סטיק למולטימדיה מומלץ
-
@יוסי-לוי כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
@צילפינגים לענ"ד אין עניין בסטיק מומלץ דווקא למולטימדיה (כמו שמשתמע מהכותרת)
תחפש סטיק מומלץ במתמחים טופ ומה שטוב שם יהיה טוב גם למולטימדיהבכל מקרה שים לב שאתה לא צריך סטיק עם סוללהלענ"ד בשונה מסטיק לשימוש רגיל במולטימדיה לכאורה יש פחות צורך בסטיק מהיר ולכן ייתכן ואפשר להסתפק בסטיק זול יותר שיהיה מומלץ עבור השימוש הזה.
-
@aiib תרשה לי לחלוק עליך כי הפער הוא לא מאות שקלים אלא עשרות שקלים וכשקונים משהו פשוט גם מסתכנים בזה שהמוצר יתקלקל מהר ותצטרך לקנות עוד כמה כאלה...
בנוסף בסטיק לא טוב הקליטה תהיה חלשה ולא יציבה ובדיוק כשתמהר לצאת לנסיעה או לפני איזה הצטלבות בדרך הווייז לא יעבוד...
לכן לטווח ארוך הייתי כן קונה משהו מומלץ בסביבות ה150 שקלים -
@צילפינגים לענ"ד אין עניין בסטיק מומלץ דווקא למולטימדיה (כמו שמשתמע מהכותרת)
תחפש סטיק מומלץ במתמחים טופ ומה שטוב שם יהיה טוב גם למולטימדיהבכל מקרה שים לב שאתה לא צריך סטיק עם סוללהממש לא חיפשתי דווקא למולטימדיה זה היה רק בשביל לפתוח שרשור בנושא מולטימדיה שלא יהיה מובן שאולי אני מחפש סתם המלצה איזה סטיק יעבוד לי טוב בבית אני יודע שזה בדיוק אותו הדבר...
-
@aiib תרשה לי לחלוק עליך כי הפער הוא לא מאות שקלים אלא עשרות שקלים וכשקונים משהו פשוט גם מסתכנים בזה שהמוצר יתקלקל מהר ותצטרך לקנות עוד כמה כאלה...
בנוסף בסטיק לא טוב הקליטה תהיה חלשה ולא יציבה ובדיוק כשתמהר לצאת לנסיעה או לפני איזה הצטלבות בדרך הווייז לא יעבוד...
לכן לטווח ארוך הייתי כן קונה משהו מומלץ בסביבות ה150 שקליםאתמול בסוף הזמנתי סטיק מאלי אקספרס ב36 ש"ח כתוב שזה במבצע במקום 77 ש"ח [לך תאמין להם] אבל המוצר הוא בדיוק אותו מוצר שמוכרים לך בארץ במחיר כפול ומכופל עם אותו כיתוב ואותו אריזה בדיוק בדקתי אחד ליד השני אז שתדע שאתה קונה משהו פה בארץ באיזור ה150 שח [אני גם כמעט קניתי מאותה סיבה] אתה קונה בדיוק את אותו המוצר שיש באלי אקספרס רק יותר יקר אם זה לא מפריע לך..
-
@YOLEVI כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
@צילפינגים נשמח לקישור
נראה לי כדאי לך לחכות שהוא יעדכן שזה עובד לו
שהתדר של הסטיק תואם לארץ ושהוא באמת שווה משהו -
הלוואי ונתבדה שהסטיק ב36 עושה את אותה עבודה
אותו עבודה ודאי שלא יעשה
חיפשתי בעבר באלי כל המותגים עולים שם 100+ שזה אחלה מחיר
אבל ב40 שקל? כנראה משהו פשוט
לכן ממליץ לחכות לראות אולי נופתע כי בכל זאת לוויז בלבד באמת לא צריך משהו מהיר מידי -
@YOLEVI כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
@צילפינגים נשמח לקישור
בכל אופן אני בעצמי גם מצטרך לדברי @ראובן-שבתי אמרתי בוא ננסה מה יכול להיות בנוסף לזה שראיתי שאף אחד לא שלח לי קישור מומלץ
אז אמרתי בוא נראה מה יצא וגם בארץ ראיתי את הסטיק הזה בכ150 עד 200 שח בוא נראה שהוא יגיע אני יעדכן שוב -
@שלמה זה מוצר מומלץ מאוד בארץ הוא עולה כ300 שח אולי יותר אפילו אני לא קניתי אותו בגלל שאני רוצה משהו בלי בטריה שתתנפח לי באוטו כי זה תמיד באוטו
@שלמה כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
ויש לו מעלה כי אין אפשרות (למשתמש הקלאסי) להכניס בו סים שהוא לא נטפרי
זה תקף גם למוצר מאלי אקספרס?
-
@צילפינגים כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
זה תקף גם למוצר מאלי אקספרס?
לא נראה לי, זו בטח איזו שהיא גירסה
אבל נחכה לשמוע תגובה מבוגרי מתמחים
@טכנולוג ? -
@טכנולוג כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
@שלמה ברור שהסטיק מעלי אקספרס לא חסום רק לנטפרי (תחשוב שקונה את זה אחד מזימבבואה ולא מבין למה לא עובד לו ואח"כ הוא יחזיר להם כי לנטפרי אין שירות בזימבבואה....)
אתה כנראה קנית ממקום ייעודי בישראל שערכו את הצ'יפ של הסטיק הזהמצחיקול
התכוונתי שמה שרכשתי בארץ ערוך לנטפרי בלבד (כמו שאמרת)
שאלתי הייתה האם אפשר להזמין מעלי כזה מכשיר ב140 ש''ח ולעשות לזה גירסה שתתמוך רק בסים נטפרי
מה הכוונה@טכנולוג כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
ערכו את הצ'יפ של הסטיק הזה