משהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?
-
פוסט זה נמחק!
-
@michael-yosef זה לא באמת מחייב אותם.
לא הבנתי מה הסעיף הזה אומר, שגם אם נזק לא לרכב החברה ולא לצד ג’ הם יכולים לגבות כסף?? על מה?
-
פוסט זה נמחק!
-
@michael-yosef אבל לכאורה למרות החוזה זה לא אמור לתפוס מבחינה משפטית, לא? אם אין על מה לגבות…
-
פוסט זה נמחק!
-
@zalmensmok ודאי שאתה צודק
השאלה שלי הייתה האם א"א בעצם מבחינה משפטית לאלץ אותם לבטל את הסעיף הזה
-
@michael-yosef @YOLEVI אני חושב וכמעט בטוח, שיש אפשרות להגיש בבית משפט איזשהו סוג של תביעה ייצוגית להטעיית לקוחות, שסעיף כזה צריך להדגיש יותר כשמוכרים את הרכב, @michael-yosef תשאל את החבר שלך העו"ד, אני כמעט בטוח שיש דבר כזה או דומה לזה.
זה עכ"פ “חוסר סבירות קיצוני” -
רק שים/ו לב שכשאתה/ם מפיץ/ים את זה במקומות אחרים ולא באמצע שירשור על הנושא, לכתוב קצת רקע לדברים, שבאמת החברה משתמשת בסעיף הזה, כי בד"כ זה נראה ללקוחות שזה מיועד רק להגנה משפטית כאשר יהיה ויכוח, אבל לא לגזילה ביד רמה (וכהמשך לפוסט הקודם שלי).
-
-
-
@צבי-דורש-ציון כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
@aiib אתה שואל אותי? פשוט הוא מחק את ההודעות על העצומה וכו’ ואולי אפילו את כל הפוסטים שלו בנושא, ורציתי לדעת אם זה בגלל שהתקדם משהו ואין כבר צורך בזה…
או בגלל שהוא חוטף תביעה גם על זה…
-
מקרה שקרה לי אישית
בל’‘ג בעומר האחרון נסעתי לבית שמש להדלקה של ר’ מיילך בידרמן הייתי תקוע בפקקים באזור נתיב הל’‘ה הייתי עם סיטרואן C3 וקרה לי פנצ’ר בגלגל [לא משנה שלא נראה לי בכלל שעשיתי משהו חריג עם הרכב מסתבר שהצמיג היה מאד שחוק]
זה קרה באזור השעה 02:30 באתי לתקן את הפנצ’ר אבל ברכב לא היה בכלל מפתח מתאים לברגים [לא היה בכלל] הרגים של הגלגל כנראה מאד מסויימים ועמדתי שם שעות בלילה ולא הצלחתי לסדר את הפנצ’ר [ניסתי לעצור הרבה רכבים פניתי לידידים ולא הצלחתי ]
עוד מההתחלה דיווחתי לסיטי רקאר על העניין וכל הזמן ענתה לי אותה מוקדנית ולא היה לה איך לעזור לי הייתי תקוע שם עד 06:30 ארבע שעות!!! בלילה!! ואין שום עזרה מסיטי קאר במהלך כל הזמן הארכתי שוב ושוב את ההשכרה ע’‘פ הוראת המוקדנית אני שאלתי אותה מה בדיוק אני צריך לעשות והיא אמרה לי להחזיר את הרכב למקום ואח’'כ יצרו איתי קשר
אחרי כמה ימים התקשרו אליי וחוץ ממה שחייבו אותי על כל השעות אמרו לי שאני צריך לשלם עוד 300 שקל!!! על הפנצ’ר [תיקון שבפנצ’רייה עולה סביבות 50 שקל] ניסיתי להתווכח לא היה לי כוח לריב איתם מידי ושילמתי
פשוט גנביםםםםםם !!!
לא מספיק שהם לא סיפקו לי רכב עם ערכה תקינה לתיקון פנצ’ר והייתי תקוע מחמתם שעות עם הרבה עוגמת נפש גם לא רק שלא פיצו אותי גם גבו ממני כסף על כל אותם שעות וגם לקחו לי סכום מופרך של 300 שקל
רק סיפור אישי שלי איתם
ג נ ב י ם -
@ישראל-מאיר כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
היא אמרה לי להחזיר את הרכב למקום
איך אפשר להחזיר אם יש פנצר?
-
-
@ראובן-שבתי כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
@א-שובקס
עם הגלגל הרזרביהיה גלגל רזרבי?
לכאורה כן אבל זה לא היה אמור ליהיות יעיל…
אבל ברכב לא היה בכלל מפתח מתאים לברגים [לא היה בכלל
-
@ישראל-מאיר בעיקרון ע"פ חוק יש חובה להחזיק גלגל רזרבי ברכב
אם לא היה מפתח יכול להיות שיש כאן איזשהי עילה לתביעה נגדם -
@קינג-קומפיוטר כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
יכול להיות שיש כאן איזשהי עילה לתביעה נגדם
לך תוכיח
ולך תתמודד מולם