ניקוי מערכת EGR
-
@הכל-בעזרת-השם השרתי כמה שעות עם כל מיני חומרים כאלו ולא עזר...(עדיין יש נורה P0401)
ולגבי מה שהראת שם יש לי את זה זה מעולה לסעפת יניקה (איפה שהחורים הקטנים נכנסים מהשביל של הEGR עד לסעפת) וגם לשסתום אבל לקולר יש כמו רשת שזה לא נכנס שם אולי יש כאלו יותר דקים וארוכים..שנכנסים לשם הזמנתי כזה (עובי 1.5 מ"מ) מחכה שיגיע
אנסה זאת
ולגבי הסודה קאוסטית זה מה שפותחים עם זה סתימות?
זה יעיל יותר מבנזין לבן וכו'?
ניקת פעם EGR ברמה שרואים אור מצד לצד?
אני בטוח שכן, רק מתעניין באיזה צורה עושים את זה...
תודה רבה לך על הכל!!! -
@MENI כתב בניקוי מערכת EGR:
לגבי הסודה קאוסטית זה מה שפותחים עם זה סתימות?
זה יעיל יותר מבנזין לבן וכו'?
ניקת פעם EGR ברמה שרואים אור מצד לצד?כן ואני מגלה לך סודות מקצוע לא להעתיק
-
-
@הכל-בעזרת-השם רק להשרות אותו לכמה שעות וזהו הכל יורד?
-
@הכל-בעזרת-השם אתה יכול לפרט יותר את תהליך הניקוי איך משתמשים בסודה הנ"ל כמה דילול זמן השרייה וכו'
ממש תודה רבה לך -
-
@שלמה באיזה דילול לשים אותו הEGR (אני מתכוון לקולר בלבד) בערך 30 ס"מ אני צריך למלא סיר מים בשביל זה
כמה סודה לשפוך?2 או 3 % תזהר לא לגעת בידים זה כמו אש
-
@הכל-בעזרת-השם מה אתה רציני אם לדוגמא אני שם ליטר מים אז רק שתיים שלוש כפות יספיקו?? אתה יודע באיזה פיח מדובר זה פיח אולי של 300 ק"מ....
זה נשמע מצחיק שזה הכל בשביל זה...
מדגיש שאין לי שום ידע בחומר הזה....
וממש תודה רבה לך על העזרה -
@הכל-בעזרת-השם מה אתה רציני אם לדוגמא אני שם ליטר מים אז רק שתיים שלוש כפות יספיקו?? אתה יודע באיזה פיח מדובר זה פיח אולי של 300 ק"מ....
זה נשמע מצחיק שזה הכל בשביל זה...
מדגיש שאין לי שום ידע בחומר הזה....
וממש תודה רבה לך על העזרהתנסה סתם לשים בכיור בבית עם מים רותחים תראה מה זה עושה
-
סודה קאוסטית זה סודה לשתיה?
-
-
@אני-אני-אני כתב בניקוי מערכת EGR:
סודה קאוסטית זה סודה לשתיה?
כמו שכתב לך @הכל-בעזרת-השם סודה קאוסטית זה לא סודה לשתיה
סודה לשתיה זה סודיום ביקרבונט (NaHCO₃) וסודה קאוסטית זה נתרן הידרוקסידי (NaOH) שניהם מלחים בנוסחאות שונות ולא. לא הייתה רוצה להתבלבל ביניהםלדוגמא אם תרצה לרכך שעועית תשרה אותה בסודה לשתיה ומים חמים, יצא אחלה טשונט. ואם תשים סודה קאוסטית לא ישאר לך כלוםהיה חשוב לי להדגיש זאת כדי שלא יתבלבלו
-
@הכל-בעזרת-השם עשיתי כמו שאמרת השרתי בסודה אכן יצא משם כמעט הכל (בדגש על הכמעט ) הקולר מרגיש פתוח מאד וכנראה שהוא תקין אך הנורה P0401 חזרה מה יכול להיות
חשוב לי להדגיש שהשסתום עצמו לא נפתח אלא נוקה יסודי מבתוכו... -
@הכל-בעזרת-השם עשיתי כמו שאמרת השרתי בסודה אכן יצא משם כמעט הכל (בדגש על הכמעט ) הקולר מרגיש פתוח מאד וכנראה שהוא תקין אך הנורה P0401 חזרה מה יכול להיות
חשוב לי להדגיש שהשסתום עצמו לא נפתח אלא נוקה יסודי מבתוכו...התקלה בעיקר על השסתום ואם הוא לא נפתח בקלות בלחיצה עליו אז אתה תצטרך להחליף
-
@הכל-בעזרת-השם התכוונתי לומר שלא פתחתי את השסתום עצמו כי הברגים שלו אכולים, אלא רק ניקיתי אותו משאר הכניסות שלו, חשוב לי להדגיש שהאוטו חסכוני מאד(1 ל25 בנסיעה מחוץ לעיר והרכב עשה 365 קילומטר!!) ומרגיש בסדר (היה רעידות לפני ועכשיו אחרי הניקוי EGR כולל סעפת הכל בסדר)
אחרי כל הנתונים האלו יש סיכוי שהתקלה אכן בחוסר זרימה?
אין לי איך לפתוח את השסתום עצמו זה רק להחליף אותו... -
@הכל-בעזרת-השם התכוונתי לומר שלא פתחתי את השסתום עצמו כי הברגים שלו אכולים, אלא רק ניקיתי אותו משאר הכניסות שלו, חשוב לי להדגיש שהאוטו חסכוני מאד(1 ל25 בנסיעה מחוץ לעיר והרכב עשה 365 קילומטר!!) ומרגיש בסדר (היה רעידות לפני ועכשיו אחרי הניקוי EGR כולל סעפת הכל בסדר)
אחרי כל הנתונים האלו יש סיכוי שהתקלה אכן בחוסר זרימה?
אין לי איך לפתוח את השסתום עצמו זה רק להחליף אותו...אם אין בעיה בתגובה של הרכב אז תמשיך ליסוע