משהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?
-
@צילפינגים כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
@מאיר כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
הוא מעל 5000 שח
בטוח?
אני שמעתי שזה מעל 20.000 אני לפני שנה בערך עשיתי תאונה של 15.000 ולא נרשם לי בעבר ביטוחי כלום [בדקתי גם במאגר של הביטוחים]תבדוק לעומק. כך אמרו לי בחברת הביטוח. הלואי וטעיתי.
-
@צילפינגים כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
הוא מעל 5000 שח
בטוח?
אני שמעתי שזה מעל 20.000החוק שעבר בכנסת אומר עד 5000 לא נחשב
-
@פתוח-לשמוע כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
החוק אומר עד 5000 לא נחשב
ויש חברות שעושות לך פינוק שעד 20 או סכום אחר לא נחשב. זה תלוי כבר בחברה או בסוכן.
-
@shlomo כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
@simon
יש דרך להתכתב בפרטי? סיטי קאר מנסים לעקוץ אותי גם כן בצירייה וחשובים לי הפרטים של מה שקרה אצלכםזה לא אצלי, זה אצל אדם אחר.
איצ’ה מרכז אצלו תביעות נגד סיטי קאר, תדבר איתו
איצ’ה דז’אלובסקי, קו המידע: 03-509-7000 (שלוחה 92 להשארת הודעות)
בדוא"ל: a @ haganat.com נא לשלוח פרטים מלאים, ע"מ שנחסוך חזרה עם שאלות. -
@אבי-KIA כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
במקרה יצא לי לדבר אם אדם שקשור לסיטי קאר
לגבי המקרים שפרסמו
הוא הלך לברר על מה מדובר ובתגובה הוא סיפר לי על מקרה שגבו באזור 70000 ש"ח
אני לא יודע אם מדובר על המקרה שדובר פה
מדובר שם שאותו אדם עשה תאונה חזקה ברכב של 9 מקומות חדש והמשיך לנסוע בלי לדווח ולאחר חצי שעה הרכב הפסיק לעבוד והתברר שהוא שרף מנוע ועשה עוד נזקים כיוון שהמערכת קירור הפסיקה לעבוד מהתאונה ומחיר של מנוע כזה הוא בסביבות 50000 ואותו אדם גרם עוד נזקים
כיון שהוא לא דיווח
לפי מה טוען אותו אדם שקשור לסיטי קאר שלכל חיוב יש הסבר
ולא סתם מחייבים
לכן אני אומר שיש 2 צדדים וצריך לבדוק
גילוי נאות אני לא עובד בסיטי קאר ואין לי קשר אליהםלא כ"כ הבנתי, יש הרי ביטוח לרכב (אני מניח שגם מקיף לרכב כזה יקר), הנהג לא אמור לשלם יותר מהשתתפות עצמית?
-
@רפאל-יהושע
אף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח נזקי רכוש של חברות השכרה. בשונה מביטוח חובה שאותו חברות הביטוח חייבות לספק, חברות ההשכרה לסוגיהן סופגות את הנזקים של המכוניות ואת תביעות צד ג’ וזה חלק מהמחיר לצרכן. זאת גם הסיבה לייקור המשמעותי לנהגים צעירים וחדשים.יש לי ניסיון רב בליווי הליכים משפטיים ותביעות נזקי רכב בדגש על חברות השכרה, ובמקרה שאני נתקלתי הם מנסים פשוט לתבוע את שאינו מגיע להם. איני יודע מה היה עם הלקוחות האחרים ולכן אני מבקש להגיע אל אלו שנתבעו על ידם כדי לבדוק את הנושא
-
@צבי-דורש-ציון כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
@shlomo בחברות השכרה אין צד ג’ בכלל?
חברת ההשכרה נושאת בנזקי צד ג’, בכפוף להשתתפות עצמית לפי תנאי החוזה
-
פוסט זה נמחק!
-
@michael-yosef זה לא באמת מחייב אותם.
לא הבנתי מה הסעיף הזה אומר, שגם אם נזק לא לרכב החברה ולא לצד ג’ הם יכולים לגבות כסף?? על מה?
-
פוסט זה נמחק!
-
@michael-yosef אבל לכאורה למרות החוזה זה לא אמור לתפוס מבחינה משפטית, לא? אם אין על מה לגבות…
-
פוסט זה נמחק!
-
@zalmensmok ודאי שאתה צודק
השאלה שלי הייתה האם א"א בעצם מבחינה משפטית לאלץ אותם לבטל את הסעיף הזה
-
@michael-yosef @YOLEVI אני חושב וכמעט בטוח, שיש אפשרות להגיש בבית משפט איזשהו סוג של תביעה ייצוגית להטעיית לקוחות, שסעיף כזה צריך להדגיש יותר כשמוכרים את הרכב, @michael-yosef תשאל את החבר שלך העו"ד, אני כמעט בטוח שיש דבר כזה או דומה לזה.
זה עכ"פ “חוסר סבירות קיצוני”