תקלה P2263 בסיטרואן
-
@מאיר כתב בתקלה P2263 בסיטרואן:
איזה רכב מדובר כי זה קורה לפעמים בבריחת אוויר.
פיג'ו, סיטרואן, רנו, דצ'ייה וניסאן סובלים מצינור טורבו דפוק בקיצור צריך לבדוק שאין בריחת וואקום מאיפשהו -
@הכל-בעזרת-השם כתב בתקלה P2263 בסיטרואן:
איזה רכב מדובר כי זה קורה לפעמים בבריכת אוייר פיגו סיטרואן ורנו דצייה ניסאן סובלים מצינור טורבו דפוק בקיצור צריך לבדוק שאין בריכת וואקום מאיפשהו
אכן סיטרואן, איך בודקים בריחת אויר?
-
@simon כתב בתקלה P2263 בסיטרואן:
איזה רכב מדובר כי זה קורה לפעמים בבריכת אוייר פיגו סיטרואן ורנו דצייה ניסאן סובלים מצינור טורבו דפוק בקיצור צריך לבדוק שאין בריכת וואקום מאיפשהו
איזה סיטרואן? והאם זה קרה סתם פתאום או שעשית משהו ברכב?
-
קיים צורך לכתוב את כל השאלה בגוף ההודעה ולא להסתמך על הכותרת. באם זה היה נעשה הייתה נחסכת השאלה והתשובה.
-
איזה סיטרואן? והאם זה קרה סתם פתאום או שעשית משהו ברכב?
סיטרואן פיקאסו, זה קרה כמה ימים אחרי החלפת מכסה שסתומים, הקודם סבל מנזילות קטנות מסביב, ומוסכניק החליף לי את המכסה ביחד עם האטמים.
אחרי החלפת המכסה נסעו אתו לצפון ואז היה תקלה ראשונה שהידית היתה קופצת לפני מילוי מיכל מלא, בנסיעה אח"כ לירושלים, הבעיה בדלק נעלמה, אבל נורת מנוע נדלקה, סרקתי תקלות במחשב רכב וזה אחד התקלות שיצא (חוץ מתקלה באמבולייזר לא מאופיין כנראה בגלל שהוא לא מזהה את האמובלייזר שבשלט) ועוד תקלה משהו על הבלם יד החשמלי,
מחקתי את התקלות, הוצאתי את הצינורות גומי וחיברתי מחדש, נראה שצינור דק שנכנס למכסה שסתומים קרוע מעט בקצוות שלו, אבל נראה שהחבק סוגר עליו אחרי הקרע וזה לא אמור להיות הבעיה.
מצורף פירוט של התקלה בסריקה ממוקדת למנוע תקלת מנוע.pdf
תודה רבה -
תקלה P2263 בסיטרואן
P2263
Turbocharging pressure regulation fault measured
pressure too high local
תרגום
P2263
תקלת ויסות לחץ טורבו נמדדה
לחץ מקומי גבוה מדיאני חושש שיש לזה קשר לרכיב הזה שכנראה לא במקום, יש לכם מושג בזה?
אולי תפרט את התסמינים שקורים בגלל התקלה הנ''ל
אני יכול לשאול את דודי שיש לו קצת ניסיון עם האוטו הזה (יש לו ניסיון אפילו שהוא לא מעוניין בנסיון הזה....) -
@המפותח כתב בתקלה P2263 בסיטרואן:
תקלה P2263 בסיטרואן
P2263
Turbocharging pressure regulation fault measured
pressure too high local
תרגום
P2263
תקלת ויסות לחץ טורבו נמדדה
לחץ מקומי גבוה מדיאני חושש שיש לזה קשר לרכיב הזה שכנראה לא במקום, יש לכם מושג בזה?
אולי תפרט את התסמינים שקורים בגלל התקלה הנ''ל
אני יכול לשאול את דודי שיש לו קצת ניסיון עם האוטו הזה (יש לו ניסיון אפילו שהוא לא מעוניין בנסיון הזה....)נורת מנוע נדלקה באופן קבוע, ואחרי שמחקתי את התקלה היא נעלמה ולא חזרה.
במצבי מאמץ כמו העליות יש תחושה של רכב חנוק שמתקשה לטפס גם בסחיטה של הדוושה בשונה מלפני התקלה.
נראה לי שצריכת הדלק כעת מוגברת יותר.
וכן תחושת בטן שמהאגזוז יוצא אויר מזוהם יותר.
בנסיעה לפעמים מרחף בתוך הרכב ריח (לא חזק אבל עם נוכחות) של דלק. -
איזה רכב מדובר כי זה קורה לפעמים בבריחת אוויר.
פיג'ו, סיטרואן, רנו, דצ'ייה וניסאן סובלים מצינור טורבו דפוק בקיצור צריך לבדוק שאין בריחת וואקום מאיפשהוכנראה שאתה צודק
בדקתי כעת הצינור, מדובר בצינור הזה מה הצינור הזה עושה? מק"ט כללי 1440Q6
רכשתי אותו לפני 3 שנים מכאן
אני רואה שבחיבור של הצינור הדק למכסה מנוע אין חבק (מס' 20 בתמונה המצורפת), וכן אין גומי/פלסטיק שנכנס בראש של הצינור הדק (מס' 9 בתמונה המצורפת).
וגם הצינור עצמו (B בתמונה המצורפת) בקצה הזה קרוע ובלוי מעט.
היכן אני משיג את הצינור הזה B עם החבק והפלסטיק הזה בצורה מהירה?
מעלי אקספרס יקח זמן עד שזה יגיע.
וגם לא הבנתי מה המק"ט שלו.
תודה רבה