למה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...
-
@Klonimoos מתנצל שלא הסברתי את עצמי מספיק…
תראה את מה ש @יוני הביא כאן https://rechavimzelaze.ovh/post/50430@טכנולוג כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
@צבי-דורש-ציון מה שרלוונטי זה מה יכל לקרות ולזה מספיק קצת דמיון לא כ"כ משנה מה באמת קרה בסוף
זה נכון, אבל אם יש המשך לסירטון (שחשבתי שהוא יודע ממנו כפי שהתבאר) זה יפה להשאיר ככה במתח? אל תדאג, את המוסר לומדים גם כך.
-
@צבי-דורש-ציון כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
@Klonimoos מתנצל שלא הסברתי את עצמי מספיק…
תראה את מה ש @יוני הביא כאן https://rechavimzelaze.ovh/post/50430כמו שכתבתי בפוסט לעיל, לא נפתח לי הסירטון שהביא @יוני היקר
@טכנולוג כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
@צבי-דורש-ציון מה שרלוונטי זה מה יכל לקרות ולזה מספיק קצת דמיון לא כ"כ משנה מה באמת קרה בסוף
זה נכון, אבל אם יש המשך לסירטון (שחשבתי שהוא יודע ממנו כפי שהתבאר) זה יפה להשאיר ככה במתח? אל תדאג, את המוסר לומדים גם כך.
.אני חושב שיש לך טעות אופטית.
זה גיף שחוזר על עצמו בלופ כל הזמן ולכן זה נראה לך ככה.
תדמיין שזה עוצר לפני שזה חוזר על עצמו ואתה שומע את הצפירות ברקע…
בסירטון שבירשותי בכל אופן מה שרואים זה שהוא עוצר. בקובץ גיף לא תראה בחיים עצירה… כי הוא חוזר על עצמו.ואגב אותי אישית מעניין אם שלום לילד, מי שיודע.
ובנימה טיפה אישית, אני חושב, שעדיף שיהיה כמה שיותר מפחיד, זה חייב לפעול לכל אחד מאיתנו ברגש, ע’‘מ שנשמור על חיינו וחיי יקירנו בלי לזלזל בשום אמצעי בטיחות. ועיני הרואות, וד’'ל.
-
@Klonimoos כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
לא נפתח לי הסירטון שהביא @יוני היקר
בנטפרי זה כבר נפתח.
ובנימה טיפה אישית, אני חושב, שעדיף שיהיה כמה שיותר מפחיד, זה חייב לפעול לכל אחד מאיתנו ברגש, ע’‘מ שנשמור על חיינו וחיי יקירנו בלי לזלזל בשום אמצעי בטיחות. ועיני הרואות, וד’'ל.
מסכים איתך שראוי מאד לפרסם סירטונים מפחידים!!!
אבל עם זה, אני חושב שראוי שישימו לב שרוב ככל הסירטונים והמקרים קרו כי לא שמרו על הכללים! (ואפילו בצורה מוגזמת קצת, לא נסעו ‘מעט’ מעל המותר…), שזה מלמדנו (לומר לאשה…) שאם נוהגים כמו שצריך בלי שטויות, בעזרת ה’ הכל בסדר (כמובן שעל האחרים שאין שליטה אני לא מדבר ולא תמי זה כ"כ נפק"מ במקרה כזה מי הנהג) -
פוסט זה נמחק!
-
ובנימה טיפה אישית, אני חושב, שעדיף שיהיה כמה שיותר מפחיד
@צבי-דורש-ציון כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
מסכים איתך שראוי מאד לפרסם סירטונים מפחידים!!!
את הסרטון של הילד עם האוטובוס פרסמו כבר?
-
@פתוח-לשמוע כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
את הסרטון של הילד עם האוטובוס פרסמו כבר?
מה ששלחת לי? תעלה.
-
-
@איציק-1 כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
מי לדעתכם אשם בסיטואציה [בסרטון][ואני לא מדבר ע"פ חוק]
מצטרף לדברי @מיוחד שהנהג אשם. כמובן, אתה לא מדבר עפ"י חוק, שאז ברור שהנהג אשם,
אבל גם טכנית - מבלי לראות את הנהג אני אומר לך שהוא היה עסוק בלהסתכל על רוכב האופניים שהרגע נתן לו לחצות את הכביש - ואיך שראה שהוא מסיים - נסע, אבל רגע נהג יקר - האם שכחת שיש 2 צדדים למעבר חציה?
אציין עוד פרט ברשותכם - מעבר לסיעתא דשמיא האדירה שהיתה לילד הזה שהגלגל פגש רק את הקורקינט שלו ולא את הגוף שלו - הגודל שלו היה סביר כדי שהאוטובוס יעבור חלק מעליו (אחרי השיטוח לכביש). אדם בוגר ומלא יותר היה מסיים ככל הנראה באיברים פנימיים מעוכים, ה"י. -
אני לא יודע איך זה בארץ אבל באשדוד יש מגזר מסויים שלא מכיר שהכביש שייך למכוניות
אל תשכח מאי דאמרי אינשי “בבני ברק המדרכות מסוכנות”.
-
@פתוח-לשמוע היום זה היה נראה שמישהו מנסה לבלום את הרכב שלי עם עגלת התאומים שלו (מאויישת במלואה…)
מילא תעשה את זה עם הסיאנה או הקרנבל שלך אבל עם העגלת תאומים???
ממש “אב השנה” -
@יוני כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
{מוזר שנטפרי לא חסם}
בוידאו באיכות של טטריס אפילו צ’ינגולאולאו (או כל שם שתבחרו לגוי שיושב על פתיחת הסרטונים)
לא קלט מי זה. והאמת, גם אני לא שמתי לב עד שאמרת. וגם אתה לא היית בטוח… קיצר…@יוני כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
רק מעדכן שחוקית הנהג הי’ צריך לעצור לא בגלל הילד אלא בגלל וכו’
צודק בהחלט.
-
צריך קצת לב חזק
אני מעדכן שב"ה לא קרה לילד כלום [פיזית עכ"פ]אתה יכול להעלות את זה כקובץ זיפ? (ארכיון)
-
@איך כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
אתה יכול להעלות את זה כקובץ זיפ? (ארכיון)
אם אתה כ"כ רוצה…
https://drive.google.com/file/d/17cRbiN1J3xTSnfQP******CFx689rThpgWuubX/view?usp=drive_link
לא לשכוח להוריד כוכביות