נורת כריות אוויר נדלקת לפעמים
-
כמו שאמרו למעלה שני התקלות הנפוצות הם הסליל כרית אוויר בהגה או מתחת המושבים הקדמיים
במקרה שלך יותר סביר שזה מהמושבים כי בהגה בד"כ זה לא נכבה מניסיון שלי תנסה לראות אם כל החיבורים במקומם מתחת המושבים וגם כדאי להדביק את החוטים שם למעלה מכיוון שהיושבים מאחור נוטים להזיז אותם עם הרגליים -
@aiib כתב בנורת כריות אוויר נדלקת לפעמים:
זה לא מסוכן לגעת בזה? זה לא עלול להיפתח בעוצמה בנגיעה לא אחראית? לחילופין לגרום להשבתת המערכת ובשעת חירום היא לא תעבוד?
אלה קליפסים בטיחותיים. הרי כל פעם שאנחנו זזים עם הכסא קדימה אחורה עם הכיסא אנחנו מוזיזים את החיבורים.
מה שאני יעצתי, זה כשהנורה לא דולקת לשחק קצת עם החיבורים כשהם מחוברים (כלומר לא לפתוח או להוציא את החיבורים) ואם הנורה תידלק תוך כדי משחק כנראה ששם הבעיה.
-
@aiib כתב בנורת כריות אוויר נדלקת לפעמים:
זה לא מסוכן לגעת בזה? זה לא עלול להיפתח בעוצמה בנגיעה לא אחראית?
@מאיר כתב בנורת כריות אוויר נדלקת לפעמים:
אלה קליפסים בטיחותיים. הרי כל פעם שאנחנו זזים עם הכסא קדימה אחורה עם הכיסא אנחנו מוזיזים את החיבורים.
אני בכל זאת הייתי ניגש מהמושב הקדמי או מזווית אחרת שאינה מול הכרית.
-
@aiib לא אמרתי לגעת בכרית דיברתי על החיבורים של החיישניים של החגורות בטיחות (מה שמצפצף כשלא חוגרים) שהם נמצאים מתחת המושבים וכאשר הם לא מחוברים כראוי נדלקת נורה של כרית אוויר (שזה נורה כללית לכל המערכת של הבטיחות ורק ע"י מחשב ייעודי אפשר לדעת היכן התקלה) ועל זה אמרתי לנסות להדק - זה לא מפעיל שום כרית אוויר מניסיון אצלי שכל פעם שהיה יושב מישהו גבוה במושב האחורי היתה נדלקת לי הנורה וכשהייתי מסדר את החיווט שם היא היתה נכבית
ובנוגע לסליל כרית אוויר בהגה זה כבר מורכב יותר ומסוכן עדיף להשאיר את זה לאיש מקצוע אבל אם אם בכ"ז בא לך לבדוק כדאי לנתק מצבר כדי שהיא לא תפתח בפנים של מי שנוגע שם -
@מתחזק אין יותר מידי מה להסתבך נכנסים מהמושב האחורי מתכופפים ו....הופ החוטים מול עינך (אתה לא אמור לראות את החיישנים רק את החוטים שלהם) ואז מסתכלים מוודאים שהכל מחובר ולא רופף ואם אפשר מדביקים אותם למעלה או בצד כדי שלא כל מי שיושב יגע בהם עם הרגליים
בהצלחה 🤙 -
תודה לכל העונים לכאורה כמו שאמרו פה הרבה זה קשור לחוטים שמתחת למושב
משום שזה התחיל כשיום אחד שכבתי ברכב ולקחתי את המושב אחורה עד הסוף
תכלס הזזתי את הכסא למקום שהיה פעם וכבר כמה ימים שלא חזר הנורה
אז בינתיים אני משאיר את זה ככה -
@ראובן-שבתי
נכון מאוד פעם היה לי באינסייט וזאת היתה הבעיה