התיעצות | בוסטר הנעה
-
@YKingsmart כתב בהתיעצות | בוסטר הנעה:
@אינטרקום יש כאן סקירה שלמה על בוסטרים, ממליץ לך לעשות חיפוש קצרצר ותחכים.
-
נחשבת חברה טובה וגם עם משאבה לניפוח הגלגל , אני חושב שזאת בחירה טובה.
יש לו גם ציון 5 כוכבים עם 50 חוות דעת , שזה ממש נדיר לטובה -
@אינטרקום הדגם נקרא js-9 והוא האח הקטן של הjs-5 (קיבולת 24,000 מיליאמפר ו2000 אמפר זרם התנעה) אכן כמו שאמרו מדובר באחת החברות הכי טובות בשוק הסיני לבוסטרים
המפרט שלו הוא קיבולת 8000 מיליאמפר ו1500 זרם התנעה שזה מספיק בקלות לרכב גם של 2500 סמ"ק
והוא בעל קומפרסור עם בוכנה אחת (קצת איטי)
ובסה"כ מחיר אטרקטיבי ומצויין למוצר משולב (אמנם די בסיסי) מחברה טובה
אבל את דעתי על הקומפרסור שמשולב עם סוללה אמרתי לא פעם (צריך לדאוג שהוא יהיה מוטען תמיד
וגם כאשר הסוללה נגמרת או לאחר זמן כשהיא מתבלה הוא חסר תועלת)
מניסיוני עדיף בוסטר חזק לבד וקומפרסור מהיר שתי צילינדרים נפרד (שיכול גם להתחבר לבוסטר עם חלק מתאים או למצת הרכב)
זה מנטרל את התלות בטעינה לעיתים תכופות
ובפרט במפרט הזה שקיבולת הסוללה שלו לא גדולה אם אתה מתניע כמה פעמים הקומפרסור כבר לא יעבוד -
@YKingsmart ו-@Klonimoos
אני כבר ראיתי את הסקירה, ויש"כ גדול באמת ל-@טכנולוג הענק!!אני שאלתי ספציפית על מכשיר שמצאתי במחיר שנראה ממש טוב!
שואל אם העוצמה תספיק בעיקר. זה מה שחשוב לי.
אני לא רוצה להזמין בוסטר, ולגלות שמתאים רק למצבר קטן.@טכנולוג
תודה על המענה המפורט והמדוייק!!
פחות חשוב לי הקומפרסור, יותר חשוב לי הבוסטר עצמו, פשוט מצאתי את הבוסטר הזה במחיר שנראה למראית עין אטרקטיבי.
אתה יודע על דגם אחר במחיר דומה? אשמח מאוד!תודה ענקית לכולם
-
שואל אם העוצמה תספיק בעיקר. זה מה שחשוב לי.
הזרם של הבוסטר שהבאת בהחלט חזק ומספק לרכב סטנדרטי וכמו שאמרתי יניע גם רכב 2500 אבל הקיבולת די נמוכה אתה תמצא את עצמך מטעין אותו לעיתים קרובות
אתה יודע על דגם אחר במחיר דומה? אשמח מאוד!
זה עם הקופון הזה UTRAI010 יוצא כ300 ש"ח (40 ש"ח יותר מהמוצר שהבאת) אמנם אין לו קומפרסור אבל יש לו טעינה אלחוטית (למכשירים תומכים) וראש לניפוץ זכוכיות והכי חשוב זרם של 2500 וקיבולת של 24,000 מיליאמפר
או זה בעלות של כ200 ש"ח ללא קומפרסור ועם זרם כמו שלך וקיבולת של 12,000 מיליאמפר
אבל בהחלט לבוסטר משולב עם קומפרסור מה שהבאת זה המחיר הכי זול שניתן להשיג (כמובן אם תמתין עוד יומיים כל מה שיש כאן יעלה לך קצת יותר זול) -
שלום
אני לא מתנדב בידידים
מחפש בוסטר פשוט
ראיתי את
https://he.aliexpress.com/item/1005006730336041.html?spm=a2g0o.cart.0.0.218a5c6eppsVi9&mp=1&sourceType=561&gatewayAdapt=glo2isr#nav-review
מבחינת ביקורות והזמנות וביחס למחיר זה נראה מצויין
שווה?
או שזה שווה לפעם אחת וגמרנו -
@אליחי כתב בהתיעצות | בוסטר הנעה:
שלום
אני לא מתנדב בידידים
מחפש בוסטר פשוט
ראיתי את
https://he.aliexpress.com/item/1005006730336041.html?spm=a2g0o.cart.0.0.218a5c6eppsVi9&mp=1&sourceType=561&gatewayAdapt=glo2isr#nav-review
מבחינת ביקורות והזמנות וביחס למחיר זה נראה מצויין
שווה?
או שזה שווה לפעם אחת וגמרנוממש לא, זה מטען מצברים (נראה באיכות רדודה)
בוסטר תחפש בשרשור של @טכנולוג כאן