צריך המלצה על מפתח רטיטה זול
-
@זלמן אם תקנה מפתח רטיטה זול תקבל מברגה עם ראש 1/2 !
אם אתה צריך לא לשימוש קבוע אתה יכול להסתפק במילווקי 18V עם מתאמים.
מפתח של אחד החברות הטובות יעלה בארץ מעל 1000 לכלי בלבד (400 מטען ועוד 500 סוללה 5A) אתה יכול לקנות אצל ברלין בב"ב או אצלנו בצפון בעץ האורן שם תמצא את המחירים הזולים ביותר.
לחילופין, אתה יכול לחפש משומש באיביי או לחפש מבצעים באמזון (זו לדעתי האופציה המומלצת).
עליך לשים לב ל2 דברים: א. אם המחיר זול זה עלול להיות דגם ישן (עם פחמים) שיש לו הרבה פחות כח , אל תקנה בלי לברר על הדגם. ב. מטענים מארה"ב צריכים התאמה לשקע ישראלי.
לשם הדוגמה, אני קניתי מפתח מילווקי עם 1,300 ניוטון סגירה ו1,700 פתיחה (מה שאתה רואה בפנצריה) כולל סוללה 5A ב1,300 שקל מאמזון (אספקה תוך שבוע), מטען קניתי בנפרד ב180 מאיביי ואת ההתאמה עשיתי בעצמי (התאמה אצל איש מקצוע כ150 ש"ח).
לעומת זאת, הצעצוע שהבאת בקישור נותן ע"פ נתוני המוכר 320 ניוטון ובמציאות אני מאמין שלא תצליח לפרק איתו ארון -
@נייטרון-חפשי כתב בצריך המלצה על מפתח רטיטה זול:
@זלמן אם תקנה מפתח רטיטה זול תקבל מברגה עם ראש 1/2 !
אם אתה צריך לא לשימוש קבוע אתה יכול להסתפק במילווקי 18V עם מתאמים.
מפתח של אחד החברות הטובות יעלה בארץ מעל 1000 לכלי בלבד (400 מטען ועוד 500 סוללה 5A) אתה יכול לקנות אצל ברלין בב"ב או אצלנו בצפון בעץ האורן שם תמצא את המחירים הזולים ביותר.
לחילופין, אתה יכול לחפש משומש באיביי או לחפש מבצעים באמזון (זו לדעתי האופציה המומלצת).
עליך לשים לב ל2 דברים: א. אם המחיר זול זה עלול להיות דגם ישן (עם פחמים) שיש לו הרבה פחות כח , אל תקנה בלי לברר על הדגם. ב. מטענים מארה"ב צריכים התאמה לשקע ישראלי.
לשם הדוגמה, אני קניתי מפתח מילווקי עם 1,300 ניוטון סגירה ו1,700 פתיחה (מה שאתה רואה בפנצריה) כולל סוללה 5A ב1,300 שקל מאמזון (אספקה תוך שבוע), מטען קניתי בנפרד ב180 מאיביי ואת ההתאמה עשיתי בעצמי (התאמה אצל איש מקצוע כ150 ש"ח).
לעומת זאת, הצעצוע שהבאת בקישור נותן ע"פ נתוני המוכר 320 ניוטון ובמציאות אני מאמין שלא תצליח לפרק איתו ארוןאפשרי גם לקחת מגמ"ח כלים אם יש להם מתאמים
-
https://newtools.co.il/dtw700-1800-n-m-7200rpm-torque/
https://newtools.co.il/impact-wrench-battery-makita-b/
זאת מברגה מאוד מומלצת היא מתאימה לסוללה של מקיטה 18
יש לי אותה והיא הרבה בשימוש, חיה של מברה אני מכיר כמה מכונאים שמשתמשים בה, והרבה מאנשי ידידים
אני אישית קניתי לה סוללה תואמת מקיטה עם תאים מקוריים:https://newtools.co.il/newtools-group-deal-2-pezzi/ -
@מרדכי-MC כתב בצריך המלצה על מפתח רטיטה זול:
@עניו-כמשה
אני מוכר של מלוואקי מצב מעולה פותח כמו חמאה 600 ש"חכמה עולה כזה חדש וכמה זמן היה בשימוש אצליך?
ויש אפשרות גם לפתוח ברגים רגילים בקיצר זה גם מברגה או רק מפתח רטיטה? -
@שמואל-קליין הוא כתב שזה מפתח רטיטה ויש כאלו מפתחות רטיטה שיש אפשרות גם שזה יהיה מברגה לכן שאלתי אותו אני גם מתעניין בזה..
-
@צילפינגים כתב בצריך המלצה על מפתח רטיטה זול:
@שמואל-קליין הוא כתב שזה מפתח רטיטה ויש כאלו מפתחות רטיטה שיש אפשרות גם שזה יהיה מברגה לכן שאלתי אותו אני גם מתעניין בזה..
מברגה 1800N עם בוקסה זה יספיק?
-
@עניו-כמשה לא הבנתי את כוונתך אתה מכוון מברגת אימפקט רגילה עם מתאם לבוקסות או על מפתח רטיטה?
כן
-
-
@עניו-כמשה איזו חברה מדובר?
כמה וואט המברגה?20 וואט
חברה גרמנית צבע אדום לא זוכר את השם -
@עניו-כמשה כתב בצריך המלצה על מפתח רטיטה זול:
אפשרי גם לקחת מגמ"ח כלים אם יש להם מתאמים
או לקנות מתאם ב15 ש"ח!
אלא שאני לא בטוח שזה הוגן לקחת מגמ"ח לכזה שימוש שהמברגה לא מיועדת לזה.