כמה זמן ניתן להשאיר מזגן דולק כשהרכב מכובה
-
@אני-אני-אני כתב בכמה זמן ניתן להשאיר מזגן דולק כשהרכב מכובה:
@בוטח
המזגן לא עובד בכזה מצב (רק מוציא אויר)לחלוטין.
וכמה הצריכה של מפוח?
(אין לי מושג, מניח שזה קצת פחות מלהשאיר פנסי הלוגן דולקים, @לך-תדע...)
אחר שיטוט מצאתי את זה, מפוח אקראי לטויוטה הייאס, עם נתון צריכה של... 100W, מכאן רק לעשות את החשבון מול פנסים לדוגמה (בהנחה שפותח השרשור יודע שמצברו מספיק ל5 שעות תאורה, ורק המזגן לא ידועה לו צריכתו).
משיטוט קל נראה ש-50W לנורת הלוגן זה סביר, אם כן הוא, הרי ששתי נורות (קדמיות) שוות ערך למזגן פועל, אא"כ גם הפנסים וגם המזגן פועל. תם התחקיר...
-
@לך-תדע כתב בכמה זמן ניתן להשאיר מזגן דולק כשהרכב מכובה:
@אני-אני-אני כתב בכמה זמן ניתן להשאיר מזגן דולק כשהרכב מכובה:
@בוטח
המזגן לא עובד בכזה מצב (רק מוציא אויר)לחלוטין.
וכמה הצריכה של מפוח?
(אין לי מושג, מניח שזה קצת פחות מלהשאיר פנסי הלוגן דולקים, @לך-תדע...)
אחר שיטוט מצאתי את זה, מפוח אקראי לטויוטה הייאס, עם נתון צריכה של... 100W, מכאן רק לעשות את החשבון מול פנסים לדוגמה (בהנחה שפותח השרשור יודע שמצברו מספיק ל5 שעות תאורה, ורק המזגן לא ידועה לו צריכתו).
משיטוט קל נראה ש-50W לנורת הלוגן זה סביר, אם כן הוא, הרי ששתי נורות (קדמיות) שוות ערך למזגן פועל, אא"כ גם הפנסים וגם המזגן פועל. תם התחקיר...
![כיתוב בבעיות טעינה]תודה. פותח השרשור לא יודע לכמה זמן מצברו מספיק, קניתי אותו יד 2, איך בודקים את זה בלי לגמור את המצבר [פשוט תאורה משאירים כששוכחים, ומזגן כשרוצים לחכות ברכב למישהו, לכן שאלתי דוקא עליו].
-
-
@klopkk כתב בכמה זמן ניתן להשאיר מזגן דולק כשהרכב מכובה:
@בוטח לדעתי קשה לדעת אפילו זמן משוער
הקו המנחה צריך להיות כמה שפחות שימוש במצבר
כי גם אם לא תגיע לרמה שהרכב לא יניע זה וודאי לא טוב לתוחלת החיים של המצברתבדוק איזה מצבר יש לך, ומאיזה תאריך הוא, נהיה יותר חכמים.
אם הוא ישן, אז וודאי לא מומלץ.
עריכה: כל השאר זה ניסוי וטעיה. -
@Klonimoos כתב בכמה זמן ניתן להשאיר מזגן דולק כשהרכב מכובה:
אם הוא ישן, אז לא מומלץ
וגם אם הוא לא ישן, לך תדע מה מצבו (אולי גם המוכר היה ממתין ברכב עד שנגמר המצבר)