הזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!)
-
VID-20251024-WA0033.mp4
היום במודיעין עילית, לתפארת הכיכר החדשה@EBA כתב בהזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
VID-20251024-WA0033.mp4
היום במודיעין עילית, לתפארת הכיכר החדשהועוד יותר לתפארת חב’ קווים
… -
VID-20251024-WA0033.mp4
היום במודיעין עילית, לתפארת הכיכר החדשה -
לא הבנתי אם הוא היסב את הרכב למשאית הובלות,
או שזה פשוט במקום השמשה האחורית…
-
@אבי-ים
אם הפקחים המנוולים שהסתובבו שם באיזור היו יקרים וחמודים הוא לא היה צריך את הפתק… לצערינו.
@נייטרון-חפשי אני יודע שהם שם תמיד עם חכות… יש מי שמבין אותם גם, וגם אני קצת קצת קצת… אבל מצופה ממינימום יצור חי להבין שיש מקרים חריגים… ואם לא בשבילו נברא הגיהינום… -
@אבי-ים
אם הפקחים המנוולים שהסתובבו שם באיזור היו יקרים וחמודים הוא לא היה צריך את הפתק… לצערינו.
@נייטרון-חפשי אני יודע שהם שם תמיד עם חכות… יש מי שמבין אותם גם, וגם אני קצת קצת קצת… אבל מצופה ממינימום יצור חי להבין שיש מקרים חריגים… ואם לא בשבילו נברא הגיהינום… -
מחסן היברידי…

-
@אבי-ים
@נייטרון-חפשי אני יודע שהם שם תמיד עם חכות… יש מי שמבין אותם גם, וגם אני קצת קצת קצת… אבל מצופה ממינימום יצור חי להבין שיש מקרים חריגים… ואם לא בשבילו נברא הגיהינום…@Klonimoos כתב בהזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
הם שם תמיד גם בלי עצרת…
ואתה צודק, כשהוא יראה את ‘הפקח היקר והחביב’ הוא יבין שלא מדובר אליו, חדר"ג! -
מחסן היברידי…

@תודה-לבורא-עולם-0 הרעיון של לשמור על המקום של הסוכה בלי טענות הוא יפה, אבל מה עם אין מסככין בחבילין?