מזגן לא מקרר פתאום!!!!!
-
@מתחזק כתב במזגן לא מקרר פתאום!!!!!:
לדבריהם יתכן שזה בעיה ברדיאטור הפנימי.
הגיוני, וזה סיפור יקר (מכיר מישהו שעשה אצל ערבים ב600 ש"ח ועל הדרך קיבל כמה נזקים...)
לדעתי היית צריך לפתוח נושא חדש. -
@עמשא-בן-יתר יש לי טויטה קורולה 2006, לפני כארבעה חודשים הייתה לי דליפת גז חזקה והחלפתי את היחידה הפנימית של המזגן ברכב (עלות של 1700 ש"ח!!) וב"ה מאז המזגן עבד פצצה!!
היום אני נכנס לרכב ומפעיל את המזגן שלפתע הוא מוציא חום מטורף כשהוא על קור!!
אז שהיה חסר גז הוא היה מוציא אויר פושר בלבד.....
ניסיתי לשחק עם המזגן, להעביר מחום לקור, וכו' וכו' ושום כלום......
יש למישהו מושג??
(אני מתכוון מחר לללכת למוסך שתיקן לי אותו, למרות שיש לי אחריות רק לשלושה חודשים על התיקון) -
@טויטה-קורולה תפתח נושא חדש
ותבדוק את זה -
@טויטה-קורולה יכול להיות השסתום שאחראי על פתיחה של הגז והזרימה
-
@klopkk כתב במזגן לא מקרר פתאום!!!!!:
@טויטה-קורולה תפתח נושא חדש
ותבדוק את זהבדיוק באתי לכתוב על זה ל @עמשא-בן-יתר
ועוד תוספת קטנה, לפעמים מועיל לשמן מבחוץ את המנגנון ולהחליף מקור לחום כמה פעמים ותוך כדי לעזור למנוע עם היד. -
@מתחזק כתב במזגן לא מקרר פתאום!!!!!:
@מיישה
איך אפשר לדעת מה הבעיה?
אני מלאתי גז, ואחרי יומיים ברח שוב הגז.
במוסך בדקו עם מכשיר ולא גילו שום דליפה.
לדבריהם יתכן שזה בעיה ברדיאטור הפנימי.
מדובר בפריוס 2008.
מה מומלץ לעשות כעת?אותה בעיה גם אצלי יש לך כמה אופציות 1. אולי הגיע הזמן להתחדש ברכב קצת יותר מתקדם 2. להחליף את כל המערכת הפנימית משהו כמו 3000 ש"ח 3. למלאות גז כל תחילת קיץ ולשרוד עם זה
אופציה רביעית שעדיין לא ניסיתי זה חומר ששמים בצנרת והוא אמור לסתום את החורים ( כביכול אותו רעיון כמו בצמיגים ) -
@טויטה-קורולה כתב במזגן לא מקרר פתאום!!!!!:
(אני מתכוון מחר לללכת למוסך שתיקן לי אותו, למרות שיש לי אחריות רק לשלושה חודשים על התיקון)
אל תלך!!
תעשה כמו שהסברתי כאן!
-
@אלי-2023 כתב במזגן לא מקרר פתאום!!!!!:
להחליף את כל המערכת הפנימית משהו כמו 3000 ש"ח
למה כ"כ הרבה?
יש לי טויטה קורולה 2006, לפני כארבעה חודשים הייתה לי דליפת גז חזקה והחלפתי את היחידה הפנימית של המזגן ברכב (עלות של 1700 ש"ח!!) וב"ה מאז המזגן עבד פצצה!!
אופציה רביעית שעדיין לא ניסיתי זה חומר ששמים בצנרת והוא אמור לסתום את החורים ( כביכול אותו רעיון כמו בצמיגים )
אני לא הייתי שם כזה דבר בלי המלצות מבעלי נסיון רב! זה עלול לגרום נזק יותר מהחיסכון וגם לא לפתור את הבעיה (עיין ערך חומר סותם למנוע)
-
@נייטרון-חפשי כתב במזגן לא מקרר פתאום!!!!!:
להחליף את כל המערכת הפנימית משהו כמו 3000 ש"ח
למה כ"כ הרבה?
יש לי טויטה קורולה 2006, לפני כארבעה חודשים הייתה לי דליפת גז חזקה והחלפתי את היחידה הפנימית של המזגן ברכב (עלות של 1700 ש"ח!!) וב"ה מאז המזגן עבד פצצה!!
אופציה רביעית שעדיין לא ניסיתי זה חומר ששמים בצנרת והוא אמור לסתום את החורים ( כביכול אותו רעיון כמו בצמיגים )
אני לא הייתי שם כזה דבר בלי המלצות מבעלי נסיון רב! זה עלול לגרום נזק יותר מהחיסכון וגם לא לפתור את הבעיה (עיין ערך חומר סותם למנוע)
אני עניתי ל @מתחזק שיש לו פריוס 2008 וזה ההצעות מחיר שאני קיבלתי על פריוס 2008 למה כזה יקר ? כי לפי מה שהבנתי זה הרבה עבודה וכ"ו
ולגבי החומר הנ"ל שמעתי על זה מחבר וביררתי קצת גם בקבוצות וגם במוסך ובחנות חלפים וראיתי שהתגובות חלוקות חלק ממליצים וחלק אומרים שזה חרטה גמור
אז אין לי מושג באמת לכן אמרתי שאני אישית לא יודע כי לא ניסיתי