מה אומרים על וויז של חברת הדרן
-
@מצויין-101
הוא למד מהדרן !!אבל עם כל הזלזול .........
עדיין מצד חסימה הרמטי מצד אחד בכל אופן אשמח לשמוע אחרת והלוואי
אין להם כרגע מתחרה
מתפלל שיבואו ת"ח אמיתיים עם חוש עסקי ויעשו וייז בלבד (בלבד קרי ללא 1000000..... אפלקציות אלק כשרות ולצערי אישית יש לי הדרן בשביל רק ד"ר פריוס ועושה חיל איתה אבל למען הכלל מוכן לוותר)
עם הסכמות וחסל
ד"א מוכן להיות משקיען בקטע אבל אני רוצה הסכמות של רבנים כבדים ואני שותף
סתם שאלה האם אפשר לעשות וויז מקורי ללא שום חיבור אינטרנטי
ורק נפסיד שוטרים בזמן אמת יש אופציה כזאת משהוא יודע לתכנת דבר כזה ???אגב חשבתי לכתוב סטלבט אבל אני כבר מפחד מכמה בנים של אבשלום קור זכותו תעמוד בעדו שיסקלוני בהבל מקלדתם -
@מצויין-101 כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
@יהודהר
איך הוא יכול להיות מקסים כשאתה ככה מקלל אותו????כשכותבים את זה אחרי קללות, זה בד''כ בציניות.
וסתם כך, מקסים זה מילה שמתארת דימיון לא מציאות, ואכן בדימיון (פרסומות) זה כך....@מרדכי-MC כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
סתם שאלה האם אפשר לעשות וויז מקורי ללא שום חיבור אינטרנטי
ורק נפסיד שוטרים בזמן אמת יש אופציה כזאת משהוא יודע לתכנת דבר כזה ???יש דבר כזה, קח מכשיר תתקין עליו וויז, תנתק לו כל שבב אינטרנטי, וזה יעבוד לך בלי.
ויש מכשיר דומה קוראים לו GPS.
. -
@Klonimoos כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
תנתק לו כל שבב אינטרנטי, וזה יעבוד לך בלי.
זה לא. הוא לא ימצא את הכתובת שאתה מחפש.
השאלה שלו היתה האם אפשר לעשות שהוא ימצא כתובות [שתהיינה מאוחסנות במפת האופליין שלו] וינווט לשם גם בלי רשת.
ואגב, לא נפסיד בזה רק שוטרים, אלא את המטרה העיקרית של וויז - פקקים, וזמן הגעה משוער בזמן אמת לפי מצב התנועה. -
@EBA כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
בגוגל מאפס אופליין הוא כן מוצא
(יש לו הרבה חסרונות אחרים, אבל כתובות הוא מוצא) -
@יהודהר כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
מצטרף בכל לב להנ"ל
הדרן זה קללה שלא כתובה בתורה
עובד בקצב של צב, ואין מצב לשרוד אם כזה מכשיר יותר מחודש מנסיון!!
וכשאתה רוצה להתנתק אופ... התחייבת ל 3 שנים, ומבחינתם לא מעניין אותם כלום!
אין מצב לבטל את זה, וזה הסיבה שהם עושים ל 3 שנים
כי כולם בורחים מהם אח"כ, ככה הם תופסים אותך בגרון
אגב אין כמעט אפשרות לתקשר איתם
בקיצער.... לא להתקרב
אגב מי שמעוניין במכשיר הדרן יש לי למכירה כולל זרוע ומטען מהיר, מכשיר מקסים במצב חדש...אני מעוניין 0583280402
-
-
תנתק לו כל שבב אינטרנטי, וזה יעבוד לך בלי.
מה שעושים זה, מחפשים במפה את הכתובת, ע''י גלילה, ולוחצים עליה כיעד וזה עובד.
אתה צודק שהוא חיפש חיים יותר קלים, ולזה כתבתי לו שיש מכשירי gps עם מפות מעודכנות 2024, חדשים לבקרים מפרסמים בעיתונים -
ואגב, לא נפסיד בזה רק שוטרים, אלא את המטרה העיקרית של וויז - פקקים, וזמן הגעה משוער בזמן אמת לפי מצב התנועה.
גיסי אמר לי שבאמריקה יש GPS שמדווח על פקקים לפי המיקומים שהוא קולט
זה חברה של שונאי ישראל לא רלוונטי לארץ -
@פתוח-לשמוע גם וויז מדווח לפי המיקומים, אבל איך הלויינים מעבירים את המידע הזה למכשיר בלי אינטרנט??? אין שום סיכוי, לא באמריקה ולא באנטרקטיקה.
-
@פתוח-לשמוע gps זה עובד עם אותות מהלווינים ולמשתמש הפשוט אין דרך לתקשר עם הלווין וגם הלווין לא מתקשר עם המשתמש אלא האפליקציה שולחת אותות ללוין ועל פי זה היא מבינה היכן אתה ממוקם על הכדור אבל הלווין לא שולח נתונים ולכן לדעתי אין שום היתכנות של עדכוני פקקים וכו' על סמך gps בלבד וללא שום תקשורת
-
@פתוח-לשמוע אני איתך תן לנו חומר לבדוק את העיניין עוד ניהיה מליארדרים מהפורום הזה !
-
@טכנולוג
לחלוטין.כמה דיוקים:
התקשורת היא בעיקר הפוכה (מהלווין למכשיר).
האפליקציה כלל לא מתקשרת עם הלווין, המכשיר הוא שמבצע את כל התקשורת והעיבוד של הנתונים. האפליקציה רק ניגשת לנתונים שנקלטים ומפוענחים ע"י מערכת ההפעלה (אגב, זה נראה שגם המהירות המוצגת בוויז אינה נקבעת ע"פ האפליקציה, אלא ע"פ ניתוח של המכשיר עצמו (עיבוד של המרחק בין המיקומים בטווח זמן שבין העדכונים), מודה שכנראה זה נשמע שטותי). -
@יהודה-חיים-שמח כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
@יהודה-חיים-שמח
מה רע בזה?ששתי דקות ואני פותח לך מה שאתה רוצה בזה זה הכי קל לפרוץ
רק עכשיו שמתי לב לתגובה...
תסביר לי בדיוק מה אתה מתכוון ''לפרוץ'' זה מכשיר עם ''ווייפרי'' של אנדרואיד, אי אפשר להסיר את זה בחיים, המקסימום ''להדרדר'' איתו זה לאינטרנט של נטפרי. -
@מרדכי-MC כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
@Klonimoos
לפרוץ הכוונה תחשוב הכי גרוע
דבר שני אין קשר בין וויפרי להדרן
מה שאפשר לראות בהדרן בחיים לא תוכל לחלום לראות בנטפרישים לב, הוא דיבר על וויפרי (זה לא 'סתם' נטפרי, כן?), לא על 'הדרן'.
אם אתה יודע משהו שאנחנו לא - אדרבה, ספר לנו.הפוסט שהוא קישר אליו מכיל בדיוק את התוכן הבא:
-
@מרדכי-MC
שים לב!❤️
אתה כותב:@מרדכי-MC כתב במה אומרים על וויז של חברת הדרן:
לפרוץ הכוונה תחשוב הכי גרוע
כשאין שום אפשרות בעולם לפרוץ את זה!!!! 🤔
אבל עד שהוא יתקין את הוויפרי ההוא מי ערב לנער
בן אדם שמפחד על עצמו שבאמת לא יתעסק עם זה, אבל לא נראה לי שנאמר ''אין אפוטרופוס'' על אדם נורמאלי שקונה את זה ועוצר את עצמו שלא להשתמש באינטרנט ומייד הולך ומתקין וויפרי.
עצה שלי להכין את כל המידע מראש ואח''כ לקנות.
בכל אופן זה אלטרנטיבה יותר טובה מההדרן ושאר ירקות רקובים שבעניין.תיסתכל באותו פורום שלהתקין ויפרי הזה על טאבלט זה די רגיש
אני יודע על 3טבלאטים שהיו לי אישית ללא הצלחהיש דבר כזה אנשים שלא מצליחים, אני ועוד התקנו בהצלחה רבה, ומי שמסתבך אם אוכל אעזור לו גם בל''נ.