בקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים
-
@יושב-בסתר מרפרוף קצר על יד 2 נראה שהמחיר הכי נמוך שהרכב נמכר בו זה 16,500 אלף להערכתי תוכל למכור אותו בלפחות 15,000
תפרסם ב20 ותכתוב גמיש ותרד עד כמה שאתה רוצה -
@יושב-בסתר כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
אני בנאדם עסוק ואיני יודע האם יש לי כח לכאב ראש הזה
סליחה על השאלה, אבל במה אתה עסוק? אם זה בלימוד תורה או חסדים אתה צודק.
אבל -
אם התכוונת שאתה "עסוק" בעבודה - תעשה חשבון כמה זמן לוקח לך להרוויח 10,000 ש"ח בעבודה שלך, וכמה זמן ייקח לך להשקיע בלמכור את הרכב הזה בנחת ב18,500, ותחליט אם זה שווה...אנשים לא עושים חשבון פשוט, אומרים "אני לא יכול להפסיד יום עבודה" גם אם בעבודה הם מקבלים 30 שקל לשעה, וב"הפסד יום" הם ירוויחו 1000... תחשוב! בסופו של דבר כסף זה מספרים. ועושים מה שמשתלם. -
@EBA יש עוד משהו ש @יושב-בסתר יצטרך לשים לב זה יישור קו כמה יעלה לעשות את התיקונים הנצרכים אם בכלל כדי להציע רכב למכירה
@יושב-בסתר מה קילומטראז' אתה יודע? -
-
@EBA כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
אני בנאדם עסוק ואיני יודע האם יש לי כח לכאב ראש הזה
סליחה על השאלה, אבל במה אתה עסוק? אם זה בלימוד תורה או חסדים אתה צודק.
אבל -
אם התכוונת שאתה "עסוק" בעבודה - תעשה חשבון כמה זמן לוקח לך להרוויח 10,000 ש"ח בעבודה שלך, וכמה זמן ייקח לך להשקיע בלמכור את הרכב הזה בנחת ב18,500, ותחליט אם זה שווה...אנשים לא עושים חשבון פשוט, אומרים "אני לא יכול להפסיד יום עבודה" גם אם בעבודה הם מקבלים 30 שקל לשעה, וב"הפסד יום" הם ירוויחו 1000... תחשוב! בסופו של דבר כסף זה מספרים. ועושים מה שמשתלם.אני בחור ישיבה... סוף כל סוף בחור ישיבה מחשבן כל אגורה, זה חוץ מהפחד של ההתעסקות במכירה, זה הקטע שאני לא יודע מה מצב הרכב בדיוק מלבד התמונות...
מה שבטוח שכשיש בעיה במנוע, מצבר ודברים עיקריים מציינים זאת במכרז, וכאן לא צויין, מה שמרגיע...
עוד דבר שמרגיע, שהרכב עבר טסט בשנה האחרונה, מה שאומר שסיכויים גבוהים שהוא תקין.
למען האמת אחד הסיבות העיקריות שאני לא כל כך רוצה להמשיך בעסקה כי ההורים שלי ביקשו. (רוצים אותי בחור ישיבה ולא סוחר...) -
@EBA כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
בכל מקרה, אם אתה מחליט שלא - בוא קח ממני 8000 שקל ותביא לי את הרכב.
תרוויח 350 ש"ח...איך אני מרוויח 350?
הרי אם אני משלם 8,500
ומוכר ב8,000
מפסיד 500...
אולי אתה מתכוון מרוויח את ה350 אם אני מבטל.בכל אופן, אחרי שכולכם מסכימים שהעסקה משתלמת ואפשר רק להרוויח ממנה, ובשל הכיבוד הורים מצוה עלי לעצור ולא לקחת את הרכב, אשמח אם מישהו יקח את העסקה במקומי ויגרום לי על הדרך לא להפסיד.
אני מצרף כאן את הקישור לרכב במכרז, עם תמונות שלו.
מי שירצה, הרכב יוכל להשתחרר לו תוך שבוע, בלי לחכות את החודש המתנה... אני שולח להם צילום ת.ז. שלו והרכב הופך על שמו. -
אשמח אם מישהו יקח את העסקה במקומי ויגרום לי על הדרך לא להפסיד
אני חושב שאני יקנה ממך את העסקה(צריך רק לדבר עם האישה). ב8500 נכון?
-
@YOLEVI כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
אשמח אם מישהו יקח את העסקה במקומי ויגרום לי על הדרך לא להפסיד
אני חושב שאני יקנה ממך את העסקה(צריך רק לדבר עם האישה). ב8500 נכון?
כן, אשמח.
ברור שבתוכנית הראשונה התכוונתי גם להרוויח, אבל לא על חשבון הציבור שלנו בני התורה היקריםבקשר לבדיקה, הבנתי שאין מניעה לראות את הרכב במגרש, אבל לא מקבלים מפתח עד לאחר התשלום, מה שהוריד אותי מהרעיון עקב הנסיעה הארוכה ממני לשם.
-
-
@YOLEVI כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
עקב הנסיעה הארוכה ממני לשם
איפה זה בדיוק?
גלילות בהוד השרון