מה אומרים על וויז של חברת הדרן
-
תגובה: אני צריך וויז זול פשוט כול הויזים פתוח בהם סלו ודרך הסלו אפשר להגיע ליוט יוב וכו 'בדקתי את זה בכול המכשירים אבל אמרו לי שבמכשיר של הדרן זה לא עובד מעניין אותי אם למשהו יש מידע בנידון
-
@יהודה-חיים-שמח
יש לי הדרן וזה חסום שם אבל אם אתה רוצה זול זה לא הכתובת משלמים שם 20 ש"ח לחודש סינוןאגב בסלו יש אופציה לתח"צ ושניסיתי לעדכן פרופיל זה לא פתח לי את המצלמה אם מישהו יודע אני ישמח
פניה לשרות לא הועילה -
@יהודה-חיים-שמח
מה רע בזה? -
-
@יהודה-חיים-שמח לפני מספר חודשים קניתי סמסונג A05 ב-₪360 התקנתי קיידרואיד ואני נהנה מאוד.
למי שלא יודע קיידרואיד זה חסימה חדשה (עוד בגרסת בטא) הרמטית ברמה הכי גבוהה יותר מהדרן כמו וויפרי לטאבלטים חינמית לגמרי. -
@יהודה-חיים-שמח מה זה סול?
-
@מצויין-101 לדעתי הכוונה לסלופארק..
אפליקציית חניה -
@Klonimoos כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
@יהודה-חיים-שמח
מה רע בזה?ששתי דקות ואני פותח לך מה שאתה רוצה בזה זה הכי קל לפרוץ
-
@פתוח-לשמוע כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
@יהודה-חיים-שמח
יש לי הדרן וזה חסום שם אבל אם אתה רוצה זול זה לא הכתובת משלמים שם 20 ש"ח לחודש סינוןאגב בסלו יש אופציה לתח"צ ושניסיתי לעדכן פרופיל זה לא פתח לי את המצלמה אם מישהו יודע אני ישמח
פניה לשרות לא הועילהמעניין אותי כמה עולה המכשיר אנירוצה לקנות
-
@מצויין-101 כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
@klopkk
יש אפשרות לפרוץ דרך שם? איך?
אני קניתי לפני כמה זמן דרך המלך כי אמרו לי שאי אפשר לפרוץ אותובאמת חרטה דרך המלך אני יכול לרשום הוראות איך להגיע ליוטיוב ואנסטגרם
-
אני לא יודע אם זה תמאים לכתוב בפומבי אבל גם כול המכשירים האלו מגיעם עם סים פתוח אז אין יותר מדאי להיות טמבל בשביל לפתוח את זה והבעיה הגדולה זה שכול הגמחים יש להם את דרך המלך
-
-
@יהודה-חיים-שמח
גם הדרן רק שלפרוץ אותם זה כבר סיפור אבל סיפור מסובך -
פוסט זה נמחק!
-
@יהודה-חיים-שמח כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
@מצויין-101 כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
@klopkk
יש אפשרות לפרוץ דרך שם? איך?
אני קניתי לפני כמה זמן דרך המלך כי אמרו לי שאי אפשר לפרוץ אותובאמת חרטה דרך המלך אני יכול לרשום הוראות איך להגיע ליוטיוב ואנסטגרם
@יהודה-חיים-שמח כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
@Klonimoos כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
@יהודה-חיים-שמח
מה רע בזה?ששתי דקות ואני פותח לך מה שאתה רוצה בזה זה הכי קל לפרוץ
את האמת, התלבטתי אם למחוק. אבל השארתי למען ידעו כולם שבמכשירים האלו יש אפשרות קלה לפריצה וגם מי שמאמין בעצמו ויודע שהוא דיסלקט באלקטרוניקה כך שבחיים לא יגיע לפריצה; ידע בבירור שהילדים, אע"פ שהם כ''כ חמודים המוח שלהם לא נעצר לרגע ואם תקראו סיפורים בעניין, אתם תרגישו השנה את החורבן יותר מתמיד!
למיטב ידיעתי הדרן הם מוגנים הרמטית ולא בכדי הם הכי יקרים. וגם אם הם ממש גנבים זה משתלם. (שהרי גזל ועריות נפשו של האדם מחמדתן. עדיף שהם יחטאו בגזל מאשר שנשאר אנחנו עם העבירה השניה!) והחי יתן אל ליבו.
בנוסף צריך לדעת שגם לנו יש ילד קטן בפנים.
-
@מאיר
לצערנו הרב קיימת בעיה שהמבוגרים עד שהם לא רואים הם לא מאמינים...
פגשתי המוןןן אנשים כאלה שעד שלא ראו שאפשר לפרוץ הם לא שחררו את המכשיר...
הרוב אומרים שזה סתם קיצוניות...
כמו שיש רבנים שאוסרים ומתריעים על מחשב עם מיייל בלבד
באזהרת יהרג ואל יעבור!!!! -
@מאיר
אני יוסיף רק נדבך אחד
האם משהוא מרוצה מהשירות של הדרן ???? אני אישית מרוסק מהם לגמרי כמובן אחרי שאכלתי אותה במנוי ל3 שנים...אי לכך אם משהוא באמת יעשה חסימה בלי משחקים אני איתו באש ובמים
משחקים קרי וואצאפ ועוד קרוב ל 10000000 מיליון אפלקציות למינהם -
מצטרף בכל לב להנ"ל
הדרן זה קללה שלא כתובה בתורה
עובד בקצב של צב, ואין מצב לשרוד אם כזה מכשיר יותר מחודש מנסיון!!
וכשאתה רוצה להתנתק אופ... התחייבת ל 3 שנים, ומבחינתם לא מעניין אותם כלום!
אין מצב לבטל את זה, וזה הסיבה שהם עושים ל 3 שנים
כי כולם בורחים מהם אח"כ, ככה הם תופסים אותך בגרון
אגב אין כמעט אפשרות לתקשר איתם
בקיצער.... לא להתקרב
אגב מי שמעוניין במכשיר הדרן יש לי למכירה כולל זרוע ומטען מהיר, מכשיר מקסים במצב חדש...