למה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...
-
@יוני כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
{מוזר שנטפרי לא חסם}
בוידאו באיכות של טטריס אפילו צ’ינגולאולאו (או כל שם שתבחרו לגוי שיושב על פתיחת הסרטונים)
לא קלט מי זה. והאמת, גם אני לא שמתי לב עד שאמרת. וגם אתה לא היית בטוח… קיצר…@יוני כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
רק מעדכן שחוקית הנהג הי’ צריך לעצור לא בגלל הילד אלא בגלל וכו’
צודק בהחלט.
-
@פתוח-לשמוע כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
צריך קצת לב חזק
אני מעדכן שב"ה לא קרה לילד כלום [פיזית עכ"פ]אתה יכול להעלות את זה כקובץ זיפ? (ארכיון)
-
@איך כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
אתה יכול להעלות את זה כקובץ זיפ? (ארכיון)
אם אתה כ"כ רוצה…
https://drive.google.com/file/d/17cRbiN1J3xTSnfQP******CFx689rThpgWuubX/view?usp=drive_link
לא לשכוח להוריד כוכביות -
@Klonimoos לא לגמרי הבנתי, רכב נסע לו לאיטו על פי כל הכללים, והגיע רכב אחר ופשוט “פירק לו את הצורה”, או שפשוט לא ראיתי טוב?
-
@Klonimoos ||איך יוצרים כזה קובץ שיכולים להעלות לכלל הציבור?||
-
@צבי-דורש-ציון כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
לא לגמרי הבנתי, רכב נסע לו לאיטו על פי כל הכללים, והגיע רכב אחר ופשוט “פירק לו את הצורה”, או שפשוט לא ראיתי טוב?
זה נראה שהרכב שנסע לאט סטה לנתיב ממול בעוד שלזה שבא מולו יש ירוק
-
@יוסי-לוינטל כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
@Klonimoos ||איך יוצרים כזה קובץ שיכולים להעלות לכלל הציבור?||
ראה במדריך המלא למשתמש זה נקרא קובץ ‘‘גיף’’.
-
@צבי-דורש-ציון כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
לא לגמרי הבנתי, רכב נסע לו לאיטו על פי כל הכללים, והגיע רכב אחר ופשוט “פירק לו את הצורה”, או שפשוט לא ראיתי טוב?
@אבי-ים כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
זה נראה שהרכב שנסע לאט סטה לנתיב ממול בעוד שלזה שבא מולו יש ירוק
מאיך שאני רואה את תמונת הרמזורים, והתנועה מהיכן שיצא הרכב הנפגע, היה לו אור ירוק לפניה לשמאל, וממולו הגיע רכב ו"שרף אדום" במהירות (בדרך כלל הם עושים את זה במהירות, בתקווה שאף אחד לא ישים לב ושום מצלמה לא תצלם. החלום הזה די נגנז אפשר לומר,ועל כך במדריך על מצלמות בעז"ה)ואכן הרכב הפונה שמאלה לא השכיל להביט לפניו כראוי ולא ראה את המטוס שעומד להתנגד בו - ולהלן התוצאה.
@אבי-ים שים לב שהרכבים מאותו הכיוון לא יצאו, כי הם נוסעים ישר והוא לשמאל.
עריכה: תודה @אבי-ים !
מסתבר שאני לא רואה טוב הבוקר…(או בכלל?
)
חצי הכוס המלאה היא ששוטר תנועה אני לא אהיה לעולםב"ה…
-
חששנו מזה מאד
שיהיה שוטר שא"א לסובב בכללדווקא הייתי ממיר לאברכים דו"חות לדפי גמרא להצלחתי…
והוא שולט בכל מכמני ה…
עכשיו בכלל הגזמת… סוף סוף תפסתי את דבריך באי-דיוק (משווע) !
-
@Klonimoos כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
גם הנהג הכי זהיר צריך הרבה ס’'ד ולפתוח את העיניים עם ריכוז מקסימאלי!
למעשה בתאונות כאלה ריכוז כמעט ולא יעזור,
כשאני חוצה צומת מרומזרת אני לא מאט להסתכל לצדדים…
הנה דוגמא לתאונה בצומת מזווית של מצלמת רכב, הנהג חוצה צומת ברמזור ירוק, ומולו מגיע רכב מהנתיב הנגדי. אם הוא היה יותר מרוכז\ פותח עיניים זה לא היה עוזר…זה כתבה בJDN אין לי מושג איך להעלות כקובץ, מישהו יודע??
-
@תלת-גוונא כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
גם הנהג הכי זהיר צריך הרבה ס’'ד ולפתוח את העיניים עם ריכוז מקסימאלי!
למעשה בתאונות כאלה ריכוז כמעט ולא יעזור,
כשאני חוצה צומת מרומזרת אני לא מאט להסתכל לצדדים…
הנה דוגמא לתאונה בצומת מזווית של מצלמת רכב, הנהג חוצה צומת ברמזור ירוק, ומולו מגיע רכב מהנתיב הנגדי. אם הוא היה יותר מרוכז\ פותח עיניים זה לא היה עוזר…א. כמו שכתבתי הרבה ס’‘ד בראש ובראשונה.
ב. אכן במקרה שהבאת זה לא היה מועיל, - לתועלת העניין אפרט: שם הוא נוסע לתומו ולפתע תוך מרוץ הנסיעה, מגיע מהנתיב הנגדי מישהו שסוטה בפראות בשבריר שניה, וגם אם היה בולם היה מתרסק, אבל פה הוא פתח בנסיעה איטית וסטה סטיה קלה מהנתיב, סטיה שמגיעה מריחוף קל, וגם אם השני סטה קצת, עם ריכוז, הוא יכל לסטות במהירות לצד שני. ודו’''ק. וכמו שציין @אבי-ים לעיל.
ג. לכל משתמשי נטפרי, JDN פתוח לפי הגדרות החשבון של כל אחד, ועל כן אין מה לסמן פתוח או חסום, זה בחירה שלך אין איזה משהו שחוסם.
ד. ואכן לא יודע אם יש עניין להעלות סרטון כזה שלא מדבר לאף אחד ‘‘להזהר’’ זה רק תפילת הדרך. -
לכל משתמשי נטפרי, JDN פתוח לפי הגדרות החשבון של כל אחד.
אכן, לזה התכוונתי ב
כי זה לא רק לפי קהילה, אלא לפי דרגה ונפק"מ להרבה אנשים