חלון הרכב הפסיק להגיב, קורולה 2000
-
החלון של הנוסע הסמוך לנהג ביום שישי האחרון פסק מלתפקד, עד יום לפני זה שימש נאמנה (בעיקר לפתוח אותו לתקשר עם טרמפיסטים מאנ"ש😉)
החלון לא נפתח לא דרך כפתור הנהג, ולא הנוסע, כך שאני שולל שהכפתור תקול
החלון של הנהג מתפקד פיקס ב"ה
כידוע החלונות האחוריים הם ידניים, אמר לי חבר שזה בטוח לא פיוז שנשרף, כי החלון של הנהג עובד, ולכן הלך המנוע של החלון, יש דברים בגו?
אשמח למידע איך לצאת במחיר הנמוך ביותר מהעניין. חזקו ואמצו. -
@YKingsmart כתב בחלון הרכב הפסיק להגיב, קורולה 2000:
החלון של הנוסע הסמוך לנהג ביום שישי האחרון פסק מלתפקד, עד יום לפני זה שימש נאמנה (בעיקר לפתוח אותו לתקשר עם טרמפיסטים מאנ"ש😉)
כידוע החלונות האחוריים הם ידניים, אמר לי חבר שזה בטוח לא פיוז שנשרף, כי החלון של הנהג עובד, ולכן הלך המנוע של החלון, יש דברים בגו?
אשמח למידע איך לצאת במחיר הנמוך ביותר מהעניין. חזקו ואמצו.רק שאלה בדקת אם לא לחוץ הכפתור של הנעילת חלונות
מעשה שהיה שהתקנתי פעם מולטימדיה לנהג חדש בקורולה 2010
ויום אחרי זה אשתו מתקשרת אלי בהיסטריה שהחלון של הנוסע הפסיק לעבוד.
אמרתי לה בוודאות שזה לא קשור אלי אבל שיבוא לבדוק ומה התברר שהבן שלה הבחור שצפה בהתקנת המולטימדיה לחץ על הנעילה של החלון -
@YKingsmart לי קרה כזה דבר פירקתי את הלחצנים נקיתי טוב את המגעים וחזר לעבוד פיקס
-
המגעים של הלחצן
אצלי היה גם שניהם ביחד גם צד הנהג וגם צד הנוסע
-
@המפותח כתב בחלון הרכב הפסיק להגיב, קורולה 2000:
המגעים של הלחצן
אצלי היה גם שניהם ביחד גם צד הנהג וגם צד הנוסע
שניהם הפסיקו לעבוד באותו היום?
-
הגיוני, אבל אם זה בקלות - מה אכפת לך לנסות?
18, ו-37.
(האחרון הוא גדול, יש סיכוי שהוא הבעייתי, כי הראשון אחראי לעוד כמה פונקציות, אם תצליח לבדוק בקלות זה כנראה יהיה יותר קל מלהגיע למנוע עצמו) -
@לך-תדע האיור מהבית פיוזים שנמצא מתחת המכסה מנוע? או זה התחתון
ולבדוק פשוט אם הוא שרוף? או שאולי הוא תקול גם אם הוא נראה שלם?מהתא-נהג.
קשה לי לדעת, מאמין שבהצצה קלה נחכים כולנו (גם אם לא תהיה תשובה, לפחות נדע מה ואיך...).
להרחבה -
כך שאני שולל שהכפתור תקול
אם אתה רוצה יש לי כפתור כזה זרוק איפשהו , מאיפה אתה?
דרך אגב להרבה יפניות אז היה את אותו הכפתור למשל סוזוקי בלאנו
-
@המפותח מוזר מאוד. איך ניקית?
עם סמרטוט לח הוצאתי את החיבורים הוכנסתי חזק וזה התחיל לפעול
-
@המפותח כתב בחלון הרכב הפסיק להגיב, קורולה 2000:
עם סמרטוט לח
מגעים מנקים עם ספריי מגעים! בדיעבד ניתן להשתמש באלכוהול (למשל ויסקי או בושם אם אין משהו עם אחוזי כהל גבוה יותר) וגם אז לא לשפוך אלא לנקות עם קיסם אזניים וכדו' טבול בחומר, אבל סמרטוט לח זה רעל לאלקטרוניקה ומתכון לקורוזיה וקצרים בעתיד.
אצלך המגעים של הלחצן לא היו טובים, אצלי אין הסתברות שזה קרה ב2 הלחצנים...
במקרה של בעיות מגעים ייתכן שנוצר קצר שתוקע את החלון, למשל אם נהיה חיבור קבוע בלחצן כלפי מעלה לא יעבוד שום כפתור.
מכיוון שמדובר ברכב ישן ישנה גם אפשרות של נתק בחוטים בנקודת התורפה של המעבר מהשילדה לדלת. -
@נייטרון-חפשי כתב בחלון הרכב הפסיק להגיב, קורולה 2000:
וקצרים בעתיד
בקיצור לחכות לתקלה הבאה של הלחצנים אצלי.....
-
אשמח למידע איך לצאת במחיר הנמוך ביותר מהעניין. חזקו ואמצו.רק שאלה בדקת אם לא לחוץ הכפתור של הנעילת חלונות
מעשה שהיה שהתקנתי פעם מולטימדיה לנהג חדש בקורולה 2010
ויום אחרי זה אשתו מתקשרת אלי בהיסטריה שהחלון של הנוסע הפסיק לעבוד.
אמרתי לה בוודאות שזה לא קשור אלי אבל שיבוא לבדוק ומה התברר שהבן שלה הבחור שצפה בהתקנת המולטימדיה לחץ על הנעילה של החלון -
@מוטי-ברנד לא האמנתי שזה התקלה, אבל הרמתי טלפון לאחותי שתוודא את זה בכל זאת, והלא יאמן קרה, החלון עובד!
חחח, אני מרגיש פדיחה לרשום את זה אפילו, אבל זה זה שנקרא "מכל מלמדי השכלתי", יישר כח.
העיקר לא יצאה בנזק כספי. -
-
-
-
@יצחק-מאיר
פתח נושא חדש -
@מוטי-ברנד לא האמנתי שזה התקלה, אבל הרמתי טלפון לאחותי שתוודא את זה בכל זאת, והלא יאמן קרה, החלון עובד!
חחח, אני מרגיש פדיחה לרשום את זה אפילו, אבל זה זה שנקרא "מכל מלמדי השכלתי", יישר כח.
העיקר לא יצאה בנזק כספי.מי צחק עלי לפני זה??? 😜😜😜😜👿👿👿👿👿
-
העיקר לא יצאה בנזק כספי.כדאי לדעת גם, שאם זה לחוץ, אז החלונות חוץ משל הנהג לא יסגרו אוטומטית כשתלחץ בשלט יציאה מהרכב.