עברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?
-
@gil2272 כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
מכירים את יונדאי גטס?
איך הרכב הזה ב6.500?עד 2005 שותה דלק בהגזמה, מ2006- צורה החדשה הצריכת דלק השתפרה אבל עדיין שותה הרבה (1-10) יחסית לרכב עם מנוע 1.4.
הרכב אמין ולא ידוע על מחלות.
אבל וכאן האבל הגדול, יש לגסט 4 רמות גימות, GLI, GLS, GLX, GLF לגרסת ה-GLF יש רק כרית אויר אחת, ואין לה מערכות בטיחות בסיסיות כמו נעילת בלמים-ABS ובקרת יציבות-ESP, רוב הרכבים הם בגרסה הזאת (יש לי חבר שקנה שנה שעברה את הרכב הזה, והוא אמר לי שבחורף הוא מפחד לנסוע איתו, כי חורף קודם הוא החליק ויצא מזה רק בנס...) ורובם יוצאי ליסינג או השכרה (המבוגרים שבינינו ודאי זוכרים את טו קאר ועוד הרבה חברות השכרה שהיו מלאות בגסט) אבל אפשר למצוא גסט בשאר הגרסות (תוודא שהרכב הוא באמת לא הGLF אפשר לראות ברישיון רכב, או אם הכיוונון מראות הוא ידני) שתישאר רק עם החסרון של הצריכת דלק, הגסט נמכרת במחירים ממש זולים גם בגרסאות הטובות, בהצלחה.אם תרצה ליווי לבחירה וקניית הרכב (בתשלום) 0504169773 שמואל
-
מכירים את יונדאי גטס?
איך הרכב הזה ב6.500?רכב מעולה שכבר עשה את שלו עלי אדמות וכן כמו שציין @ידני
היה לי אותו בעבר רכב מאוד בסיסי יותר נכון הכי בסיסי שפגשתי בחיי יותר מגז וברקס אין לחצן אחד מיותר..
כיום לדעתי עדיף לא לקנותו -
@צילפינגים כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
מכירים את יונדאי גטס?
איך הרכב הזה ב6.500?רכב מעולה שכבר עשה את שלו עלי אדמות וכן כמו שציין @ידני
היה לי אותו בעבר רכב מאוד בסיסי יותר נכון הכי בסיסי שפגשתי בחיי יותר מגז וברקס אין לחצן אחד מיותר..
כיום לדעתי עדיף לא לקנותואז היום אתה חושב שעדיף סיריון על פניו?
כי נראה לי שהמראה של גטס טוב יותר מהסיריון...תודה מאוד על התגובות.
-
אז היום אתה חושב שעדיף סיריון על פניו?
בוודאי גם מבחינת חלקים, אמינות, צריכת דלק [משמעותי מאוד]
מעניין למה! יש הסבר?
כי זה אוטו שעשה את שלו לכן הוא לא שווה כלום מבחינת מחיר בנוסף לזה שהוא אוכל דלק לפחות כמו טויוטה קורולה.. תעשה כבר את החשבון לבד..
-
@ידני כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
ותר טוב מסיריון וודאי שבגודל,
זה נכון רק מבחינת גודל מבחינת אמינות וודאי שהסריון לוקחת אפלו שהגטס גם אמינה אני היה לי גטס פעם היה לה כמה בעיות ממש מצחיקות אני לא זוכר את כולם אבל אחת אני זוכר שהייתי יורד את הירידות של רמות ובולם באמצע בשביל להוריד מהירות פתאום הדלתות של האוטו [יותר נכון הנעילה המרכזית ] נסגר ונפתח במהירות משהו מצחיק מאוד..
לגבי הדלק מדובר בסה"כ ב1-10 לגסט מול 1-13 לסיריון
קצת נסחפת סריון הרבה יותר חסכונית מ1-13 אני מכיר חבר שהסריון לקח לו 25 שקלים מקריית גת לירושלים ויש את העליות של ירושלים אל תשכח... אני לא חושב שהגטס יכולה להתמודד מול כזה דבר...
לסיריון שנסחרת במחיר גבוה בהרבה מגסט.
בוודאי שיהיה יותר יקר כי זה רכב הרבה יותר אמין, וחסכוני בפער..
-
קצת נסחפת סריון הרבה יותר חסכונית מ1-13
כל בעל סריון שאני מכיר, בטוח שהסריון שלו לוקחת 1-17, למה? כי כשהוא קנה את הרכב הבטיחו לו שהיא חסכונית, שאני אומר לו שיבדוק (ןמסביר לו איך לבדוק צריכת דלק) פתאום הצריכה היא בין 1-12 ל 1-14.
ויש את העליות של ירושלים אל תשכח... אני לא חושב שהגטס יכולה להתמודד מול כזה דבר...
להזכירך לסריון מנוע 1.3 לגסט 1.4, יוצא לי לנסוע בשניהם, הגסט לא פחות חזקה מהסריון, ולטעמי הסריון הרבה יותר בימבה מאשר הגסט.
-
הגסט לא פחות חזקה מהסריון
לא דיברתי מבחינת חוזק של מנוע דיברתי מבחינת חיסכון בדלק.. שסזה הסריון לוקחת אני שמעתי מאנשים אחרים דברים אחרים על הסריון שהיא יותר חסכונית ממה שאתה כתבת אולי מחלוקת אחרונים...
-
באיבזור ובנראות לענ"ד היא יותר טוב מסיריון וודאי שבגודל
אולי נראות חיצונית שגם בגטס היא לא משהו.... הרכב עצמו, הסיריון יותר גבוה ומרווח, אמין פי כמה, ומנוע שמגיע להרבה יותר ק''מ.
אגב בגטס מצוי בעיות חשמל, בעיקר בחלונות.לגבי הדלק מדובר בסה"כ ב1-10 לגסט מול 1-13 לסיריון שנסחרת במחיר גבוה בהרבה מגסט.
פתאום הצריכה היא בין 1-12 ל 1-14.
@צילפינגים כתב
סיריון מצוי, בחורף הוא 1/14.5 בקיץ 1/12.5. בדוק.
נניח ממוצע שנתי. (וזה לא ממוצע, כי החורף יותר ארוך.) 1/13. זה פער של 1,700 ש''ח בשנה. (זה לא לגמרי סה''כ...)לסיריון שנסחרת במחיר גבוה בהרבה מגטס
יש בזה משהו, אבל לדעתי צריך קצת עיון. אין זמני בידי.
עריכה: הכוונה צריך עיון בהשוואה צמודה בפער המחירים, כמה גבוה בהרבה, וגם בהתחשב בחיסכון בדלק.סתם כהערת אגב, נידון מעניין, אבל אפשר בהחלט לומר עליו, פוק חזי מאי עמא דבר!
-
@Klonimoos כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
ש בזה משהו, אבל לדעתי צריך קצת עיון. אין זמני בידי.
לא חושב שצריך עיון גדול זה מאוד פשוט זה רכב יותר אמין והשני פחות אמין לכן הוא זול יותר
-
אני מכיר חבר שהסריון לקח לו 25 שקלים מקריית גת לירושלים
אני מתקשה להבין איך אפשר למדוד ע"פ נסיעה של 25 שקל? גם אם מדובר בתדלוק מפול לפול - אחוז הסטיה הוא כ50%..
-
@מאיר כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
אני מכיר חבר שהסריון לקח לו 25 שקלים מקריית גת לירושלים
אני מתקשה להבין איך אפשר למדוד ע"פ נסיעה של 25 שקל? גם אם מדובר בתדלוק מפול לפול - אחוז הסטיה הוא כ50%..
זה היה חבר מטו**** שהיה מנוסע עד שהאוטו היה נכבה... אז הוא פשוט יצא מקריית גת תידלק 25 ש"ח הגיע לירושלים לתחנת דלק ואז שם כבר נכבה לו האוטו במקרה כזה לא חושב שיש סטיה זה 25 ש"ח בלבד..
-
דיון מעניין
הבעיה היא שלנהג חדש כמוני אפילו המספרים האלו לא ברורים.
יש מצב אתה מסביר מה זה אומר ואיך בודקים את הרכב?
או מפנה אותי לאיזה פוסט בנושא?
כי חשבתי שכל הסיריון צורכות את אותה כמות דלק.
והדלק הוא מרכיב מאוד משמעותי אצלי בחסכון לאורך זמן.ועוד שאלה, שווה לקנות את הסיריון של השנים החדשות יותר, או שזה לא משנה מאוד מבחינת חסכון בדלק ואמינות?
-
יש מצב אתה מסביר מה זה אומר ואיך בודקים את הרכב?
לא הצלחתי להבין מדבריך האם יש לך את האוטו ואתה רוצה לבדוק כמה האוטו לוקח או שאתה רוצה לקנות את האוטו ואתה לא יודע איך לבדוק כמה האוטו לוקח דלק..