי או אותו בעצמו, באמת חבל אבל משמים
תודה על הדאגה
-
@מצויין-101 כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
טויוטה פריוס 2008
במחיר מצחיק
צריך רק לשאול אותו מה עם הבטרייה
הרכב פורסם לפני 42 דקות כנראה שהוא מעוניין למכור ללא כאבי ראש
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/yaojs2af?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=4&pagination=3זה הקישור המדובר?
אני רואה שהמודעה עדיין זמינה -
@YOLEVI
לא זה איזה ערבי מירושלים שלא ברור מה הסיפור שם....
היה פה איזה אחד בפורום שהלך לשם והוא כמעט קנה אך זה לא הסתדר..
אתה יכול לבדוק בתגובות למעלה... מישהו כתב עליו משהו (הבאתי ציטוט)@אליחי כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
טוב אז אני ראיתי את הרכב וכמעט קניתי אותו
זה ערבוש מצור באהר
בדקתי את האוטו עצמו במוסך של ישמעאלי אחר והיה צריך להחליף ברקסים ונדמה לי גם ציריה משהו כמו 800 ביחד
הסיבה שלא קניתי כי נאבד לי הרישיון וכמובן אין לו קוד במערכת הממשלתית
אז כל אחד שיעשה את השיקול שלו -
הרכב הבא אם הפרטים אכן נכונים הוא מציאה ללא ספק
אני כמעט קניתי אותו עד שירדתי מזה כי התברר לי בדרך מסוימת שהוא סוחר למרות שלא הציג את עצמו כך
אם מישהו מתקדם עם זה אשמח לשמוע...
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/8iweffp4?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=9&pagination=47