ראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור
-
@אלוף-העולם-1 כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
זה כמעט לא הגיוני…
24 שנים הרכב לא יצא מהעיר?!
אולי הוא עדיין לא נולד כשסבא שלו יצא…יכול להיות שזו הגזמה, ויכול להיות שבאמת הסבאל’ה הזה השתמש ברכב כמו בקלנועית… יש גם כאלה, מה לעשות?
-
נא חוו"ד המומחים דכאן על זה,
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/vwfsuze7?opened-from=chat_conversation&component-type=chat_conversation&spot=standard&location=999
תודה רבה -
@בסד כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
נא חוו"ד המומחים דכאן על זה,
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/vwfsuze7?opened-from=chat_conversation&component-type=chat_conversation&spot=standard&location=999
תודה רבההמחיר סביר אפי’ קצת יקר כי אין מזגן על חום
מחירים יותר זולים
1 -
-
@אנונימוס כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
גם מזגן על קור מפשיר אדים, ברררר…
יותר ממזגן על חום
וכבר דובר פה בעבר -
@פתוח-לשמוע ו @אנונימוס גם אני זכיתי לדעת שמזגן על קור יכול להפשיר אדים,
טכנית זה תלוי בקור שבחוץ, וכמו שכתבתי. כשקר מאוד אז כן (כי האדים נוצרים מהחום שברכב לעומת הקור שבחוץ), כשלא כ"כ קר - לפעמים זה יוצר תוצאה הפוכה - שהרכב יותר קר מבפנים והאדים לא יופשרו. חוץ מזה שממש לא מלבב להפעיל מזגן על קור כשאתה קפוא… -
@גיל כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
כשלא כ"כ קר - לפעמים זה יוצר תוצאה הפוכה - שהרכב יותר קר מבפנים והאדים לא יופשרו.
לא חקרתי את העניין אך אני מבין את הדברים קצת אחרת כדלהלן: הפשרת האדים לדעתי נעשית בעיקר ע"י משב עוצמתי הסופח אליו את האדים בין בחום ובין בקור.
המערכת כברירת מחדל מפעילה את המדחס במטרה להפחית את הלחות מהאוויר שמפשיר את האדים, ועושה חום כי זה יותר יעיל וגם בגלל שהאדים נצברים בימים קרירים.
רק אם הצטברו כמויות גדולות של לחות (שהייה ברכב זמן רב לפני הנסיעה או בקור קיצוני), אזי ההפשרה ע״י קור תתבצע מאד באיטיות משום שהטיפות שעל השמשה נעשו גדולות ואינן נספחות בקלות למשב הרוח, ולכן לחום תהיה אפקטיביות רבה.
לעיתים אנחנו נוטים לכבות את המדחס (A/C) בכדי להרבות בחום אך התוצאה היא ששאמנם האויר יותר חם אך גם לח יותר, וכשהוא נפגש עם השמשה הקרה הוא לא מתאפק ועושה את הפעולה ההפוכה ומגדיל את האדים שנדבקו לשמשת הרכב.
-
@גיל כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
@מאיר אז לאחר האריכות יוצא שאתה נוטה להסכים עם המסקנה שלי, רק מבאר את הדברים אחרת מבחינה מדעית. אני צודק, @מאיר ?
א. מזל’‘ט על התואר החדש! כ’'כ ראוי לך! ידעתי שזה עניין של ימים…
לעיניינינו… אתה אוהב סדר… אנסה קצת…
עלו כאן כמה נקודות.אין מזגן על חום זה אומר אין מפשיר אדים בחורף. כשזה לא חם - לא תמיד זה מפשיר אדים
אגב, אפעס’ קצת סותר המשפט ההחלטי! אין -מפשיר -אדים, ואח’'כ ‘‘לא תמיד’’…
בכל מקרה וודאי משתמע מכך, שעל פי רוב לא יופשרו האדים ללא מזגן על חום.
ועל זה @מאיר לכאו’ חלק מפורשות, שבד’'כ כן יועיל, ורק בקור קיצוני צריך חום.אח’‘כ פה הבהרת שכשקר מאד יועיל מזגן על קור, משא’'כ כשלא קר מידי.
על זה @מאיר חולק לכאו’
רק אם הצטברו כמויות גדולות של לחות (שהייה ברכב זמן רב לפני הנסיעה או בקור קיצוני), אזי ההפשרה ע״י קור תתבצע מאד באיטיות משום שהטיפות שעל השמשה נעשו גדולות ואינן נספחות בקלות למשב הרוח, ולכן לחום תהיה אפקטיביות רבה.
וכמובן - מקשר לפוסט של @יוני באדיבות ידידים. בספויילר
-
@Klonimoos תודה, וכדרכך ידידי הטוב אתה צודק כתמיד. גם בדבריך, גם בתוס’ שעשית ל @מאיר וגם בזה שאני אוהב סדר. אה, וגם שסתרתי את עצמי. אז אסביר את האחרון, ברשותך, כנראה שהגזמתי בביטוי “אין מפשיר אדים” אבל בהחלט התכוונתי ש"אין מפשיר אדים תקני" - השקפת העולם שלי אוחזת (גם ברכבים) שמה שחצי עובד - לא עובד (כי אי אפשר לסמוך על זה).
ואע"פ שאני בדעת מיעוט כנראה, אני אדגיש, ששמעתי כך ממומחה למיזוג רכב, בלי קשר לתקלה כלשהי, שמיזוג על קור יהיה יעיל בקור קיצון, וכמו שאני רואה במצורף של ידידים - לדידם גם הפשרה על קור - אם היא מועילה - זה לזמן קצר.
אז נחזור לנידון למעלה - כדאי לקחת רכב על דעת שבחורף אין לך מפשיר אדים תקין? לפעמים יפשיר (לזמן קצר, ובנתיים יקפיא אותך) ולפעמים לא? -
@גיל השיב ל @Klonimoos
השקפת העולם שלי אוחזת (גם ברכבים) שמה שחצי עובד - לא עובד (כי אי אפשר לסמוך על זה).
אתה יודע מי נהנה מכך? חברי הפורום! מפוסטים פרפקציוניסטים מקיפים ומושלמים.
ואע"פ שאני בדעת מיעוט כנראה, אני אדגיש, ששמעתי כך ממומחה למיזוג רכב, בלי קשר לתקלה כלשהי, שמיזוג על קור יהיה יעיל בקור קיצון, וכמו שאני רואה במצורף של ידידים - לדידם גם הפשרה על קור - אם היא מועילה - זה לזמן קצר.
אז נחזור לנידון למעלה - כדאי לקחת רכב על דעת שבחורף אין לך מפשיר אדים תקין? לפעמים יפשיר (לזמן קצר, ובנתיים יקפיא אותך) ולפעמים לא?מנסיוני הדל:
דוג’ ל’‘קור קיצון’’ או חריג, אצלי זה סתם שבת חורף קרה בירושלים, במוצ’‘ש אני מקבל רכב אפוף אדים שסבלנותי פוקעת, ואני פשוט לפעמים מנגב ע’‘מ שאוכל להתחיל לנסוע… וזה אכן פיתרון למי שלא עובד כ’‘כ המפשיר, למגב תוך כדי שהוא פועל ככה הוא שומר על זה ללא אדים, כמובן לנגב עם משהו שלא משאיר סימנים!
במקרה כזה אכן לא כ’'כ מועיל לי המזגן ללא חום, - ניסיתי פעם לא להרבה זמן שלא נקפא למ…
אבל בדרך כלל לא הגעתי לכך תוך כדי נסיעה כי מיד כשמתחיל אדים אני כבר מפעיל את המפשיר במתינות, גם לא על חום אגב, אבל ברצף לפני שהכל מתכסה… או על חום נמוך.
חוזר שוב, מניסיוני הדל בעניין. זה לא ענווה זה מציאות.